Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kepa

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi években durván elszálltak a magyar albérletárak (igen, tudjuk, ezek jellemzően bérlemények), elsősorban Budapesten találkozhatunk horror árakkal. A Street Press térképre tette Európa elszálló árait, merthogy nemcsak hazánkban, hanem Európa-szerte magas árakkal…..
A Kúria két héttel ezelőtti döntése után az igazságügyi miniszter már be is terjesztette a parlamentnek az első devizahiteles törvényt, amelyről július 4-én  szavazhatnak is a képviselők. A csomag érdekessége, hogy nemcsak a devizahitelesekre, hanem a forinthitelesekre is…..
Kepa 2014.07.01 15:01:49
@QUERCUS: Ezt mind egyedul fundaltad ki, vagy szakirodalomban olvastad ? :)

Kulonben, egyetlen hitelszerzodes sem semmis.

Jelenleg, csak a veteli es eladasi kulonbozet nem jo.

A kozep arfolyam hasznalataval sem csokken lenyegesen a torleszto osszeg. Nagysagrendileg 1 - 200 000 ft-rol beszelunk.(Mivel a "visszajaro" penzt a toke csokkentesevel irjak jova a bankok.)
Meg mielott sokan azt hiszik, hogy a szerzodesek semmisek es nem kell fizetni a felhasznalt kolcsonert.
1000 leütés Hajrá, magyarok! 2014.02.28 21:32:39
Pozsony az ötödik (a tótók!) és nagyon elhúzott, Prága a tizedik, Bécs a tizenkettedik leggazdagabb régió. Budapest nem számít külön régiónak ebben a bontásban, de Közép-Magyarország éppen csak meghaladja az átlagot. A hét magyar régióból négy viszont megtalálható a…..
A magyar közélet egyik szellemes észrevétele, hogy az Orbánnal való találkozók után gyakran megbuknak állami vezetők. Itt most ne is soroljuk azokat, akiket rendes választáson győztek le (itt még akad egy-két ellenpélda). Szóval bármilyen vicces ne foglalkozzunk azzal, hogy…..
Kepa 2014.02.24 10:11:08
@szonár: "siralmas " ??!!

Ha egy ilyen bejegyzesen sirsz, akkor mi az amin (esetleg) mosolyogsz ?

:)
A több éve alaposan leült ingatlanpiac, és a visszaesett kereslet sem akadályoz bizonyos lakástulajdonosokat abban, hogy különféle trükkök bevetésével próbáljanak bérlőt találni nem túl előnyös, esetleg kisebb-nagyobb hibákat felvonultató kiadó ingatlanjaikra. Bár a leendő…..
Kepa 2014.02.04 19:48:49
@answ: Egyet ertek! Minden szoval.

Mo. alacsony a kultura. Meg egy hatarozatlan idore szolo munkaszerzodest is nehez kicsikarni a leendo berlotol, bemutatasra.

Mashol ez termeszetes. Bemondasra, nem lehet berelni ingatlant !!
Mikor az ember a fétisként kezelt egykulcsos hatásait olvassa összefoglalva, akkor azért feltámad benne a demagóg populista, ha akarja, ha nem.  Egyik oldalon ott az egykulcsos pozitív hozadéka, a 400 milliárd amit zömmel a jómódúak és a családi adókedvezményt maradéktalanul…..
Hétvégén belefutottam a szokásos szituációba, vagyis elindultam vidékre, de nem emlékeztem rá, hogy lejárt-e már a havi autópályamatricám. A bizonylatot természetesen nem találtam. Mondhatjuk, hogy ez az én hibám, ugyanakkor, mint egy szolgáltatás vásárlójában felmerülnek…..
Orbán titkolt hitelfelvétellel járó ügyletet kötött Putyinékkal a paksi bővítésről. Az ügylet érdekében Lázár János a maradék becsületét is eljátszotta, de a Fidesz-vezérkar is Selmeczi Gabriellát megszégyenítő hazudozást folytatott. Szóval a '89-ben az oroszokat…..
"Amíg világ a Világ, én a kocsmámból meg fogok élni." Egy vendéglátós ismerősöm mondta 2008-ban a fent idézett mondatot. Egy időben így is volt. Az italbolt tűnt a világ legjobb befektetésének. Ma viszont több az eladósodott extulaj, mint a még ma is működő egységek…..
Kepa 2014.01.03 08:09:59
@zolee001: "2004.05-01 óta tagja vagyunk az EU-nak,aki még mindig itthon vásárol bármit is megérdemli.
ugyanakkor nincs kétségem a választások elcsalásáról és ennek az orrszágnak a birka lakói megint ezeket szavazzák meg ami nem is baj mert már nincs nyugdijvagyon stb igy a következö 4 évben kénytelenek lesznek adót és árat emelni majd ujbol és ujbol hogy a tervezett bevétel meglegyen.
na de hajrá magyarország,hajrá nyomorékland "

Teljesen egyetertek ! :)

En mar a soromet is Bajororszagbol hozom !!

Sajna meg itt lakom : nyomoreklandban :(
Üdv! Négy rövid történetet mondok.   történet Kávéautomata üzemeltető cég felvételt hirdet technikusnak. Csináltam én már ilyet korábban, jelentkezek, behívnak. Ott ül egy koma, a szokásos tánclépések után ilyet szól nekem: "én most mindenkit ki fogok rugni, mert…..
Kepa 2014.01.02 14:54:33
Tallinnban e-stonia 2013.12.25 11:53:45
Ez az egyik jellegzetes szójáték, ahogy Észtországról manapság beszélnek, nem minden alap nélkül. Személyes élménnyel kezdem megint. Tulajdonképpen az első vagy második nap, miután megérkeztünk Tallinnba, szembesültem azzal, ami azóta az én életem hétköznapjaivá is vált.…..
Kepa 2013.12.25 21:00:57
@Kámasuka: "rendes finnek lenni is gyászos?"

