Regisztráció Blogot indítok
Adatok
subabubba

0 bejegyzést írt és 306 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
subabubba 2018.08.03 12:28:02
@pfff_: Abban volt más, hogy mindenféle vélemény megjelenhetett benne, nem csak az amit Aczél akarom mondani Rogán elvtárs diktált a pártközpontból.
Nehéz türtőztetni magam, amikor erről a magyar L. Ron Hubbard-klónról van szó. Talán a leggusztustalanabb fajta a szélhámosok közül az, amelyik a legvédtelenebbek pénzére hajt, hamis reményekbe ringatja őket és megfosztja őket a kevés pénzüktől is. Két interjút is adott, egyet angolul Tony…..
Vajon mi lehet az oka annak, hogy Orbán Viktor már 8 éve nyugodtan vívhatja szabadságharcát szövetségeseivel szemben? Mit tud ő, ami érinthetetlenné teszi az EU berkeiben? Időről időre felröppen a hír, na most aztán már tényleg megkapja magáét Orbán Viktor: az EU elzárja a pénzcsapot, és eljárást…..
"Berni mosópor"???!!?! Juhász Péter, az Együtt nevű mikropárt elnöke úgy gyalázza Szél Bernadettet, az LMP miniszterelnök-jelöltjét, mintha fizetnék érte. Szexista ez a politikai hirdetés? Igen. "Bernivel a kormánypárt is tovább él" - hazug ez az állítás? Persze, hogy az. Sokszínűség = Együtt a…..
Az HBO techsitcomjánal új évada tegnap este indult, és máris a főcímben relevánsak voltak, tessék csak jól figyelni a baloldali Facebook-logóra! :) Kritikánk hamarosan jön az évadnyitányról. ..
Szél-kormány - avagy az előzmények Fotó a Népszava online címlapján 2018.03.12. Az LMP eredményre vezetőnek gondolt stratégiával indult neki a 2018-as választásoknak. Úgy gondolták, hogy elhatárolódva a megosztó személyiség, a Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök által vezetett Demokratikus…..
Bagdy Emőke nagy dobásra készült… Oldjuk meg a diákok lelki problémáit, reformáljuk meg a magyar testnevelés oktatást, irtsuk ki az iskolákból a stresszt (és azért az sem lenne rossz, ha a Szimbólumterápiás egyesületnek is csurranna-cseppenne valami az elkövetkező 10 évben).…..
Árokásó Top100 Závecz Tibor 2008.08.19 08:30:00
A biztos szavazó villamosvezetők körében erősödő tendenciát mutat Gyurcsány Ferenc támogatottsága. A bérből és fizetésből élő menedzserek körében emelkedik Orbán Viktor negatív megítélése. Ilyen és ehhez hasonló mondatokat publikál rendszeresen a Szonda Ipsos, az ország…..
            Akarunk beszélni róla?           A Foundation for European Progressive Studies nevű szervezet közvélemény-kutatást tett közzé az Y-generáció (15-34 éves fiatalok) és a politika viszonyáról. A Magyarországra vonatkozó legfontosabb adat az, hogy azon fiatalok közül, akik egyáltalán…..
A Morning show vendége volt Dr. Lenkei Gábor, ahol nem csak a C-vitaminról esik szó, hanem a gyógyszeripar óriási lobbijáról is. Talán már felesleges az összeesküvésekre hagyatkozni, mert itt már több mint biztos, hogy csak a pénz... a pénz... a még több pénz, amiről szól a…..
subabubba 2014.08.10 10:18:32
@Son of White Horse: A lendületmegmaradásnak mond ellent. Benne is van a cikkben, te meg itt pöcsözöl.
Mi is áll valójában az idei Eurovíziós Dalfesztivál mögött? Téves a homoklobbival vagy a nyertes személyével foglalkozni. Itt valójában nem a homoklobbi vagy az osztrák szörnyeteg a gond. Mindenki védi saját magát és saját maga érdekeit. Ezzel semmi gond. Viszont a társadalom…..
subabubba 2014.05.20 00:03:47
@maxval a gondolkodó birca:
"A gyerekmolesztáló pap a bulvármédiák által kitalált mesehős. A valóságban nagyon ritka." - idézet tőled

Te csak tájékozatlan vagy, vagy szándékosan hazudozol?

"A Szentszék statisztikája szerint 2004 óta 848 papot zárt ki a szolgálatból, 2 ezer 572 vádlott esetében enyhébben büntetett.

Az adatokat a Vatikán Genfben akkreditált ENSZ-nagykövete, Silvano Tomasi érsek mutatta be

Az érsek közölte, hogy az utóbbi tíz évben több mint 3400, hitelt érdemlő molesztálási üggyel folyamodtak a Vatikánhoz, csupán tavaly 401-gyel. 848 vétkezőt kizártak a papi rendből, 2572-en életfogytig tartó vezeklésre, imádkozásra ítéltek, vagy ennél enyhébb büntetésre, ha idős vagy betegeskedő volt a vétkező. Az érsek közölte, hogy az Egyesült Államokban 2,5 milliárd dollár kártérítést fizetett a katolikus egyház az áldozatoknak 1960 óta."

Vesd össze:

"Pedólobbi is van, de kit érdekel, mikor – még! – a társadalom többsége elutasító álláspontot tanúsít irányában." - idézet tőled.

Azaz 3420 pap volt komolyan érintett pedofil ügyben.

