Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roni70

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg sokat láttam, de ilyet még nem! A Béla király úton nőttem fel, a miniszterelnöki rezidencia szomszédságában, és utcabéliként a többi gyerekkel együtt kedvenc szórakozásunk volt megszámolni az érkező delegációkban haladó autókat. A leghosszabb  konvoj Margaret…..
HSBC-s posztunk már volt egy, akkor a bank telefonon és sms-ben zaklatta az olvasónkat, aki soha nem is volt ügyfelük. Mostani történetünkben legalább egy ügyfelük az, akit egészen furcsa módon találtak meg: ahelyett hogy levelet írtak volna neki, felhívták a szomszédját. Irtó…..
Tardai történetek Negyvenöt 2009.04.07 08:00:00
Peti sörözője nem az a kimondott lakodalom-helyszín. Kivéve, ha második vagy harmadik esküvőről van szó. Meg amikor anyu a nyolcadik hónapban van, azt' snellbe' le kell zavarni a lagzit. Nyilván, az emberek úgy vannak vele, hogy az elsőre basszák el a nagy pénzt, szmokingban, meg hat…..
roni70 2009.04.07 15:30:48
@jtrencsenyi: És fogadok, hogy mindkettő ismerősei között van Marika mama! :)
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
roni70 2009.03.18 15:41:27
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke:
azt hiszem pályát tévesztettem! Celeb akarok lenni!!!! Lehet, hogy mindenki fikázna a neten, de lenne ingyen mindenféle, olvasni meg úgyis elfelejtenék egy idő után... Meg lenéznék mindenkit mert úgyis csak irigyek!
Hol kell jelentkezni?
roni70 2009.03.18 15:52:33
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: Hmmm... Szóval az első lépés plusz egy láb beszerzése! Megyek megoldom!
roni70 2009.03.18 16:18:56
@Emanuelle: és, ha fenn tudnánk maradni és néznénk nézettsége is lenne... ördögi kör! (szerencsére az ilyen jellegű műsorok nagyrészét felteszik a netre utólag megnézhető)
Hiába várunk egy a híreknek megfelelően 5 évvel később játszódó frappáns nyitójelenetet, az első képen Susant látjuk a szülőágyon. Aztán egy rapid  párhuzamos montázs során pikk-makk kb 3 éves lesz a kis Maynard, és vele párhuzamosan egy Lelar Dash nevű kedves nő…..
Sziasztok!Nyilván aki mopszot tart annak nem újdonság, hogy a kis ufók bárhol, bármilyen pózban képesek elaludni.Íme Drazsé néhány "remeke".Háttérinfó, hogy a képek egy autóverseny kellős közepén a szervízparkban készültek nem kicsi zajszint…..
roni70 2009.02.27 09:14:00
@Horizont: Köszi! :) Amúgy túlhorkolja a legnagyobb zajokat is. .) (Eszter)
Páran írtátok, hogy jó lenne, ha a blog a mopsztartással is foglalkozna. Mivel se Eric se én nem vagyunk szakavatott szakértői a témának, ezért egy csokorra valót gyűjtöttünk az interneten fellelhető tanácsokból. A kommentekben várjuk a gazdik tapasztalatait is.  …..
A mobilszolgáltatók szerencsétlenkedése és számlafizettetési akciói már több posztben előkerültek itt a Szivatós blogon. A mostani kedves ügyfélnek saját oda nem figyelése miatt korlátozták kimenő hívásait, ám a visszakapcsolás durva költségekkel jár.Tisztelt…..
Egyforintos történet. A Teszvesz ügyfele hiába fizette be a jutalékot csekken, ezt 4 hónapig senki nem hitte el neki, bár állítását alá tudta támasztani a befizetést igazoló szelvénnyel is. Bírósággal fenyegették, kvázi lehülyézték és később még a fórumból is…..
roni70 2009.01.14 16:38:59
roni70 2009.01.14 16:40:10
@azize: Gondolkodj, mielőtt mérgelődsz! :) Így jobb?
roni70 2009.01.14 17:01:37
@idelle: És így takarít meg Áfát nagyon sok cég az online aukciókon... ugyebár...
Kíváncsi vagyok, mit fogtok szólni a most következő sztorihoz. HunGeri történetében jogilag egyértelműen a pénzszállító a hibás, de ha levélírónk nem szól be neki, valószínűleg nem szívja meg a vétlen harmadik szereplő.Gondoltam, én is megosztok egy történetet. A…..
Most úgy jött ki a lépés, hogy a férfiak kapnak pár leckét. A következô levél egy kudarcba fulladt MSN-es ismerkedés történetét taglalja pár tanulsággal:Sziasztok, szeretném veletek egy ember példáján keresztül megmutatni, hogy ha fiú vagy, mit nem szabad társkeresős…..
Hallatlan tempóban szaporodnak a sebezhetőségek, köztük rengeteg ismert és még nulladik napi; már régóta kihasznált és éppen csak feljövőben lévő. Akarjuk - nem akarjuk, ezzel együtt kell élni, hibamentes kódot egyszerűen képtelenség készíteni, túl sok az eszkimó. Viszont…..
A következő levelet egy igazi macsó írta, aki megmondja a tuttit, aki elmeséli nekünk, hogy ő hogyan használja a netet Casanova-át megszégyenítő számú kalandjainak abszolválására. Ráadásul még tanácsot is ad a nőknek, hogy mi a lényeg egy igazi férfi számára!Nálam a net a…..
A csúnyák esélytelenségérôl... Nem vagyok egy igazán férfias alkat. Pocakom van, kopaszodok, akad egy kis bajusz is rajtam, jóképűnek sem vagyok nevezhető: mondjuk olyan vidéki gazdálkodó fejem van. Közelebb a negyvenhez, mint a harminchoz, így még a fiatalság magától…..
Elsőre azt gondolnánk, hogy mobilos szolgáltatóváltásnál a leváltani kívánt szereplő próbálhat minden eszközzel keresztbe tenni, az új szolgáltató viszont már tárt karokkal fogadva körbeudvarol, hogy milyen jól is döntöttünk. Hát akkor „welcome to reality”,…..