Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pet77

0 bejegyzést írt és 758 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdtük a pontokat összekötögetni. Itt egy gondolat, ott egy terv, amott egy hiba, ahogy húzzuk a képzeletbeli vonalat köztük, kirajzolódhatna akár egy nagy lófasz is, de bizony ez az ábra egyre jobban hasonlít tökéletes naplementére a hegyekben. Tök jól alakul ez a roncs a mancsaink közt…..
Attilának régi vágya volt egy svéd szabványok alapján épült könnyűszerkezetes ház, lehetőleg a szülőfalujában. Nos, ház (ha minden jól megy) lesz, igaz, nem egészen a szülőfaluban… Így néz majd ki..
Észak-Korea több szempontból is érdekes ország. Elszeparáltsága, a világ többi országától nagyban különböző politikai berendezkedése, különc, hatalommániás vezetője mind-mind szinte már egzotikussá teszik az európai emberek számára. A legtöbb Észak-Koreáról szóló tartalomban felmerülnek társadalmi…..
55+ Gender és ember 2021-ben 2021.05.11 11:42:14
A gender szó lett az egyik legtöbbet használt és a hírekben is felmerülő fogalom az utóbbi hetekben. A normál halandót, az átlagembert nem maga a szó érdekli, bár sokan nem tudják mit is jelent. Az értelmező szótár szerint egyszerűen a nemek együttes kifejezője a gender szó, tehát akár az ember szó…..
Tekintve, hogy a következő két évben valamennyi orosz sportoló világbajnokságon csak semleges színekben indulhat, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) figyelmét is felkeltette a Haas új autójának oroszos színvilága...
Maga a Tibi atya brand és megalkotói, Magyarország egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb közösségi véleményformálói. Amit ezek a srácok elértek az bizonyítja, hogy jó gondolatokkal és kitartással igenis el lehet idáig jutni. Bámulatos és vitathatatlan teljesítmény, ami példaként álljon mindannyiunk…..
Orbán Viktor beengedte a járványt és tudatosan hagyta addig terjedni, amíg az egészségügy az összeomlás szélére került. Ezért halt meg hetekig koronában közel 200 ember és még ma is szinte minden nap több mint 100. Ezek után tudja pont ő azt sugallni, hogy azért halt meg naponta 100-110 ember, mert…..
Jobbkor nem is robbanhatott volna ki az autó- és motorsport világát hónapokra megállító koronavírus-járvány a Mercedes szempontjából: a brackley-iek főtervezője elárulta, ennek köszönhetően sikerült gatyába rázni a teszteken amúgy problémásnak ígérkező erőforrást...
pet77 2021.01.11 19:34:18
Utálom a postát. Akár a magyart, akár a franciát - tökmindegy. És nem azért, mert a postát divat utálni. Hanem mert az Édesanyám szomorú miattuk. Édesanyám ikertestvére a messzi Európában él, hazánktól alig 1200 km távolságra, Franciaországban. Anyu idén ünnepekre is gondosan összekészített és…..
FRISSÍTÉS, 2020.12.26.: Ahogy Stankevičs érsek és a lett püspöki kar jelezte, az alábbi hír eredetijéül szolgáló tudósításban a lett nemzeti hírügynökség (LETA) meghamisítva közölte az érsek és a püspökök álláspontját. A püspökök korrekciójáról EBBEN a december 26-ai cikkünkben írunk. A történeti…..
pet77 2020.12.23 14:17:13
Hollandiában egészen pontosan négyszer akkora a népsűrűség, mint Magyarországon, márpedig ez azt jelenti, hogy elég zsúfolt országról van szó. Ahol pedig kis helyen sokan laknak, ott nyilván elég nagy a lakáshiány, amire néha egészen elképesztő ötletek születnek, derül ki Vera írásából...
A hivatalos adatok szerint több mint 600 ezer külföldi állampolgár él Dániában, ám nem mindenki tud maradni is, aki szeretne. Sokan arról panaszodnak, hogy az elmúlt években egyre erősebb a bizonytalanság és egyre nehezebb elhelyezkedni az országban. Ezért aztán elmennek, noha szívük szerint…..
