Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsebnyusz

81 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg jobb, sőt, nehezen tudnám kifejezni, mennyivel. De ide is eljutottunk, hogy UNATKOZOK. Na nem nagyon, csak annyit pörögtem az elmúlt másfél hétben, most hirtelen van időm, és furcsa. Mondjuk ez hasznos is. Ha már végre meglesz az összes létező diplomám amit akarok, legalább…..
Hát itt vagyunk, megint itt vagyunk. Mikor ki van a lábam alól húzva a talaj, de úgy, mint ahogy eddig sosem.Sok mindenről lemaradtál kedves Naplóm. A nagy, lángoló szerelemről, tartalmas nyárról. Hogy egyre jobban zavart a lakás kicsinysége, és hogy októberben, kis bonyodalmak…..
Hát kimúlt. Épp most, pár perce. Körülbelül 2 évig bírta ez a mosószeres, bazinagy flakon, amit anno még bátyámmal vettünk. Mennyi mindent látott! Milyen hosszú is két év és mégis milyen rövid...!Én meg csak úgy kihajítom a kukába.Jöhet a másik...
Kis híján 3 hónapja nem írtam. 3 hónap alatt az életem gyökeres változásokat vett, amik néha engem is megrémítenek, de ugyanakkor meg is nyugtatnak, hisz több jó történt mint rossz. Van valakim, akivel már nem félek a változástól - 3 hónapja ilyenkor el se hittem volna, hogy…..
Félek. Nagyon-nagyon félek, mert mindjárt indulni kell, és semmi sem lesz utána ugyanaz.De egyet megtanultam: ha valaminek meg kell történnie, meg fog, ha nem akarom, ha félek tőle, akkor is. És eddig még minden a lehető legjobban alakult.Félek, de tudom, hogy el fog múlni. És hogy…..
Gyakran gondolkodom.Jó-e ez így, nem kellett volna-e máshogy csinálni, egész másképp, lediplomázni időben, elmenni külföldre, elszökni, nem gondolni az egszisztenciával. Élni bele a világba, végigtaposni az embereken és bele sem gondolni, állandóan a tanuláson meg a fiúkon…..
Vicces, vicces. Azt hinné az ember, ilyen állapotok nem tartósan keserítik meg az életét. Hát a fenét nem.És már megint ott vagyunk. Annál a rohadt kérdésnél, ami hetek óta újra meg újra a pofámba vágja magát. Néha tényleg elgondolkodom, van-e értelme ennyire küzdeni meg…..
Olyan már sok minden, mintha mindegy lenne mit csinálok.Mert úgyse tudok semmit tenni a dolgok ellen.Csak várni kell, hogy valaki rendbehozza a dolgokat -Pedig ezt utálom legjobban az életben.De ha hülyeséget csinálok, sem oldódik meg semmi, sőt.Vagy mégis? Nem egyszerű, nem…..
Rosszul érzem magam.Pár napja egy gép "halála" végett fogtak el a könnyek.Ma tudtam meg hogy tegnap éjjel meghalt egy ember, egy édes, okos kislány, akit két éve tanítottam, és aki az egyik legkedvesebb tanítványom volt.Írni kéneÍrni kéne valamitValami bölcset,…..
Olyan hirtelen is jött, semmi előjel nélkül. De a halál, az már mindig csak ilyen, te ne tudnád, hogy arra sosem lehet felkészülni...?Nem tűnt másabbnak mint a többi elfeketülés. Vigyáztál rá egyébként is... de három év mégis csak három év.Kérlelés, könyörgés ilyenkor…..
János bácsi Zuglóban élt egy kis, padlástéri lakásban.Neje, Gizi néni már évek óta eltávozott, gyerekeik nem voltak.János bácsinak évek óta csak a kis fekete Sokol rádió volt az egyetlen öröme, ami, 21. század ide vagy oda, sohasem hibásodott meg az idők során. Mikor a bácsi…..
  Van egy parfümös üveg az asztalomon. Talán kétszer fújhattam belőle, nem használom. Nem is azért van ott. Rám nagyon igaz, hogy az illatok mindig emlékekkel párosulnak. Ha beleszagolok a parfümbe, nagyon sok évet utazok vissza. Ugyanezt az illatot használta anyukám, mikor én…..
Egy év, az még egy oldal sincs bejegyzésekből az adminfelületemen.Egy év a papírokban és könyvekben, apró emlékekben nagyon jól mérhető, ami pici lakásomban folyamatosan halmozódik.Egy év, és a ruhatáram és lassan, de biztosan cserélődik.Még végiggondolni is sok azt, amit…..
