Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ápuka

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igencsak kifizetődő az MTVA-nak dolgozni, különösen akkor, ha az ember nemcsak műsorvezető, hanem saját cégével gyárthatja is a műsorokat. Borbás Marcsi gasztroangyallal például tavaly nettó 154,8 millió forintnyi szerződést kötött az MTVA, írja a Bors. A bemondónőként…..
Egyszerű városi legendának tartottam, amit mindenkinek látott már valakije. Olyan ez, mint egy tábortűz melletti rémmese:- ...és akkor a külső sávban beelőzött egy Transporter, ami húzott egy Sprintert, ami húzott egy trélert, amin volt egy Fiesta. És ilyenkor borzongunk, meg…..
Más közlekedőkkel nem volt összetűzésem az elmúlt fél évben. Ez maradjon is így. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Egyre gyakrabban felvetődik a kérdés, hogy az internet, a modern eszközök és a szociális hálók elterjedése mennyire befolyásolják az emberek gondolkodásmódját, mennyiben változtatják meg az egymáshoz való viszonyukat. A mai gyerekek mindent elérnek a világhálón, ami sokak…..
Ápuka 2013.08.26 14:08:12
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
Nem kell félni minden franciától. Ez a Peugeot nem drágább, de fapados konkurenseinél többet tud. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Vettem egy Daimler-Benzt. A napi használatú Honda Spacy robogóm mellé járni, szállítani, utazni, gyűrni. Ki az esőbe, latyakba, tűző napra, utcán parkolásra, ridegtartásra. Budapestre, Balatonra, Olaszországba, bárhová. A mostani 26 éves helyett lett - csak, hogy képben legyenek.…..
Toporgok a külvárosi parkolóház alagsorában, még nem érkezett meg a tulaj. Összehúzom magam a túl vékony dzsekimben, amely a novemberi éjszakához már nem elég vastag, de belülről pezseg bennem a kíváncsiság. Negyed óra alatt értem ki a belvárosból, ami még az este tízkor…..
Officespotting Graphisoft 2011.11.14 09:00:00
Bérlő: Graphisoft Bérlő profilja: Szoftverfejlesztés Irodaház: székház, Graphisoft-park Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 230…..
Papp Tibi lemeze elakad a prémiumbarázdában az új Opel Zafirában, ami kiviszi a két kilót bő 30 rekesszel. Videoblog: Karotta egy kiskamerával elkószál a világ egyik legérdekesebb helyére, ahol semmi érdekeset nem szabad levideózni. Igen, itt készül minden McLaren versenyautó, és…..
És akkor a sok unalmas, drága sportautó után nézzünk egy kis közszolgálatot. És értsük meg végre a Gymkhanát – Magyarország jelenlegi legmenőbb raliversenyzője segítségével.   Előző adásaink: BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás Nissan 370Z vs…..
Ápuka 2011.10.31 10:31:21
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Srácok!

Ideje lenne elfelejteni, hogy fényképezőgéppel játszunk operatőrösdit és próbálunk televíziós műsort készíteni. Könyörgöm, Canon 5d és társai erre abszolút nem valók! Max jól bevilágított stúdióban, pl. klippet forgatni bluebox elött.
Mert nagyon gáz, hogy nincs mélységélessége, lejön a képről, svenkeknél pedig az egész egy elmosódott trutyivá alakul...
Nem színhelyes, és utómunkában sem törekedtetek ennek a javítására, 2. kamera, amit werkszerűen használtok, annak színhelyes a képe, ott az arcok nem fehér pacák, hanem valósak. Ennek az adásnak a képe egy fos volt!
Legyen már arra keret, hogy béreltek mikroportot és nem a kutyát lógatja be a technikus, egyszerűen ronda és értelmetlen.
Ez amit csináltok netre készülne akkor oda jó lenne, de televízióban ez így nem való. Bár nem lepődök meg, tv2 a dilettantizmus fellegvára, ami még jó lehetne ott azt is elcseszik folyamatosan...ezt a műsort meg így átveszik, hiszen külső gyártásban készül.
Tartalmilag olyan amilyen, bár a régi TC adásokban még érezhető volt a spontán reakció, itt már kissé modorosnak tűnik...

Persze lehet örülni, hogy van újra TC TV, és persze szükségesek a támogatók a megvalósuláshoz is, de akkor legalább ne legyen már az ennyire gáz, hogy jön egy egy faszi aki mond valami biztosítzást az aktuális celeb adataira...baszki...ez azért vérgáz!
Elegánsabban is lehetne ezt...

Régi Tc adásokat élveztem, volt bennük valami báj, egyéniség, ez meg innen-onnan koppintott és nagyon trendinek látszani akaró valami, amiben a lényeg veszett el, Winkler-Bazsó egyénisége!
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Sokat írtunk már nektek az új BlackBerrykről, a Bold 9900-ről, meg a két Torchról, illetve aki eljött a hét eleji sörözésre, kézbe is tudta venni az újdonságok egy részét. Az új telefonokat Amerikában és Nagy-Britanniában már meg is lehet vásárolni, de mindeddig nemigen jött…..
A BerryBlog történetének első olvasói levele következik alant, amiben HGy ír nekünk arról, miért vásárolt BlackBerryt. A dolog pikantériája, hogy éppen egy iPhone-ról váltott, amiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni - így döntött, mindenkinek szíve-joga ezeket a…..
BerryBlog BlackBerry Torch unboxing 2011.02.07 10:00:00
Teljesítettük ígéretünket, pénteken besétáltunk egy T-Pontba, ahonnan egy BlackBerry Torch-csal tértünk haza - a telefon csomagolását szokás szerint a kamera előtt nyitottuk fel, és megnéztük, mit rejt a szokásos fekete kartondoboz. A készüléket azóta is nyúzzuk, idővel…..