Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Damian

16 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom mindenkinek ismerős az "Óz a nagy varázsló".Nah a mai feldolgozás ebből egy részlet, méghozzá a "Somewhere over the rainbow"A zenét Harold Arlen szerezte, a dalszöveget pedig E. Y. Harburg írta. A film 1939-ben jelent meg, a dalt Judy Garland…..
Hello mindenki! A ma a Pretty Fly for a White Guy kerül terítékre! Jó szórakozást! Nos az első az eredeti szám, a The Offspring-től. Az eredeti szám PunkRock... A szám az Americana 1998-as albumukon található meg. Nekem ez a szám is bejön... Tipikus Offspring szám, persze ez nem…..
Hello mindenki! Nemtudom észrevettétek-e, de más a nevem, még mindig Azrael vok :P Lidérc Umbrella-s posztjához dobnék egy kis ápdétet... Az eredeti postot ITT találjátok... Nos a másik postban is benne van a Vanilla Sky-os változat, de azóta ugyanazok megcsinálták akkusztikusban…..
Feldolgozás alatt blog Legyen... 2009.07.01 15:46:00
Hello mindenki... Ma egy kis nosztalgiázás lesz a régi idők zenéivel... A mai szám amit választottam a The Beatles-től a Let It Be...   Mint azt tudjuk, a brit származású Beatles, a nagy Beat korszak idején jött létre. A zenekart John Lennon és Paul McCartney. Később…..
 Jó estét, jó szurkolást, a ma esti Sport Klubban egy jó kis pörgős nótát hallhatunk. A piros sarokban a legendás nehézsúlyú Survivor, aki 1982. július 24.-én kapta a világbajnoki címért járó övet, amit egészen hat hétig viselhetett a Billboard Top 100 Singles listán,…..
Ma egy régi tartozásom fogom leróni, ugyanis még jórég kérte Angyalka, hogy keressem össze a Scarborough Fair feldolgozásait. Most megtettem, lesz is itt minden, mint a vásárban. Az eredeti ballada még a középkorban készült, így egyenlőre nem sikerült róla hanganyagot szerezni,…..
Damian 2009.07.02 14:16:44
Végre elkészült az oldal tartalomjegyzéke. Jobb oldalt találjátok, a legfelső oldaldobozban van kategóriákra szedve, minden rovatnak külön tartalomjegyzéke. Az ötletkosár és a hibabejelentő is oda került.A tartalomjegyzékben minden poszt be lett linkelve, kivéve a kazánház…..
Ma meglátogatjuk a Metallica-t az idegszanatóriumban, mert invitáltak minket oda. Tehát most jöjjön a Welcome Home (Sanitarium) című számuk és pár kiváló feldolgozása. A dal 1986-ben jelent meg a Master of Puppets albumon. Egy muksóról szól, aki bekerült az elmegyógyba, de nem…..
Üdv mindenki! Lidérc szép tartalmas postja után úgy gondolom ennyit megtehetek én is, hogy legalább dobok egy postot Jacko emlékére... A szám amit választottam az Earth Song... Nem azért, mert ebből kevés feldolgozás van, hanem mert szerintem ez Jacko egyik legjobb…..
sfadg Nahh ilyen 2009.06.28 20:50:59
Nah így néz ki!Nah így néz ki!Nah így néz ki!Nah így néz ki!Nah így néz ki!Nah így néz ki!Nah így néz ki!Nah így néz ki!Nah így néz ki!..
Hello mindenki! A mai napra a Nirvana-tól a Smells like Teen Spirit-et választottam... Enyoj! Az eredeti szám az Amerikai rockbanda, a Nirvana 1991-es Nevermind albumon jelent meg A stílus Grunge. A számot Kurt Cobain, Krist Novoselic és Dave Grohl írta. Ez a szám világszerte elismerté…..
Hello mindenki! Mára nem is feldolgozással készültem nektek, ezt muszály beraknom... Le fog esni az állatok ezt garantálom... A mai szám a BYBO a System of a Down -tól. Annak aki nem tudná, bár kétlem hogy van ilyen annak egy kis info a bandáról: A System of a Down (röviden SOAD…..