Ez lenne a bulvárkitaláció?

Conchita Wurstal meg semmi gond nincs azon felül hogy neked/nektek nem tetszik. Meleg és nem tetszik, mert mutogatja magát. Kit érdekel, te is mutogatod a gondolataidat, mégsem gondolom, hogy ez mindennek a vége, pedig hülyeségnek tartom őket, pedig keresztény elkötelezettségű, és világképű vagyok.
DJ-zés közben kapta a hírt Habár csak az év negyedik hónapjában járunk, az e-zsurnaliszta legutóbbi cikke olyan forradalmi sikert aratott hazai és nemzetközi szinten egyaránt, hogy a díjról döntő 4 kurátor (Uj Péter, Takács Penge Lopakodó, Kristóf Gábor Endre Tamás és…..
A Tv2 Mokka című műsorának egyik házigazdája valami különös oknál fogva (és nem, nem vagyunk hajlandók spekulálni sem) ha a "szamár" szót meghallja, átlényegül idétlen tinicsajjá, és ugyan mindegy, hogy a szamár éppen egy embert tép szét, vagy csak úgy legel és bőg,…..
Az egész úgy kezdődött, hogy a Puzsér Róbert nevű, mára megélhetési celebritássá avanzsált egykori megmondóembernek tele lett az összes fasza Hajdú Péterrel. Azok kedvéért, akik az elmúlt 15 évben a tévét csak a csipketerítők és porcelánnippek (pl. őzsutára támadnak a…..
subabubba 2013.04.26 14:27:01
@atpijkamo: Ja, ez felettébb kiábrándító. Bár Robi fikázni szokta az Indexet is, na de Hajdú és Puzsér közt azért tudni kellene választani, vagy legalább tényleg semlegesnek lenni.

Mellesleg az egész poszt felületes, hiszen pl Puzsér a 2013-at a Hajdú Péter Elleni Harc Évének nyilvánította, uh. nem meglepő ami történik...
velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/01/26/puzser_2013_hajdu_peter_harc_elleni_eve/
Akkor ahogy ígértem, elmentem a Design Terminálba a Széll Kálmán térről szóló tematikus másfél hét sajtótájékoztatójára: sajnos kifele jövet már nem volt pulóver a Tavasz-lányon. (Nem fogyasztottam LSD-t a mondatnak van értelme, olvassátok el az előzményeket.) Bevallom nem…..
subabubba 2013.01.09 12:45:17
A sokak által kedvelt mákról eddig is tudni lehetett, hogy fontos gyógynövény, hiszen a mai napig az egyik legerősebb fájdalomcsillapító, a morfin forrása, és más, fontos gyógyszereket, pl. a köhögéscsillapító kodeint is a terméséből vagy szalmájából állítják elő. Azt…..
Gréczyblog Gyurcsány-Bajnai 2012.06.29 07:33:00
Két napja az a sztori, hogy hogyan is van egymással Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon. Mikor és hogyan találkoztak, miért vesz, vagy nem vesz részt egy rendezvényen egymás társaságában Magyarország két volt miniszterelnöke. Kezdődött a Horthy-konferenciával, folytatódott egy…..
Gréczyblog Rehabilitálni az LMP-t 2012.01.31 08:38:00
Egyértelműen támogatója vagyok az Ellenzéki kerekasztal létrejöttének. Amikor a Fidesz úgy képzeli a futballt, hogy neki kézilabdakapuja van, lesgólt is lőhet, az ellenfél pedig focikaput véd és csak nyolcan játszhatnak, rendkívüli erőfeszítés, az ellenzék részéről egymás…..
Ugye senki nem lepődött meg? Hát persze, hogy nem. COOL LIST HUNGARY elképzelhetetlen Áron nélkül, aki még akkor is ott lesz az ország legkúlabb arcai közt, amikor már a hamut is mamunak mondja. Vagy a Haunebut Maunebunak! Igen, Áron eddigi nagy dobásai (reklámfilmek, a legvadabb…..
Felfokozott hangulatban várta tegnap Orbánisztán népe, hogy Kedves Vezetőjük szóljon hozzájuk a tévén keresztül. Legalább ő mondjon valami biztatót, ha már a szakértők a sajtóban hányni kezdték a földet a matolcsyzmusra. Mert az nem lehet, hogy léket kapott a Nemzeti…..
A Geometrix Design stúdió két alapítója, Michael Miroshkin és Elen Miroshkina az orosz főváros egyik legfelkapottabb belsőépítész-stylist párosa. Munkáik során előszeretettel használják a legújabb nemzetközi trendeket követő high end anyagokat és kiegészítőket, mint például a 3D tapéták, rafinált…..
subabubba 2011.06.29 11:33:27
Egy komment az előző posztomhoz: Nem értem miért nem tudjátok, ti liberálisok megérteni a homoszexualitást ellenzők érveit. Én nyugodtan beszélhetek a nemzeti radikálisok nevében, és meg is fogalmazhatom az érveinket a homoszexuálisok ellen. Azért ítéljük el őket, mert mi büszkék vagyunk a…..
Az oktatási államtitkár az Index információ szerint beadta a lemondását, a hírt a miniszterelnök szóvivője nem cáfolta. Hoffmann Rózsa tervezetei ellen az utóbbi időben diákok, szülők, és tanárok is tiltakoztak, de a legnagyobb ellenfele mégis párttársa a korábbi oktatási…..