"Ó, ég minden lakói! Föld! S mi még?A poklot is mondjam? Csitt, csitt, szivem.Ne váljatok tüstént vénné, inak!De tartsatok merőn. Eszembe juss?Igen, szegény szellem, míg e zavartGolyóban székel az emlékezet.Eszembe juss?Igen, letörlök emlékezetemLapjáról minden léha…..
Az őszi-szünetet alig élveztem ki, most is itt vagyok, hajtottan, de boldogan, kellemes zongoradarabokat hallgatva és alig várva hogy ennek a szorgalmi időszaknak vége legyen.Örülnék ha bekötnék végre a fűtést, ha nem kéne minduntalan meghalni a rengeteg házidolgozat miatt, ha nem…..
valami, ami nem magánéleti és/vagy családi szennyes teregetés, ami, rá kellett jönnöm, ebben az időszakban minden áldott évben előjön. Pfej.Amaru "lyányomhoz" mentem ki a minap (kihasználva hogy mégis itt maradtam a nagy faluban, pedig.... áh. Mindegy nem megyünk el a…..
ez alatt a másfél hónap alatt, amíg nem blogoltam, bizonyos aspektusokban fellendült az életem. Főleg az utóbbi 24 órában. Sok kis dolog, de ha összejönnek, jó érzés. :DVoltam kinn Törökhonban... jézusom, az első este már szinte könnyeket csalt a szemembe. Olyan illatok, igen,…..
Vicces az emberi kreativitás.Majd beleposhadok a bőrömbe ebben a melegben, és persze tanulni _kéne_, de ennyi vizsga után és ilyen melegben kinek van kedve...?Zsuppsz egy régebbi, azóta portörlésre használt törölközőt bele a hidegvízbe, nagyjából kicsavarni és lezblaggyintani az…..
Szóval most volt a szorgalmi időszak utolsó hete. Eléggé kivoltam így az elmúlt négy napban a halmozott ZHk meg beadandók miatt, abszolút fáradás, energiaital, amihez tényleg csak végső soron nyúlok. Na ezek után ez a lightos vizsgaidőszak a maga 5 elszórt vizsgájával semmiség…..
...csak mennek, megyegetnek a napok. Suli, meló, utána bevásárlás (ez mind magassarkúban/szoknyában ofkórz), haza, fél kézzel már a vacsit csinálom, másikkal vetkőzöm. Egy kellemes félórányi vacsi, mostanában sokat rajzolok (megint), este kis olvasás, ilyen jó időben…..
zsebnyusz 2010.04.23 10:02:27
@Hósötétke: haha, na ezek az isteni véletlenek, nem? :D Én mostanság nagyon megszerettem ezt a bandát.
Conra egyébként nem tudok sajna menni (dehogy kérdőjelezem meg azt, hogy megéri-e) - ma megyek haza választásra/bátyó szülinapjának ünneplésére...
haltam meg.Bár tudom, van ezen a sárgolyón aki azt kívánja. :)Én valahogy mindenkinek az anyja leszek egy idő után. Erre Charlie ébresztett rá a minap, mikor így, majd' 1,5 éves barátságunk után leanyuzott, mert segítettem/tek neki.Tökmindegy, hogyha idősebb is nálam, mindig…..
Ki akar velem b*szni ez az élet, azon az egy területen, de mindegy, most nem erről akarok írni.Hanem hogy milyen kicsi is Pest.1-1,2 milla ember, 23 kerület, 3 metró, töméntelen számú busz-, troli- és villamosvonal. Na meg naponta 24 óra, és még bele se vettük, hogy mindenkinek más…..
Miért ilyen rossz mindig ez az időszak? Miért nem tudom soha élvezni ezt a pár hét szünetet? Miért van az, hogy szerencsés vagyok az élet legtöbb területén, egynél meg szívok mint a torkosborz?Szeretném hinni, hogy csak rákenem a karmára, és hogy bennem van a hiba -…..
(igen, manapság gyakran van kedvem blogolni)Vártam a Deákon a templom előtt (ó hogy mennyit problémáztunk mi azon különböző barátaimmal, hogy nincs is tornya és mégis templom... hmmm...). Szóval várok, most ényegtelen kire, maradjunk annyiban: egy magas, sötét hajú…..
Mert kell egy kis változatosság, mikor Oszmán Birodalom története vizsgára tanulok. Bár már ennek a tanulása is változatosság, magyarul már rég tanulgattam, volt már egy éve is talán. :)Hercegnő barátném mondta, jó hogy túlléptem a nosztalgiázáson. Nem-nem... Igazság szerint…..