Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemétláda

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2007-ben elhunyt tenor, Luciano Pavarotti F40-esét vette meg magának. És az szóljon be neki, aki nem ugyanezt tette volna, ha történetesen van annyi dellája. Eddig Infinitikkel és Renault-kkal kellett járnia, helyettük csak megteszi. Remélhetőleg, hamarosan posztol valami videót is…..
szemétláda 2015.02.22 20:04:52
Amikor ott fekszel vérző fejjel a langyos aszfalton, és érted jön vijjogva a mentő, rohadtul mindegy, kinek volt igaza. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
szemétláda 2014.06.10 12:12:32
@Hehe64: a konkrét hülyeséget most írod megint. Elolvastad rendesen a hozzászólást? Lehet, hogy Aszófő és Füred között tükörsima az út (nem), de szerinted az hogy ad ki egy rendes bringatávot? @abc078 hozzászólásait is elolvashattad volna rendesen, nem fél kézzel fagyizva szalmakalapban strandra kóválygásról beszélünk, hanem edzésről 2-3 órán át 35-50-es tempóban. De te csak veszekedjél az ablakon át acsarkodva tovább. Te szerinted olyankor ki tartja fel a forgalmat jobban?
szemétláda 2014.06.10 09:40:40
@Hehe64: nem azért, mert joga van hozzá, hanem mert egy rendes bringával a belső szerveidet is kirázza a gyökerekkel felvert bringaút egy normális bringatávon (60-100 km). Remélem a sok 20-szal hasító traktornak is beszólsz, amikor kerülöd őket. Amiatt nem fáj lassítani? Én egyébként autózom elég sokat, bringázni sportból szoktam, országúton. A Balaton környéke erre szuper, de a bicikliút nem. Az kb. strandra járni jó, azt is félig leeresztett terepgumival. Azt kellene látni, hogy kényszerből csinálják ezt a bringások, nem azért, hogy téged (vagy engem autóként) idegesítsenek.
szemétláda 2014.06.10 09:57:15
@Hoppácska: a konkrét példára, a 71-es főútra gondoltam!
A tengerentúli trendek néha még most is néhány hét, hónap, év késéssel érkeznek el hazánkba. Nem minden esetben, a ruha- és cipővonalon például kottára ugyanaz a rongy kapható mindenhol, a népi demokratikus Kína (és Banglades) mindenkinek ugyanazt gyártja. A fitnesztrendek, új…..
Mégis mi miatt szokna le valaki a dohányzásról? Egészség, pénz, büdös száj, esetleg nő van a dologban, ssssatöbbi. Ugye, most bejött egy újabb érv: hogy ne akkor kelljen, amikor majd hatalmilag betiltják. Persze a tüdőnek tulajdonképpen mindegy is, mi miatt ugrik a cigi.…..
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Kisautó blog Vegyék el tőlünk! 2010.09.10 15:03:00
Rákosi elvtárs csak bölcsen bólogatna, bizony, bizony, látják, elvtársak, a kapitalista nyugatnak csak sikerült elérnie a totális disztrojt. Dolgos népünk ahelyett, hogy a hazát építené, lám, munkamoráljának romjain játszik. Játszik! Munkaidőben! Sajnos, tényleg ez a helyzet,…..
szemétláda 2010.09.11 07:13:11
Sopianae DeLuxe Ittas falugond(n)ok 2010.09.06 10:05:00
Érdekes hír jelent meg pár hete a helyi villanymédia hasábjain. Megmondom őszintén kicsit vegyes érzelmeket keltett bennem az eset, de ami még érdekesebb az a helyiek reakciója. Azért vidéken a XXI. században is más a norma…:)Június végén nagy visszhangot váltott ki a…..
Vezettél már Formula BMW versenyautót? Nem? Ha olvastad már erről a cikkünket (hanyagabbak és feledékenyek kattintsanak ide), akkor tudhatod: ezen változtatnod kell. Milyen autóról van szó? 140 lóerő már egy átlag dízelben is akad, csakhogy ez egy szénszál-kevlár versenyautó. A…..
szemétláda 2010.09.05 10:36:59
Nem mintha nagy truváj lenne, az összes ablaktörlőlapátot úgy találták ki, hogy még az is ki tudja cserélni őket, akinek máskülönben a kapucsengő használatával is problémája van, mert komplikált. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy ablaktörlőlapátot az autók jó részén…..
szemétláda 2010.06.09 10:33:29
@bervas:
vagy veszünk fordot szélvédőfűtéssel és 2 percig járatjuk a motort a rádiót hallgatva és a szomszédot nézve, ahogy az összefagyott elgémberedett ujjaival beletöri a jégkaparót a saját kocsija szélvédőjébe, majd amikor egy egész szélvédőnyi táblában leolvadt az autónkról a jég, törlünk egyet, és már indulunk is
Szeretnél kilométer alapon fizetni az autópályáért? Elsőre ésszerűnek tűnik, de hidd el: rohadt drága lenne. Vélemények az azonos című írásunkról...
szemétláda 2010.06.09 10:16:48
@Siendor:
Luxuscikk neked az agy. Próbálj meg hajnalban 2-3 óra körül pestről debrecenbe vonatozni este 9 körül meg vissza.
Belsőség És ezt így hogy? 2008.10.11 08:20:00
Megérkezett az új Renault Thalia sajtóanyaga. Az egy dolog, hogy az anyagban bekerültek ilyen mondatok mint pl: (...)az MP3- és Ipod-lejátszók teljesen biztonságos használatához szükséges Audio Csatlakozó Doboz. Ez konkrétan a kesztyűtartóba rejtett USB és AUX csatlakozókat…..