Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kispiskóta

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavaszi szünetben ízelítőt kaptam abból, milyen könnyű dolgom is van a keresztlányaimmal. Mi hoztunk el egy kisfiút is Magyarországra, és egy napot nálunk töltött, mielőtt a keresztszülei elvitték volna. Az óvodás kisfiú okos, kedves,de nem szabad szem elől téveszteni. Talált például egy játék…..
Kispiskóta 2017.04.28 07:50:59
Róbert Gida azt kérte a születésnapjára, hogy menjünk el valahova kettesben. El is mentünk, méghozzá egy teljes hétvégére, gondoltam, hadd pihenjek én is. És valóban pihentem, mert annyira kereste a kedvemet, mintha nekem lett volna születésnapom. Például, amikor a…..
A legnagyobb ajándék, amit egy fogadott keresztszülő a keresztgyerekének adhat, hogy elviszi magához vendégségbe. Gondolhatnánk, hogy a programok miatt, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy ilyenkor a gyerek személyes figyelmet, sőt - ha saját gyerekek is vannak a fogadó családban -, új barátokat…..
Ha a gyerek egyáltalán használta is valaha, akkor is eljön az a perc, mikor a rácsoságy már kicsinek bizonyul és/vagy a gyerek már nem hajlandó aludni benne és/vagy kaszkadőröket megszégyenítő mutatvánnyal száll ki és be, kénye-kedve szerint. A mi idegeink rovására. Szóval,…..
Kispiskóta 2014.01.07 21:18:54
Hi, Már két hete dolgozom teljes munkaidőben, eddig minden a legnagyobb rendben. Még szerencse, hogy a gyerek annyira könnyen alkalmazkodik az új élethelyzetekhez, nem nehezíti meg túlságosan a dolgomat, a hétköznapok ritmusa kezd megszokottá válni. E. reggel fél hétkor kel, negyed…..
Hahó, Nagyjából túl vagyunk a beszoktatáson. Továbbra is odavan a bölcsiért. Tegnap azzal fogadott a gondozónő, hogy délelőtt betettek zenét, gondolom Halász Juditot, vagy valami hasonlót, a gyerek pedig popóból úgy elkezdett riszálni, hogy olyat még nem látott. :D Kis…..
Kispiskóta 2013.09.27 07:54:18
Felveszem a tollat (billentyűzetet) és onnan folytatom, hogy augusztus 20-án kedden a fiam elsős lett, és nagyjából mostanra tartok ott, hogy ezt tényleg el is hiszem. :) A gyerek nagyon (NAGYON) várta az iskolát. Két évvel ezelőtt, amikor először írtam az iskolakezdéssel…..
Kiskofa Világa Balaton & Bölcsi 2013.08.28 16:42:45
Sziasztok, Nemrég megejtettük első közös nyaralásunkat Balatonfűzfőn. A gyerek imádta! Alaposan be voltam tojva, hogy fog viselkedni, de egy rossz szavam sem lehet. Az ismeretlen helyen zokszó nélkül evett, lefeküdt aludni, még csak bent sem kellett vele maradnom altatni. Anyukámmal…..
Remélem mindenki jól van és sikerült túlélni a kánikulát. Mondjuk én nem panaszkodom, augusztusban ez a normális. (Én sokkal jobban aggódtam, mikor június elején sapkát kellett húznom a gyerek fejére, annyira hideg szél fújt.) Azért persze vártuk az enyhülést hozó…..
Kiskofa Világa Reunion 2013.07.19 23:22:49
Hullafáradt vagyok, de ezt szeretném leírni, míg friss az élmény. Ma nagy nap volt, majdnem hét hónap után Emili újra találkozott a nevelőmamájával. A dolgot már terveztük egy ideje, ők pedig ma eljöttek vidékről, és összefutottunk egy játszótéren vele, a nagylányával, és…..
Kiskofa Világa Bölcsi update 2013.07.10 17:16:33
Hétfőn megkaptuk a hivatalos levelet arról, hogy Emilit szeretettel várják ide, az út túloldalán lévő bölcsődébe. :) A szoc. osztálytól kapott levélben ugyan az áll, hogy augusztustól, de mivel nekünk a bölcsilátogatáskor ugye azt mondta az igazgatónő, hogy csak…..
Kiskofa Világa Birthday Girl 2013.06.29 00:51:16
Talán a legfontosabb megjegyezni való, hogy Emili pár napja betöltötte a második életévét. :) Happy birthday, sweet baby girl! :) Lementünk a nagyszülőkhöz megünnepelni.       Próbálja elfújni a gyertyát a kissé csúnyácskára sikeredett sünitortán.…..
Az elmúlt hetekben már mind azon töprengtetek, hogy hol a frászban lehetek - a válasz a poszt címe. A dolog szeptemberben kezdődött komolyan (újra), de eddig egyszerűen nem mertem szóba hozni, mert még én is csak mostanában kezdem tényleg elhinni.A szokottnál kicsit személyesebb…..
Miközben Magyarországon sok-sok szülő arra törekszik, hogy a gyerekeit mielőbb megismertesse egy idegen nyelvvel (pl. Helen Doron angolra viszi a kisbabáját, beíratja az óvodai nyelvoktatásra, esetleg ő maga beszél vele otthon idegen nyelven), mi, a külföldön élő magyar családok,…..
Észak-Amerikában még mindig sokan és sokat beszélnek A tigrisanya harci himnuszáról. Egyrészt mert Kína úgy általában is divatos témának számít most a gazdasági válság és a kelet előretörése miatt, másrészt mert ennek a sokat vitatott könyvnek a szerzője, Amy Chua,…..
Bella Italia Költözz templomba! 2010.03.04 11:50:00
Míg sokan csak vágyakozunk arra, hogy egyszer majd Olaszországban élünk, az alább bemutatott ház új tulajdonosai, egy amerikai pár volt olyan bátor, hogy meglépje a dolgot. Merítsünk erőt most belőlük. Irány a Chianti borvidék, avagy a napsütötte Toszkána! A lakókörnyezet…..
Kispiskóta 2010.03.06 16:28:49