Kitaláltam egy nagyon nagy okosságot ide a blogra. Készítek egy tartalomjegyzék szerűséget. Klön oldalon lesz, amit az ötletkosárhoz hasonló módon, az "Az oldal linkjei" dobozból értek majd el. Mivel a kereső úgy szar rossz ahogy van, tagalni, meg elfelejtek mindig, meg sok…..
Hello mindenki!Lidérc barátunk egyik lemezajánló posztjához szeretnék egykis updétet dobni. Az előadó mint tudjuk a Van Canto. Van Canto - A Storm to ComeKiadó: Gun Records/ Sony BMGOrszág: NémetStílus: (kapaszkodjatok meg) capella! metalZenészek:Dennis Schunke - Lead Vocals Inga…..
A mai feldolgozás a The Trooper az Iron Maiden-től. Az eredeti szám az igazi brit Heavy Metal! Az Iron Maiden-t majdnem mindenki ismeri, szerintem az is aki nem szereti... A szám az 1983-as Piece of Mind albumukra került fel. Nagy sikert aratott az album és a szám egyaránt, eddig közel 1…..
Damian 2009.05.29 22:04:20
xD... Igen jól látjátok... A mai feldolgozás a Barbie Girl az Aqua-tól. Hát szerintem az eredeti (nem csak szerintem) elég gáz... xD Diszkós, popos nyálas xD A szám 1997-es az Aquarium albumukról...Nahde inkább szenvedjetek >:D      UPDATE! A következő…..
A mai nótánk az Aerosmith egyik legnagyobb slágere a Dream on lesz. Az 1973-mas dalt rengetegen feldolgozták, ebből két leghíresebbet mutatom be a blogon.Először lássuk az alapművet. A szám az Aerosmith első albumán jelent meg 1973ban. Légkovácséknak nem ez lesz az egyetlen számuk…..
Damian 2009.05.26 14:44:27
Hát az Apocalyptica nem 100%-ban feldolgozás együttes, de megérdemlik, hogy ide kerüljenek. Az Apocalyptica egy finn, turkui zenekar, melynek jelenlegi négy tagja Eicca Toppinen, Paavo Lötjönen, Perttu Kivilaakso és Mikko Sirén . Régebben is négyen voltak, előző tag volt Antero…..
Hello mindenki... Bocsi hogy eddig nem postoltam, de rendszerváltás volt (gépen xD) és mindent újra kellett raknom, aztán meg valamiért nem volt net xD... Szal ez így szépen összejött... de mostmár itt vagyok. Idő híján (most is rohanok), csak az 1 feldolgozást tudok berakni, de…..
Ma, időhiány miatt, sajna csak egy rövidke posztra futja. A mai nap nyertes bandája a Metallica, reméljük azoknak, akik ide járnak, nem kell bemutatni őket :) Az egyik kedvencemről lesz ma szó, ez a Battery.   Az eredeti dal 1986 februárjában jelent meg (jé, csak kilenc…..
Majd az utolsó videónál meglátjátok miért az a cím ami... xD A mostani szám a Journey száma a Don't stop believin'... Jó szórakozást! Az eredeti számot 1981-ben adták ki az Escape albumokon. A zenekar amerikai, a műfaj rock. Az énekesnek kicsit magas a hangja, de a szám egész jó…..
Tudom a cím kicsit bizarrnak hangzik, de nem kell semmi rosszra gondolni. A Kiss From a Rose-ról van szó.Az eredeti számot Seal adta elő először 1994-ben ami aztán felkerült a Seal II albumára.A műfaja Pop, Soul. Ezt a számot nagyon sokan dolgozták már fel, alább bemutatok párat, de…..
Hello... Azrael vagyok... én is írkálok kicsit a Blogra... Íme az első posztom.Nagyon sok olyan posztot látni, ahol pop és egyéb zenéket dolgoznak fel metál ill. rock stílusban. Úgy gondoltam hogy hű maradok ehhez a „hagyományhoz” és én is egy ilyennel ajándékozlak meg…..