Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sáklit (törölt)

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régebben kiszúrtam a Ma Reggelben sűrűn feltűnő Bándy Péter demokratás újságírót, mert mindig annyira szívből védi a kormányt, és újságíróhoz alig méltó módon kérdez alá a kormánypárti vendégeknek, de eddig sosem kerestem rá, hogy miért is van ez. Nem Góliát…..
sáklit (törölt) 2010.12.14 15:33:38
@milyen nick?:
nem sok mindenkit nevelnek önálló gondolkodásra, és nem is akar mindenki önállóan gondolkodni. elég szétnézni hányan hesszelik a blikket/borsot BKVn (aztán hányan tagadják:)).
lsd még mónikasó 10évig ment, jáksóháttveni és lalikirály is mióta megy. valószínű az igény tartja életben ezeket.. ez a siralomvölgy, és ezek után én tényleg nem csodálkozok semmin.
sáklit (törölt) 2010.12.14 15:50:49
@milyen nick?: és valószínűleg elég okosak ahhoz, hogy ne keveredjenek politikai témakörbe.. az érthető okok miatt.
A T-Mobile nemrég közzétette az árait, ami sokakat meglepett, hiszen magasabb árakon kínálják a készüléket, mint az iPhone 3GS-t, és nemzetközi viszonylatban sem mondható éppen alkalmi vételnek a magyar iPhone4 (most összevonva írom, hogy ne kavarjon be a 4-es a sok…..
sáklit (törölt) 2010.09.23 16:34:10
@TommyDaB1G: Mutasd meg én hol fikáztam. Légyszi.
Eddig csak te fikáztál engem, hogy szegény vagyok, és nyomorult is, és biztos csak ezek miatt nincs iphone-om, és ezért nem is álmodozok róla.
sáklit (törölt) 2010.09.23 16:45:27
@TommyDaB1G: és itt vetődik fel a kérdés. Te miért veszed magadra a sznob, stb jelzőket? :) látod látod. Én egyetlen embert szólitottam meg, aki pöcsnövelőnek tekinti a cuccot. A többi, ami nem off volt, szerintem a divájszokról szólt..
sáklit (törölt) 2010.09.23 16:46:06
Nekrológ A MÓKAMESTER - OLVASÓI 2010.09.01 07:30:00
Modor Tibi, Isten nyugosztalja, bloggertársunktól kaptuk ezt a posztot. Mondván, hogy a Modorosra ez túl morbid és túl beteg. Tibikém, és minden más blogger: küldjétek bátran hozzánk a túl morbid és túl beteg posztokat. Mi csak kétféle posztot különböztetünk meg: jót és…..
comment:com A Megasztár kifeküdt 2010.08.30 13:57:00
Úgy tűnhet, hogy az év médiaütközete nagyon hamar lezárult: az X-Faktor már az első adással fölényesen nyert a Megasztárral szemben. Persze kérdés, hogy azok, akik szombat este kíváncsiságból az RTL Klubra kapcsoltak, elégedettek voltak-e a műsorral, vagy ezen a héten inkább…..
sáklit (törölt) 2010.08.30 16:35:33
@szép új világ: nem akarok beleszólni a vitába, de nehogy a nézettség döntse el azt hogy mi jó és mi nem. példa: minden norvégnak van itthon tévéje, és nézik is. nem vagyok svéd de nincs tévém, ám ha lenne, és nem csak a hírekre és a sportra volnék kíváncsi, akkor se nézném meg ezeket a "szórakoztató" műsorokat. szóval hogy a sok dzsipó merre dönti mérleg nyelvét.. maónika megoldotta. aztán te meg örülj, hogy a többséghez tartozol. na ez csak az én vélemyényem volt. písz
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Tegnap délután kettős jubileumhoz érkeztünk. A Portugália-Elefántcsontpart meccs előtt hangzott el tizedszer, hogy "ez már tényleg jó meccs lesz". Aztán tizedszer csalódtunk. Sokan igen nagyot, mások kisebbet. Északi szomszédaink a koradélutáni találkozón segítettek…..
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Az Egyesült Államokban az Android alapú okostelefonokból most először adtak el többet, mint az iPhone-ból - derül ki  egy kutatásból. Az NPD adatai szerint az okostelefonok piacán 28 százalékos részesedést szereztek az androidos telefonok az eladási adatok alapján, 21…..
sáklit (törölt) 2010.05.11 09:24:59
@Zabalint: hidd el megfinanszírozzák. manapság egy normális farmert nem lehet 20ezer alatt kapni, jó cipőt szintúgy. 50ezret szerintem 4 buliban még egy átlagember is otthagy. annyi a különbség, hogy van aki bulira nem sajnálja, van aki telefonra, megint mások meg ruhábol vesznek márkát/minőséget..
