Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b0lha

0 bejegyzést írt és 221 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dubstep imádott és gyűlölt hülyegyereke, Skrillex a legendás Doors tagjaival készített közös számot és klipet, a Justice újfent remek videójában egyebek mellett meztelen nők is láthatók, a Sólstafir zenéjére egy fiatal nő egy koporsót vonszol maga után hegyen-völgyön át,…..
Nagyon nehezen hozták össze a Zöld Darázs filmet (erről itt olvashatsz), a végeredmény pedig nem volt szívderítő, habár annyira nem nevezhető rossznak sem. A 120 millió dollárba (+marketing) került produkció közel 99 millió dollárt termelt Amerikában, összesen 227 milliót…..
Tegnap este mutatkozott be a Két pasi meg egy kicsi Charlie Sheen nélküli első epizódja, amit persze felfokozott várakozás előzött meg a hónapokon át a média nyilvánossága előtt zajló Sheen vs. Warner+CBS+Chuck Lorre sárdobálás miatt, amiben volt zsidópatkányozástól (Sheen)…..
Egy hosszabb kitérő után végre megint nyár van - legalábbis ebben a pillanatban. Az első, ami eszembe jut a nyárról, az a meleg, a második meg - ezzel összefüggésben - az izzadás. Az izzadást bizonyos helyzetekben könnyebben el lehet viselni, máskor viszont tud igencsak kellemetlen…..
Filmdroid 50/50 poszter 2011.07.12 20:45:00
A /Filmen jelent meg az első poszter Jonathan Levine 50/50 filmjéhez egy 27 éves férfiról, akinél rákot állapítanak meg, és 50/50 az esélye arra, hogy túléli. Mellesleg ez az esélye annak is, hogy látni fogom-e a filmet, mert Joseph Gordon-Levittel bármit megnézek, de Seth Rogennel…..
Június 4-e tragikus nap a magyar történelemben. Megcsonkították az országot: odalett sok ember, meg sok, a szívünkhöz közel álló város, falu, hegy és folyó. Trianon lelkileg soha ki nem heverhető trauma: minden nemzedék sorsába beleégett, ami Versailles-ban történt. És…..
b0lha 2011.06.05 21:35:08
@FüstM: :D mondogasd, h nem ertem. te vagy az, aki ahhoz ragaszkodsz, h a hazaszeretetbe muszaj, h beletartozzon a trianonfajdalom. megint csak eloiteletek alapjan irogatsz, nagy hiba. rengeteg ismerosom ment ki, es megy ki mostanaban is kulfoldre, azon az alapon, h "elhagyjak a sullyedo hajot". imadom magyarorszagot, akar szopas lesz itt elni, akar nem, soha ki nem akarom tenni a labamat innen. imadok nagyon sokmindent, amit nem fogok most itt felsorolni. idegenforgalomban dolgozom, alapveto elvaras, h ismerjem es szeressem a hazamat. voltam - ha nagyon rovid ideig is - de valogatott kerettag, ahol a hazamat kepviseltem. csak tudod, nalam a haza szeretete, nem abbol all, h multbeli dolgok miatt kajabalok. hanem abbol, h csendben teszem a dolgomat, es probalok minel elorebb jutni. mert jelen pillanatban ez szolgalja a haza erdekeit. nem az, h nemzeti fajdalmakat idezgetunk, buslakodunk miatta, es lazongunk. haza es haladas, tudod. ebben vhol sehol sincs a "de kozben nezz hatra es siiiirj" eszme...
b0lha 2011.06.05 21:58:26
@Trompf: nem hiszem azt. csak a szelsosegeket nem szivlelem. tudod, nekem is eszemben van, ez a dolog is, sok mas mellett. de ugy gondolom, h ez is azok koze a dolgok koze tartozik, amiknek amikor itt van az ideje (jelen esetben eme nemes neves nap), akkor megallunk, visszaemlekezunk ra, lerojuk tiszteletunket... utana pedig megyunk tovabb a dolgunkra. ennyi. egyebkent pedig a legviccesebb az, es sajnos ebbe a jatekba en is belefolytam, pedig ha tehetem kimaradok belole, hogy most is egymas torkanak esunk, es most is egymast szapuljuk. nekem nincs bajom azokkal akik nagyon, v az en nezopontom szerint tulsagosan is komolyan veszik ezt a dolgot. akkor kezdodik a problemam, ha meg akarnak teriteni, es ha ez alapjan engem kevesbe tartanak magyarnak. na, ez az ami cinkes ebben a dologban.
b0lha 2011.06.05 22:05:52
@Trompf: nem hiszem azt. csak a szelsosegeket nem szivlelem. tudod, nekem is eszemben van, ez a dolog is, sok mas mellett. de ugy gondolom, h ez is azok koze a dolgok koze tartozik, amiknek amikor itt van az ideje (jelen esetben eme nemes neves nap), akkor megallunk, visszaemlekezunk ra, lerojuk tiszteletunket... utana pedig megyunk tovabb a dolgunkra. ennyi. egyebkent pedig a legviccesebb az, es sajnos ebbe a jatekba en is belefolytam, pedig ha tehetem kimaradok belole, hogy most is egymas torkanak esunk, es most is egymast szapuljuk. nekem nincs bajom azokkal akik nagyon, v az en nezopontom szerint tulsagosan is komolyan veszik ezt a dolgot. akkor kezdodik a problemam, ha meg akarnak teriteni, es ha ez alapjan engem kevesbe tartanak magyarnak. na, ez az ami cinkes ebben a dologban.
