Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabe1994

3 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben minden a Watsonnal volt tele: az IBM szuperszámítógépe egy háromnapos Jeopardy-maratonon legyőzte ember kihívóit (később aztán kiderült, hogy ő sem verhetetlen). Az esemény miatt megint felkapta a mainstream sajtó a mesterségesintelligencia-kutatásokat, a New…..
IDDQD A tekikatona visszavág 2010.10.11 22:31:53
(Bocs, nekem ezek az izék már csak tekikatonák maradnak, Dévényi Tibi bácsi örökre elrontotta nekem Mariót úgy ahogy van)   ..
Beteg, nagyon beteg dolog ez. Volt ugye az első rész, ami tök nagy humor volt, a maga feladattalan feladataival. Aztán jött a második rész, vagy olyasmi, ami megint jó kis ötlet volt, a maga egyetlen, sokszor megoldandó pályájával. És most itt a "hivatalos" második rész,…..
A világ ahogy én látom Tudás 2010.07.26 16:57:00
Minél többet tanul az ember, annál kevesebbet tud. Antoine-Laurent de Lavoisier A fenti idézet elsőre talán értelmetlennek tűnik ,de azért próbáljuk meg megemészteni. Ábrázoljuk az ember tudását egy körrel! Minél többet tud az ember, ez a kör annál nagyobb lesz. Természetesen…..
IDDQD Fizika felsőfokon 2010.07.21 16:40:00
A fizikai modellezés nagyrészt a parasztvakítás kategóriájába tartozik játékoknál, vagy legalábbis az esetek nagy részében hülyén is néz ki, nem is lesz tőle jobb a játékélmény, és fel is zabál egy csomó erőforrást. Mindettől függetlenül, meg attól is, hogy ez most itt…..
 Nem egy izgalmas vagy világmegváltó téma, de valamivel el kel kezdeni, most pedig úgyis unom magam rendesen, tehát a ma esti témáim a mértékegységek lesznek. Tehát először is mi az a mértékegység? A mindennapi kommunikációban gyakran használunk ilyen kifejezéseket:…..
 Üdvözöllek a blogomon! Pár szó arról, hogy mi is a célom: Tisztázzuk először is a fogalom jelentését: a filozófus szóval nem azokra a bölcsészekre utalok, akik végigbuliznak öt évet a bölcsészkaron, majd megpróbálnak megélni a diplomájukkal. Ezalatt a kifejezés alatt…..
A hajigálós játékok szerelmeseinek biztosan a Toss the Turtle jut majd eszébe a Fly Squirrel Fly láttán, és nem véletlenül: a két játék túlságosan is hasonlít egymásra: ugyanúgy egy jobb sorsa érdemesebb állat a lövedék, ugyanúgy fejleszthetjük a felszerelésünket, ugyanúgy…..
Gyors és egyszerű (értsd: még én is végig tudtam vinni walkthrough nélkül) point-n-click játék az Abuba the Alien. A sztori a szokásosan kezdődik, űrlény jön, lezuhan, majd elindulna világot látni, ha már itt van. A különbség, hogy Abuba békés lény, ennek megfelelően nem…..
Gabe1994 2009.09.23 20:58:46
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
György csodás lírát írt a 99 Bricks című jenga-tetris keverékhez, át is adom neki a szót: „Nem is tudom, miért szeretem a tetrist. Talán mert egyszerű és természetes, mint a zsebhoki. És legalább mégsem az. Ez most az egyensúlyozós változat és a cél, hogy minél nagyobb…..
Gabe1994 2008.11.15 10:44:29
Gabe1994 2008.11.15 11:08:14
„Egy gonosz zsenivel kell meghódítani a világot egy titkos szervezettel. Lehet itt ölni, manipulálni, lopni, harcolni, szabotálni, agyat mosni, fejleszteni, terjeszkedni, üzleteket venni, új bázisokat nyitni és embereket toborozni a feladatok kiterveléséhez, végrehajtásához és…..
Cthulhu-kalandok rajzfilmen – ennyit írt Yarner a Warner Arcane-sorozatáról, és több nem is kellett, hogy megragadja a figyelmemet. A horror egyik nagymesterének novellái (akinek munkássága legutóbb népszerű flashes kártyajátékot ihletett) ezúttal rajzfilmes…..