Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sa-Da

63 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találtam egy vidám dalt a YouTube-on, ami pont alkalmas arra, hogy boldog születésnapot kívánjak vele Dave-nek: Boldog 24. születésnapot! ..
Azt hiszem, ezek a régi reklámok mindent visznek. Még ha a VW nem is álmaim márkája, azt azért el kell ismerni, hogy a marketingeseik eszméletlen jó munkára képesek. Már majdnem olyan jó reklámokat tudnak összehozni, mint a Lamborghini: vikiszava.net   Mutasson valaki nekem…..
Az elmúlt napokban több helyen lehetett hallani, olvasni, hogy az APEH és a VPOP dolgozói idén is kapnak jutalmat. Ez annak köszönhető, hogy mind a két hivatal túlteljesítette a tervet, vagyis minimum 1,5 %-kal több pénzbírságot szabtak ki, mint az előirányzat. Bár azt nem tudni,…..
A harmadik halk búgás megszűnése adta tudtára John fülének, hogy a telefonkönyvben eltárolt egyetlen számmal kapcsolatba lépett. Egy kedves női hang szólította nevén.- Tudni akarom, hogy halt meg a testvérem - mondta rögtön John a telefonba. A kedves női hang kacagott egyet, majd…..
Több hónapos késéssel bár, de megnéztem A 23-as szám című filmet. No, bátran mondhatom, senkinek nem ajánlom! Rég láttam már ennyire erőltetett produkciót, arról nem is beszélve, hogy Jim-Ace Ventura-Carey nem feltétlenül ilyen stílusú filmbe való, szerintem.No, a mű…..
Az jutott eszembe, hogy ez a blog kicsit szólhatna rólam is. Meg amúgy is, már napok óta kapom a fejmosást, hogy ül,nem is, inkább haldoklik a blogos énem. Se ez, se a saját nem frissül már régóta. No, nincs mese, nincs ihlet. Ezek nélkül pedig igen nehéz összehozni valamit is. Na…..
... dobjon le szotyira pénzt! Hát ki ne ismerné ezt a refrént? Mindenki vágja: Vad Fruttik - Sárga Zsiguli. És hogy kerülnek ide? Hát úgy, hogy szűkebb hazám, Várpalota szépreményű zenekara. Már van kiadott cd-jük is, sőőt, normális webes felületük (www.vadfruttik.hu) Attól…..
Hazánk gazdasági helyzete nem valami jó. Az emberek többsége megérzi a megszorításokat, az áremelkedést, de azért nem kevesen vannak olyanok, akiknek van mit a tejbe aprítani. Ebben nincs semmi meglepő, hiszen mindig is voltak szegények és gazdagok. Az viszont már érdekesebb, hogy a…..
(Figyelem: politikailag elfogult írás következik!)Öszöd óta eltelt egy év, s ez megemlékezésre, számvetésre kötelez. Bár sokan szerették volna, lehetetlen elmenni a beszéd mellett, muszáj róla véleményt alkotni. Azért kötelező, mert a mai magyar társadalom annyira korccsá…..
Hány fecske csinál nyarat?(Nem egy, az biztos)..
A Balatonfüredi Borhét, a nevével ellentétben, nem csupán egy hétig tart. Ezen a nyáron, 23 napon keresztül lehetett élvezni a Tagore sétányra települt pincészetek különféle borait.Nekem is volt szerencsém néhány alkalommal belekóstolni a kínálatba. Többször beugrottunk munka…..
Subba Subba szív iWiW: Szexy 2007.08.17 15:24:00
Úgy kell nektek a Wiw-es válogatás, mint gyermeknek a pálinkás kenyér. Szuper vékony volt a hét, de nem vonjuk meg tőletek a WiW-es válogatás gyönyöreit. Lapozgassátok bátran!- Gyere vedd fel!- Vajon mennyire lehetett egyszerű a jelszava?- Szexistennő- Apu- Adult-…..
Sa-Da 2007.08.17 16:10:59
Ma délelőtt a közeli újságosnál vártam, hogy sorra kerüljek. Eközben arra figyeltem fel, hogy az előttem álló hölgy azt mondja az eladónak:- Egy fülest kérek!Erre kapott egy rejtvényújságot, kifizette, és ment tovább.De vajon mit szólt volna, ha az újságárus kinyúl a pult…..
SaDa Common Blog Csík-ló - Dave 2007.08.09 11:17:50
Hát ezek nem normálisak - gondoltam először, miközben a Kedvest átölelve elolvastam a tőlünk nem messze ringatózó vitorlás nevét a füredi mólónál (nyugi Samu, majd hozzád is megyünk).Mi vezethet valakit arra, hogy a saját hajójának a Clitoris nevet adja? Talán nőgyógyász a…..
"Egyetért-e Ön azzal, hogy a 2002. június 15-i állapot szerint hatályos, termőföldről szóló 94. évi törvény szerint családi gazdálkodót első helyen illesse meg az elővásárlási jog termőföld vagy tanya vásárlása esetén?" Csak megalapozott választ fogadunk el,…..
SaDa Common Blog Felhívás - Samu 2007.08.04 00:14:00
  Kedves SaDa Olvasók! Bizonyára feltűnt Nektek, hogy a Majd összeáll c. sorozat már több mint 5 hónapja (!) megakadt, és úgy tűnik, nem akar újraindulni.Meg kéne tolni egy kicsit a szekeret, és ebben kérném a segítségeteket. Ha valaki úgy érzi, hogy mozdítani tudna a…..
Nem tisztem reklámozni valamit, amihez semmi közöm, de most mégis muszáj. Figyelem mindenkinek! Aki dolgozik, azonnal hagyja abba. Aki alszik, sürgősen ébredjen fel (bár ez így egy kicsit fura). A pék dobja el a lapátját, a csempész tegye vissza a dobozba a járólapot, a juhász a…..
Subba Niceboys 2007.07.27 16:03:00
Soha véget nem érő kutatómunkánk, amelynek célja az interneten található összes különös szexuális szubkultúra összegyűjtése újabb állomásához érkezett. Csodálatos rajzolt pasik három dimenzióban...
Sa-Da 2007.07.27 16:10:24
Sa-Da 2007.07.27 16:14:26
Most szerda van, 2007. évünk július havának 25. napja. Pénteken 20-a volt. Azt hiszem, öt napra volt szükségem, hogy megemésszem magamban a történéseket.Mert ha az ember fia 23 éves, akkor mi dolga legyen egy nyári péntek estén? Teljesen logikus, hogy a kedvesével sétáljon egyet…..
  Második szezonomat töltöm egy étteremben, és sajnos rá kellett jönnöm, a magyarok többségének semmi éttermi kultúrája nincs. Persze én megértem, hogy nem mindennapos dolog egy átlag magyar család életében, hogy étterembe jár, sőt, még a nyaraláskor is ritkán…..
  Ma a Deák tér környékén láttam egy kávézó-szerűséget, aminek az ablakára a következő volt kimatricázva: Megérkezett a helyben facsart, friss narancsjuice Én ezt nem értem. Honnét érkezik az, amit helyben készítenek? ..
SaDa Common Blog Meleg van - Dave 2007.06.25 11:02:14
Gurulok le kocsival a dombról, pár nappal államvizsga  után. Jön felfelé egy duci csaj a járdán, mikor mellé érek, intünk egymásnak. Pár évvel járt alattam iskolában. És eltűnődök azon, hogy milyen rossz lehet neki ilyen előítéletes világban élni. Ducisága miatt biztos…..