OFF: Légyszíves kommentelés elött, olvassátok el a posztott ne csak az index ajánlóját! On A százholdas pagony fővárosi részén elterjedt nézett, hogy aki Jobbikosokkal beszélget, az bizony nem ehet mézet! Kérem a kedves demokratikus erők parlamenti képviselőit, a…..
Hamburger és sült krumpli? First down és third strike? Zsákolás és túlütés? Hip-hop és gengszter rap? Félautomaták és háborús hősök? Két óceán és a préri? Woodstock és Jimmy Hendrix? Vietnám és Irak? Bush és Kennedy? New York és Los Angeles? Brad Pitt és Angelina Jolie?…..
Az olasz futball szurkolói teljesen jogosan érzik úgy, hogy a következő hétvégén nagyon szeretik őket az égiek: a táblázat első hat helyezettjének összecsapásába belefér a nemzet rangadója (Derby d’Italia), és a római Derby della Capitale is, a szarvasbélszín tetején a…..
sáklit (törölt) 2009.12.07 17:30:33
@horas:
"de tavaly Ronaldinho győztes gólját ugyanúgy leshelyzet előzte meg. "
Adriánó kézilabdája durvább volt szerintem.

"vagy mondhtnám Kaká-t aki kulcsszerepet játszott a Milan BL.-címeiben.Ez miért baj... "
talán mert a 2003asban nem játszott kulcsszerepet.. 2005ben meg nem nyerte meg. sajnos.
2007 viszont tagadhatatlan.
–Mondta olvasónknak egy turista, akivel ellenőrök kiabáltak a Nyugatinál. A lány napijegyet kért a pénztárban, de vonaljegyet kapott, és azzal utazott a metróban, mondván, az napijegy és kezeléstől számítva 1 napig érvényes. Az ellenőrök lecsaptak rá, elvették az…..
sáklit (törölt) 2009.11.26 10:39:03
@keptelenseg: aha. biztos nincs köze hozzá a fickónak(és 100% hogy a rendőr vágta volna az angolt). de történetesen ha a rendkívül művelt kaller nem tud angolul csak annyit hogy mani mani akkor szerintem neki sincs köze a történethez, mert NEM képes elmondani, miért rossz a jegy, és hogy mibe fog ez neki kerülni. érted. sziksztázönd.. ebből nekem nem lenne világos. az útlevél dolog meg.. patkányféregsenkiházi az ilyen.
Már Jáksó László óbégatása, és Heal Edina keservei is kihunytak, csend volt. Aztán a Sláger hűlt helyén megszólalt a Himnusz, a közepétől, kicsit akadozva, odaát, a Danubius emlékét pedig egy harmincas évekbeli slágerrel akarták végleg eltűntetni. A Neo FM-en végül…..
 Bár szorosan véve nem tartozik a pedagógusok alapfeladatai sorába az a közutálat, amit a tanártársadalom nagy része Magyar Bálint iránt érez, ez a jelenség mégis működik. Ő ugyan aligha tudhat erről, a mértékéről pedig valószínűleg lövése sincs: azokon az oktatással…..
sáklit (törölt) 2009.10.15 19:39:25
@pazola:
aham ilyen módon szinte (értsd szinte) mindenki az elején megtanulja, aztán rutinból hozza.
bankfiókos, múzeumi tárlatvezető, könyvelő, buszsofőr, szakács, rendőr, tűzoltó, orvos......soroljam? mindnek kell folyamatosan is követnie a változásokat. a műtét műtét marad, max egyszerűbbé válik a jobb gépek miatt. a hetes buszt is el kell vezetni, de lehet kap egy volvo buszt, vagy épp egy fincsi hídlezárás miatti kerülőt.
szerintem arra akartak itt rávilágitani, hogy a sok/kevés plusz munkáért eddig járó plusz pénzt is el akarják vonni.
sáklit (törölt) 2009.10.15 20:04:54
@phrascarica:
ugyanannyi szabijuk van mint másnak. most komolyan. nehéz felfogni? reménykedj hogy a fiadnak jobb tanárai legyenek mint neked voltak.
a tanárokat meg a sláger-páros(/trió) reggeli műsora alapján megítélni.. LOL
A NY Times mai címlapjától volt ismét hangos a magyar média. Ám kiderült, hogy felesleges volt a nagy aggodalom, a nagy múltú amerikai napilap ugyanis az évtizedek óta tartó Lazio-Róma ellentétekről beszélt, és nem a magyarországi romaellenességről. (A képre kattintva látszik,…..
sáklit (törölt) 2009.04.27 16:42:22
@asmodean: na végre más is regisztrálta a helyzetet.. :)
sáklit (törölt) 2009.04.27 16:45:04
@Orcsány_Virenc: még jöhet 86..
