Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jamacsiga

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2perc A 2D-s arcú lány 2011.11.08 12:47:00
Legalább egy képen vágna más fejet :D... 2perc.blog.hu ..
Lilu a Való Világ szerda esti adásában jelentette be a lakók legnagyobb megdöbbenésére, hogy megkavarták az eddig megszokott játékszabályokat, és ugyan még alig költöztek be a villába, de jövő héten két embernek máris mennie kell. A nagy Megmérettetés nevű szeánsz szerda…..
jamacsiga 2011.09.30 01:43:03
Én nekem nincs semmi bajom azokkal, akik nézik a vv-t, de azért ilyen zseniális sorozatokhoz hasonlítani, mint pl. a DEXTER, 24, house, lost.... na ez most nagyon felba**ta az agyamat...

Egy house részt kb. 3 hét mire megírnak. Szerintem egy átlagembernek a fele nem jön át (gondolok itt az orvosi dolgokra), csak annyi, hogy house bunkó.... Pedig mennyi utánajárás kellhet egy-egy rész megírásához így, hogy az íróknak gondolom nincs orvosi végzettsége, és hát elég nagy színészi tehetség kell egy ilyen karakter eljátszásához is. Hugh Lauire by the way elég jó zenész is...

Nézzük a lostot. A lost azért egy különleges sorozat, mert hihetetlen, hogy milyen bonyolult történetvezetése van (1 kérdésre választ kapunk, jön újabb ezer), s hihetetlen, hogy ezeket a szálakat milyen jól összefogták, kitisztogatták a történet végére. A későbbi évadokban is egy-egy részt be**arás, hogy milyen jól beleillesztettek egy jóval korábbi évad történéseibe. Tehát nem kis kreativitás kell egy ilyen történetnek ilyen szintű levezetéséhez.

24: Rendkívül egyedi megvalósítás. A főszereplő nagyon jól megformált karakter, izgalmas történet (a valós idő miatt, gyakorlatilag folyamatosan történik valami). Sajnos kicsit sokallom azt a 8 évadot, amit leadtak belőle, mert az utóbbi párban nem történt semmi új. Ugyanazok az elemek ismétlődtek.

Dexter: Legjobb sorozat jelenleg szntem :). Kb. a végtelenségig lehetne folytatni a történetet. A főhős iszonyatosan jó karakter, s mivel 1 évad, csak 13 részes nem válnak elcsépelté sem a történések (jó mondjuk 1 rész kb. 50 perces, egy átlag sorozatnál, csak 42).
Igazából ennek a sorozatnak a feelingje/hangulata, ami nagyon megfogott engem, tehát többet nem is írnék róla. Na meg a zenék, azok is zseniálisan illeszkednek a hangulathoz.

Nos ennyi lenne. Még egyszer mondom nekem nincs bajom a vv-vel különösebben... nézze aki akarja, de aki ócsárolni meri ezeket a jó sorozatokat, azt lecsapom egy baltával :).

Na pápá!
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
jamacsiga 2011.08.16 04:27:29
Hihetetlen, hogy egyesek nem képesek felfogni, hogy semmiféle elvárással nem lehet senki sem FreddyD munkássága iránt!

Kap érte pénzt?? Nem....
Lesz bármiféle egyéb különösebb előnye a videóiból (most már volt videók)? Nem...

Akkor meg mit kritizálják itt egyesek ilyen hangnemben?
Például, ha fizetek valamiért, mondok egy élő példát: internet kapcsolat. Nem tudom pontosan hány ezer ftba kerül nekünk havonta az internet, de folyton szakadozgat... Be is fogok menni panaszkodni, h csináljanak már valamit, mert ez így nem járja... és gonosz hangnemben, ugyanis FIZETEK ÉRTE. Ha nem fizetnék érte, hanem pl. csak a szomszédtól csórnám, nem mehetnék át hozzá lecseszni, hogy mi az, hogy szar a neted apukám, így nem tudom jól ellopni!...

Ráadásul, ahogy FreddyD is mondta ez, csak egy kis extra... Mint egy sorozatnál vagy filmnél az extrák. Most attól, hogy az extrák gagyibbak egy filmnél pl., attól a film még ugyanúgy jó lesz. Nem sok embert hallottam még arról panaszkodni egy jó film esetén, hogy: "hááhhh, nem is nézem meg többet, mert gagyik az extrák..".

Természetesen a "gagyi" szó alatt ezzel nem erre a külön kiadásra akartam asszociálni, csak egy példa volt szimplán.

Meglehet én sem nevetgéltem ezen, olyan sokat, de nem fogok emiatt álmatlan éjszakákat aludni emiatt. Most akinek nagyon nem tetszett és ennyire nem tudja magát túltenni ezen, bele sem merek gondolni mi lesz vele, ha pl. kirúgják a munkahelyéről (ha még nincs, akkor a jövőbeli munkahelyéről), vagy egyéb baja lesz....

Másrészről ti kedves pampogók vagytok kisebbségben, magyarul senki nem kíváncsi a véleményetekre. Feleslegesen koptatjátok a billentyűzetet. Vagy, ha már koptatjátok, akkor esetleg kulturáltabban is megtehetnétek, pl. így:

"Sajnos ez a különkiadás különösképpen nem nyerte el a tetszésemet (legalábbis humor szempontjából) ,de ezt fogjuk rá a nehézségekre, amik adódtak közben ;). Nosztalgia szempontjából viszont kitűnő élményt nyújtott. Jó volt látni titeket együtt :)"

Kicsit nekem is hasonló a véleményem. Nem röhögcséltem sokat a a videó alatt, de mégis jó volt nézni :).

Nah, üdvözletem!
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
jamacsiga 2011.02.16 21:32:58
@Isty01:
Nem ő van rajta. Én látásból ismerem freddyd-t, egy fősulira jártam vele, de köze nincs ehhez a képhez :D. Kicsit hasonlít azért, de ne parjatok :).
Vasárnap 13:30A szabályok nem változtak, egyedül a feladvány lesz most kicsit más. Hogy a "próba-szerencse" tippelgetést megnehezítsem, a következő videóban 2 idézet is lesz. Tehát az első, aki mindkettőt kitalálja, az nyer. Az egyik közepes nehézségű lesz, a második…..