A Monster Hunter egy újabb videójáték-adaptáció Paul W. S. Anderson (Kaptár-filmek) és Milla Jovovich tolmácsolásában, melynek december 4-i kínai premierje körül hatalmas botrány generálódott az utóbbi napokban. A film alapjául részben a hihetetlenül sikeres videójáték szolgált azonos címmel, melyet…..
Hatalmas botrány keveredett a Google tech óriás körül a napokban, ugyanis kiderült, hogy a cég kémkedett az alkalmazottak után, majd elbocsátotta őket. A Nemzeti Munkaügyi Kapcsolatok Testületének benyújtott panasz szerint a Google megsértette az amerikai munkaügyi törvényeket azzal, hogy…..
  Lassacskán megérkezünk a jövőbe. Ami tegnap még csak a sci-fi szerzők kreatív elméjében élt, az ma már szinte a valóság: a robottechnika a szexpiacon is egyre jelentősebb szerepet játszik. Borítékolható volt azonban, hogy ezzel párhuzamosan megjelennek a hivatásos károgók is, akik a szexrobotok…..
Kifizetted a közvetítői díjat, mindent hátrahagyva az utolsó pénzéből kibuszoztál Hollandiába, mégsincs munka? Ráadásul a következő hétvégéig el kell hagynod a szállást és nincs hova menned a bőröndjeiddel? Úgy érzed, hogy átvertek? A Hollandiában élő János osztja meg ezzel kapcsolatos…..
pet77 2020.11.23 20:10:48
pet77 2020.11.23 20:26:14
Egy bizonyos kor felett már minden férfi emlékszik a Simsonokra, melyekkel a 70-es, 80-as és 90-es években is hasítottak az akkori tizenévesek. Jómagam sem voltam kivétel. Alig 17 évesen, 1990-ben kaptam meg életem első Simson kismotorját, rögtön egy Electronic típust. (Jó, bevallom, előtte volt egy…..
A Járókelő 2012 óta segíti a városlakókat nem csak Budapesten, de 24 vidéki városban, hogy a közterületen észlelt problémáikat jelezhessék, és arra az illetékesek mielőbb megoldást találjanak. Gárdonyban már több mint két éve fogadják az önkénteseink az ott élők lakossági bejelentéseit, a helyi…..
Mit szólnál, ha lenne saját parkolód a kocsid számára mégis rendre arra érnél haza, hogy nem tudsz beállni, rosszabb esetben kiállni se tudsz az autóddal? Egy társasház lakói napi szinten ezzel a problémával küzdenek és keresik a megoldást.....
Tudom, másoknak kész válaszaik vannak olyasmire, amiről keveset vagy semmit se tudnak, vagy amiről tudhatnának, de arra sem emlékeznek. Nekem nincs. Akart a fene erről írni, de az emlékezetkieséses magyar közéletben muszáj. Felőlem mindenki azt gondol a történetről, amit akar, de pusztán a…..
Nyilván mindenki a saját világnézete és vérmérséklete szerint válaszol a címben feltett kérdésre. A skandináv országban élő Bandirepublic azonban ennél kicsit továbbment és egy egészen érdekes megközelítéssel próbálkozott...
Veszünk egy olcsó és hibáktól hemzsegő használt autót, hogy aztán szépen felújítsuk belül maradva az 500.000 Forintos álomhatáron. Nem csak kipofozzuk az autót, hanem levizsgáztatjuk és ellátjuk olyan extrákkal, amik megkönnyítik a mindennapi használatot. Elkezdtünk autókat nézni és elmerültünk a…..
pet77 2019.03.06 14:15:58
  A vallások oroszlánrészét meglehetősen merev struktúra jellemzi. Az étlap adott, muszáj végigenni, válogatásnak helye nincs. A katolikus egyházra mindez különösen igaz. XI. Piusz pápa 1928-as "Mortalium animos" kezdetű enciklikájában így fogalmaz: "Semmiképpen sem szabad hit dolgában a tételeket…..