Gondolom már mindenki találkozott  szomáliai kalózokról szóló híradásokkal, ők a nemzetközi hajózás kikerülhetetlen kockázati tényezőivé váltak. Naponta érkeznek hírek összecsapásokról, elfoglalt teherhajókról, túszejtésről, de természetesen a különböző…..
Tardai történetek Negyvenkettő 2009.03.31 09:00:00
Fasz tudja, mire számított a Jancsi, amikor meghirdette a vizespóló-versenyt a Panorámába', arra biztosan nem, hogy a szakács Bandi nyeri meg a tekintélyes csöcseivel. Az persze örült az ovációnak, sőt még az epiláló gépnek is, ami a fődíj volt, mert megoldódott a nővére…..
sáklit (törölt) 2009.03.31 13:24:04
Pesti Gonzo Tejbár 2009.03.23 02:13:00
Avagy színmű két szereplőre, hat sörre Ballagok át a Blahán, mikor odaszól egy kurva: - Szia! Nem hagyom kétségek közt, visszaköszönök: - Szervusz! Megyek tovább. Akar még valamit mondani, hallom a távolból, de én csak köszöntem, megyek tovább. Aztán odalép egy punk…..
Az Adobe bejelentette, hogy a következő évtől a legtöbb okostelefonban elérhető lesz a Flash. Néhány készüléken már most is ott van a Player butított változata, a Lite, az amerikai vállalat azonban azt ígéri, hogy a jövőre bemutatkozó mobilok már könnyedén megbirkóznak a…..
Ne mondja nekem senki, hogy egy ekkora tőkét megmozgató iparágban, ami történetesen a világ legnépszerűbb sportjának elsőszámú bajnoksága, közel egy évtizede nem sikerül ezt a szerencsétlen, bírónak álcázott barmot lecserélni. Nem, hogy nem találnak helyette valaki…..
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
Bár az Opera és a Firefox mobilböngészők továbbra sem mentek át az AppStore engedélyezési eljárásán, már négy browser is letölthető az Apple online boltjából. Az engedélyezés egyik feltétele, hogy az új programok többletszolgáltatást nyújtsanak a korábban elfogadott…..
sáklit (törölt) 2009.01.16 07:54:11
@lagzi lajos:
"A Motorola dobta a Windowst"
a motorola sohasem gyártott csúcs winmo gépet. az mpx200 volt talán a legnagyobb durranásuk. a Q9 is inkább amerikai igényekre készült. ha figyelnél tudnád hogy évről évre (a V3 óta) rengeteget vesztenek a piaci részesedésükből. ehhez hozzájön a világgazdasági válság. szoval nem meglepő, sokkal inkább okos lépés volt egy olyan üzletág "dobása" amiben nem is voltak sikeresek. azért androidot bepróbálná ugye? na igen. az ingyen van..
ha majd a sok PNA és mondjuk Asus, Hp, Acer/eten, feladja a winmot, az lehetne hír. a HTC-t direkt nem említettem. nekik csúnyán bejött..
Igen, azt írtam, végre, mert ami itt vásárlókért folytatott harc néven ment, az több volt, mint szánalmas. Amikor először hallottam arról, hogy a Microsoft piacra dob egy mp3-lejátszót, komolyan mondom, örültem. Azt hittem, valami ütőképes termékkel lép piacra a cég, ahogy…..
sáklit (törölt) 2009.01.13 08:19:18
@Ulkesh:

igazad van. a leírásig nem jutottam, volt viszont a kezemben. gratulálok. rendes sebességgel youtube-ozhatsz :) multimédián kívül nem sok mindenre jó..
bár nemtudom. wifi-router, remote desktop, modem, navigáció(ezeket tudja?googlemaps-on kivül persze), és igazi verseny telepíthető szoftverek terén. ja és a kártyafüggetlenség kérdése. nem a franciáknál, nálunk.
ha a notikat nézzük.. annyi pénzekért ott a sony vaio. piszok drága, jó a supportja, és szép (emellett még jó is). hameg valami durvát akarsz amivel lehet villogni, vegyél Alienware-t..
ipod nano helyett meizu.
egyedül a ipod touch ami nagyon extra abban a kategóriában, ahova készült. a többi kábé szemfényvesztés. leginkább wannabe applefanoknak, akik ettől különlegesnek érzik magukat. biztos nem mindenki ezért választja az apple-t, de van jópár "ismerősöm" az egyetemről akikről lesüt hogy miért alma mellett döntöttek. ugyanugy kompromisszumokat kell köss ha a termékeit használod, csak most menő cikizni a microsoft-ot. ha annyi osx user lesz mint win, majd oda is elér minden szar..