Regisztráció Blogot indítok
Adatok
traianus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cikksorozat Finta Józsefről  INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/fovarosiblog/schonherz_kollegium/feed", "width":"600", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3",…..
traianus 2010.08.15 09:13:58
@Strici: Öregszik, mérnök úr? :)
  Hazaértünk Tusnádfürdőről, ahol tempetőfi kolléga vezénylete alatt a Mandiner csapata is kivette a részét a Tusványos Press papíros és elektronikus tartalmainak manufakturális előállításából. A XXI. Tusványosi Szabadegyetem a jól ismert…..
A Spanyol Köztársaság bukása    A köztársasági lobogó 1938 nyarán a republikánusok egy grandiózus, mindent eldöntő offenzívával akarták visszavetni a francóista erőket. A köztársasági…..
  Párválasztási dilemma elé állította a szocialista kampánystáb a párt képviselő-jelöltjeit: az aspiránsoknak választaniuk kell, hogy Bajnai Gordon, Lendvai Ildikó, Mesterházy Attila, Kovács László, Szili Katalin és Gyurcsány Ferenc mellett szeretnének-e…..
  A fenti képen Sonntag községe látható. Az ausztriai Vorarlberg tartományi településen a konzervatív Osztrák Néppárt 83 százalékos győzelmet szerzett a nyári EP-választásokon, ugyanitt a szocdemek öt darab, a szélsőjobb pártok pedig hét szavazatot kaptak. Sonntag és…..
traianus 2009.12.08 18:09:53
@Várkonyi: Szabadság és felelősség, nem szabadsát és egyenlőség. A szubszidiaritással meg nem tudom, mi a bajod, még mindig jobb, mint a ,,Több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak!'' c. klasszikus.
  Egy ideig az ATV közvetítése ment az SZDSZ-nél, majd a választási műsor végével kikapcsolták, s fél óráig zene ment. Aztán bekapcsolták a HírTV-t.Percről percre sok színes jelentéssel...
 - Te Pista, bajban vagyunk. Lemondott az a köcsög, úgyhogy kezdhetünk megint kampányolni. Pedig de utálom! Ráadásul pont a legszarabb időpontban, amikor a lófasz sem szavaz ránk. Kértem a központot, hogy legalább egyet hozzanak nyilvánosságra azokból a tuti felvételekből, de…..
 A szívünknek oly' kedves 4-es metró végre elégtételt szolgáltathat a közgázos diákoknak a Fővám téri épület wc-papírral történő becsomagolása, díszkivilágítástalanítása és ezernyi egyéb sérelem miatt: a legjobb úton van afelé, hogy elsüllyessze az ősrivális…..
traianus 2008.10.10 22:40:49
,,Hogy a Schönherznek miért maradt meg a neve? Dübörög a baloldal - a Műegyetemen is... ''

Igazából azért maradt Schönherz a neve, mert manapság már senki sem tudja ki volt eredetileg az a kedves Zoltán.
Ellenben ha meghalják a Schönherz nevet inkább a koli, a Schönherz Qpa, vagy ez jut eszébe:
index.hu/video/2008/10/06/animacio_208_ablakra/
A baloldali helyzetről csak annyit, hogy Molnár K-t felfelé buktatták, helyette a villanykarról érkezett Dr. Péceli Gábor került a rektori székbe. Róla csak annyit, hogy évnyitóra az eddigi szokásos Hiller helyett inkább Sólyom Lászlót hívta meg :-)