Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ati888

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jockey Ewing. Al Bundy. Fox Mulder. Tony Soprano. Dexter Morgan. Walter White... és a sort még tucatnyi névvel lehetne folytatni. Ők azok, akiket a manapság egyre népszerűbbé és minőségibbé váló tévésorozatok tettek naggyá és emlékezetessé - vagy jelenleg is ezen fáradoznak. A…..
JJ Abrams idén is beszállt a sorozatbizniszbe a Revolution című posztapokaliptikus scifi, oppardon családi drámasorozattal, amiben vannak verekedések, egy, azaz egy darab színész és sok-sok tökéletesre sminkelt és fodrászolt női szereplő. Nem ez lesz az a sorozat, ami kihúzza a…..
Lehettem úgy hétéves, amikor Niklai Gábor barátom a játszótéren elvette tőlem a kék színű műanyag dömperemet, és az istennek nem volt hajlandó visszaadni, még akkor sem, amikor a nagyanyám erélyesen rászólt. Ezért én nagyon megutáltam Gábort, a délután folyamán…..
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
Nem hagyunk benneteket hétvégére iWiW-válogatás nélkül. Sokáig csiszolták a blog.hu-t, de már itt is van a heti szemétség.- A torta - Életem egyetlen kincses szerelme - Tele 16 éves kiscsaj ismerősökkel - Ne fogazz - A másik torta - A mély…..
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
Úgy ültem le tegnap Frei Tamást nézni, hogy megpróbáltam elvonatkoztatni az árcédula-ragaszgatós külhoni magyarokról szóló horrorisztikusan szar riportjától, illetve a magyar miniszterelnököt két zacskó szotyiért meggyilkolni hajlandó orosz "bérgyilkost" bemutató…..