Elkezdődött A titánok harca 2 forgatása, a film Wrath of the Titans címre hallgat és a rendezői székből a Battle Los Angeles készítője, Jonathan Liebesman osztja az utasításokat. Sam Worthington ismét eljátssza Perszeuszt, Liam Neeson pedig Zeuszt alakítja, Ralph Fiennes…..
Geekblog Super - előzetes 2011.03.05 06:32:00
Úgy néz ki ez a film lesz olyan, amilyennek a Kick/ass-nek lennie kellett volna... James Gunn Super-jéből egyfajta dzson vóterszes trash-feeling árad, ami nem is csoda, hiszen Gunn a karrierjét a Trománál kezdte. A kritikák egyöntetűen áradoznak a filmről, állítólag nagyon véres,…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
  A gond csak az, hogy ha – teszem azt – nem állnának ott és nem igazoltatnának, amit mi természetesen nettó basztatásként fogunk fel, nem szednék ki a mattrészeg, bekokózott Stohl Bucikat sem a forgalomból, akik aztán vígan kacsáznának fel-alá a városban,…..
Michael Jackson-rajongók petíciót indítottak a Discovery Channel új műsora ellen, amit a jövő hónapban vetítenének Angliában Michael Jackson a boncasztalon: mi okozta a halálát? címmel. A MJ Igazság Projekt és a MJ gyerekcsoport kábé 1500 aláírást gyűjtött össze eddig, ami…..
Vannak olyanok, akik bármihez nyúlnak, az arannyá változik. Ha pedig ilyenből egyszerre négyen jönnek össze... abból lesz a 4Bro. A legendás Kamionosok és kurvák partyk és néhány hasonló buli után négy elképesztően COOL srác, Máté, Sticó, Geri és Bence gondolt egy még…..
Android Vader nagyúr és a Galaxy 2010.11.11 18:33:00
Vagy ez a Vader nem az a Vader akit mi ismerünk, vagy nem értjük ezt a reklámot. De ez nem is olyan nagy csoda hiszen japán hirdetésről van szó...
Filmdroid The Warrior's Way jelenet 2010.12.01 10:47:33
Észak-Amerikában egyetlen szélesebb körű új bemutató lesz, a The Warrior's Way harcművész-western (vagy valami ilyesmi) film érkezik a mozikba. Ezerszer látott történettel rendelkezik, adva van egy profi bérgyilkos, aki egy meló közben dönt úgy, hogy abbahagyja eddigi életét és…..
Szomorú napra ébredtek a filmkedvelők, Leslie Nielsen sajnos eltávozott közülünk. De hogy a gyászos hangulatot kissé feldobjuk idézgessünk néhány fenomenális, kacagtató mondatot, párbeszédet, szöveget a filmjeiből.Kezdetnek jöjjön az Airplane-ből egy, ahol Nielsen doktort…..
A Machete kamutrailer megjelenése óta mindenki arra várt, hogy a baltaarcúDanny Trejo megmutassa végre, hogy milyen egy film az ő főszereplésével. A szereplők lassan álltak össze, de végül Rodriguez összerakta a dream teamet és leforgatta a világ egyik legegyszerűbb…..
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
b0lha 2010.11.22 11:06:27
@Senkifia , @Pajszer Művek: hajnalban indexen Bede ur gyakorlatilag egy az egyben megfogalmazta, amit en szerettem volna kifejezni, neki jobban sikerult. annal tobbet nem tudok a dologhoz hozzafuzni, es meggyozni se akarok senkit.
Rákattantam megint a Doom II-re, most kísérletképpen Xboxon toltam végig és kontrollerrel (hogy milyen eredménnyel, arról majd egy másik posztban számolok be). Szégyen, de ennyi év után nem emlékeztem, hogy a titkos 31. pályáról hol lehet átmenni a szupertitkos 32. pályára (ahol…..
Kudo Tsunoda, a Microsofton belül a Kinectért felelős csapat vezetője alighanem simán az idei világranglista élére ugrott nehézsúlyú-szabadfogású bullshitelésben a Game Informernek adott interjújában ezzel a fordulattal: Halo did an awesome job of building a first-person shooter…..