Hmm .... erdekes es melyenszanto kritikai eszrevetel, hibatlan logikaval !
Megbukott az Adóhivatal azon a Közbeszerzési Döntőbizottsági eljáráson, melyen kiderült, hogy csak az Opel Astra típusú járművek feleltek volna meg a NAV számára szolgálati járművek gyanánt. Minden más versenytárs autói alkalmatlanok voltak az Adóhivatalnak. Épeszű…..
Egeret szült a Kúria - röviden ezt történt hétfőn, miután a testület jogegységi döntésében kimondta, van olyan, hogy devizahitel. Miklós barátommal úgy döntöttünk, hogy közösen merengünk egyet ezen a híren, részint mert mindketten írtunk már a témáról, részint mert…..
Amikor pedig az Európai Unió egy újabb igazságtalan támadásra készült a rezsicsökkentés miatt Magyarország ellen, betört az országba az évszázad dunai árhulláma, és a magyarok két heti szakadatlan küzdelem során legyőzték a természeti csapást. (...) Ma már tisztán látni,…..
Kepa 2013.12.16 11:47:11
@nandras01: Nem erdemes, a lenyeg az, hogy vegre O is kapott valami kezzelfoghatot ! Es ha a kis ember ugy erzi megbecsulik, vegre O a kiraly, meg fegyvert is kepes fogni, barki ellen .

Es, ez mar neki karacsony !! Sot az Uj ev is mamorban telik majd. :)
Egyébként sem hanyagolja el, de a választásokat megelőző időszakban aztán különösen a tenyerén hordozza a mindenkori magyar kormány az ország idős polgárait. Szinte napra pontosan 16 éve, 1997 decemberében jelentette be Horn Gyula, hogy 1998. január elsejétől a MÁV-nál és –…..
Több mint 60 millió forintot költött az MTVA Usztics Mátyás új tévésorozatának első két részére - derült ki az ORFK-tól megkapott támogatási szerződésből. A Magyar Gárda-alapító színész pályakezdő rendőrökről forgat szappanoperát, amelyet Usztics nyilatkozata szerint…..
Jövőre ismét emelkedik a nyugdíj. Nem is lehet másként, hiszen választási év lesz, a nyugdíjasok pedig politika mindenhatói. A három millió magyar nyugdíjas a választásra jogosultak 40%-át teszik ki, ezzel pedig mindenkori királycsinálókként pozíciójuk megingathatatlan a…..
2005-ben kezdődött a forgalom megváltoztatása a Baross téren, a Keleti-pályudvar előtt. Akkor azt ígérték, hogy 2006-re kész lesz a tér. (32 nap múlva 2014-et fogunk írni, de a tér még mindig le van zárva.)2005. nyarán az MSZP-SZDSZ városvezetés bejelentette, hogy 2006-ben…..
Bevallom, már nagyon hiányzott az életemből a legújabb, kihagyhatatlan Bayer-tabletta. A dolgok éppen jelenlegi állásáról.  A cáfolhatatlan, de mégis mindig tisztára mosni kívánt, megerősítést igénylő pártigazságról. A legfrissebb, még forró, meleg, csillogóan fényes…..
Tibi barátom már háromszor nyaralt nálam, és már kifogyott a közeli látványosságokból, így gondolt egyet és egészen Stuttgartig utazott ICE-vel, hogy a BMW Welt után a Mercedes Weltet is megnézhesse és körbefotózhassa. Én idő hiányában nem tartottam vele, de megengedte, hogy…..
1. Egy ország értéke mérhető, kimutatható, csökkenhet és nőhet. 2. Ezt az értéket nemzetközileg elfogadott mérce szerint érdemes mérni. Lehet szuverén nemzeti mérce szerint is, de nem érdemes. Magyarországhoz képest Magyarország mindig lesz, amiben jól teljesít. Hollandiához…..
Egy korábbi a szegénység alakulásával kapcsolatos írásunkban azzal foglalkoztunk, hogy a magyarok vásárlóereje hogyan alakul a többi európai országhoz képest. A GfK Vásárlóerő tanulmánya szerint a magyarok 5009 eurós egy főre jutó vásárlóereje az…..
Kétségünk ne legyen, a devizahiteles polémia közeledik a végkifejlete felé, és ahogy klasszikus szappanoperához illik – kitérőkkel, újabb és újabb mellékszereplők felbukkanásával, drámai összecsapásokkal - lassacskán kibontakozik a katarzis. A szereplők már a helyükön…..
Kepa 2013.11.21 19:00:12
@MACISAJT: :))

Egyebkent engem is "megmenthetne" ez a kormany ! Adjon 1-2 milliot es tuti ra szavazok... sot az egesz csakadom. Megigerem.... mondhatom a szla szamom ??
Dübörög a pénzügyi rezsicsökkentés: hétfő este az Országgyűlés megszavazta az ingyenes készpénzfelvételt. Ennek értelmében 2014. február elsejétől minden hónapban két alkalommal, 150 ezer forint értékig dijmentesen vehetünk ki pénzt bármelyik bank ATM-jéből.…..