Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galoooshka

0 bejegyzést írt és 314 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos nem egyszerű ezt a típusú dolgot menedzselni, de ez az eljárás inkább büntetés, mint ajándék. Kedves Homár! Ismerőstől kaptunk ajándékba a fiammal 2 feldobox fantázia kupont. Mivel még az idén lejárnak, próbáltam értelmezhető szolgáltatásra beváltani (vicces(?), de a legtöbb helyen az…..
galoooshka 2016.12.28 13:24:31
@Cycmen: kezicsókolom! Anyukám ismerősének tetszik lenni, vagy csak kortárs? Az ő pajtásai jöttek mindig ezzel a fű-pupilla összefüggéssel (kivéve, amelyik maga is szívott, vele jót nevettünk), áldja meg őket az isten, jelentősen megkönnyítették ezzel a középiskolás éveimet. Tessék csak terjeszteni ezt a marhaságot, a mai kölkök is hálásak lesznek!
Hétvége van, Saul mégis személyesen jött el Davidhez, mert sürgős mondanivalója van. Nem ő, hanem a fia nyit ajtót, aki csak ideiglenesen állomásozik itt, lévén az édesanyja neveli (most így hirtelen nem is emlékeztem, hogy van egyáltalán gyereke, de haladjunk). Saul előzetesen…..
galoooshka 2016.10.20 00:13:39
@AaannnaaA: Neeeeh! A Bronnak van harmadik évada? Szupi, teszem is a listába, komoly darálás várható hétvégén (Bronn hogyvolt létezik egyébként?)
Csak a szokásos, nyugi, MTA-tagság vagy apácazárda senkit nem fenyeget...
galoooshka 2016.08.28 00:20:42
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Elindultunk hát, itt van a műsor, ami a frászt hozza az értelmiségre, legalábbis a facebookon és az újságokban, mert az RTL lekutatta a nézettséget, és hoppácsak, a VV leginkább a diplomás városlakó fiatalokat érdekli, de hagyjuk, nem minősítjük a műsort fröcsögve köpködőket, mert nem akarunk pont…..
Végre Csefkó Pál lerántja a fátylat arról, amit mi eddig is sejtettünk: földönkívüliek élnek közöttünk. Mondjuk azt nem tudtam, hogy a reptalian nevű faj egyedei ennyire rosszindulatúak: nem elég, hogy ők okozzák a globális felmelegedést, de még Diana hercegnőt is ők tették…..
galoooshka 2013.08.06 22:06:40
@El Visco Stello: de egy tök vagy te! Hát az rövidszárú! Én meg el se tudtam képzelni, mi lehet az.

De sajnos a rövidnadrág megpillantása, valamint az első 3 szó meghallása után sajnos le kellett állítsam a videót.Túl erős volt már az intro is...
A Magyar Kerékpárosklub egyáltalán nem lehangoló adatokat olvasott ki a rendőrség kerékpárosokat érintő razziájából. László János klubelnök szerint kifejezetten jó eredménynek tekinthető, ha a csengő hiányát is beleértve, ami a közlekedés biztonságát igazán nem…..
galoooshka 2013.07.29 22:18:10
@Gallaxyz: persze nem várom, hogy felfogd, de elmondok neked egy történetet: egy autós (sose biciklizik, nincs is neki, gyalog persze jár, de főleg autós) főbérlőm felhív, hogy ugyan, magyarázzam el neki, miért megy előtte a kerékpáros az Árpádfejedelmen, a bicikli út helyett.Ezt a részt engedelmeddel kihagyom, úgyse értenéd meg, ez a hozzáállásod miatt van, tehát kár beléd, a lényeg: felhoztam kapásból 4-5 indokot, megértette, tök nyugodtan, aztán megkérdeztem, hogy ugye ő most vezetés közben telefonál...nemtudom, tudod-e, az szabálysértés. Valamint a stop táblánál "itt átcsorgok, fasznak állnék meg" is szabálysértés. Valamint ha kerékpárost látsz szabálytalankodni (=szabálysértés) és az egyszerű agyaddal ráhúzod a kormányt, az bűncselekmény.
Azóta nem hiszek a mesékben, amióta megtudtam, hogy nem a Mikulás osztogatja a csokit december hatodikán, így most sem hiszem, hogy megszűnik létezni a mi kis csodás lakóközösségünk. Ott tartottunk, hogy miután Márcselló ünnepélyesen visszaadta a város kulcsait, Vivi és…..
galoooshka 2013.05.18 10:59:39
@p.o.p: szegény Anikónak munkába kell járnia mostanság, erre nem nagyon lehetett eddig példa, csoda hogy ki van égve? :)
Nem az erkölcstan/hit-és erkölcstan lesz az egyetlen új tantárgy, amit az 1., 5.,  és 9. évfolyamon bevezetnek szeptembertől. "A Nemzeti Alaptanterv (NAT) Testnevelés és sport műveltségterület szakmai anyagában szerepel a relaxáció – erősítette meg az FN24-nek az…..
Háhháhá! Jól kifogta magának ezt a szombati bulit a Stanton Warriors: a rövidnadrágos ausztrál turné után egyből jöhetnek Budapestre megfagyni. Sajnálni azért nem fogom őket, pénzes Ninjabreakzék úgyis tuti jól megtömik őket. Meglepő módon a szervezők a sztárfellépőn…..
galoooshka 2013.04.05 10:08:11
@fishaa: valószínűleg jó öreg vagy, mert Srantonék se friss húsok már...
Egyetlen nap, és az országos hókáosz kapcsán is csodálatosan megmutatták Orbánék, hogy milyen sajátosan gondolkodnak a magáncégekről. Utálják, szívatják, köpködik és adóztatják őket, de azért a kapacitásaikat, szolgáltatásaikat szeretik/szeretnék (ki)használni. 1,…..
Vastagbőr A jegybankelnök úr 2013.03.13 08:31:00
Nem történt meglepetés, ahogy vártuk számítottunk rá, Orbán Matolcsyt nevezte ki a jegybank élére. Persze nézhetjük a dolog pozitív oldalát is: a miniszterelnök leváltotta többszörösen megbukott nemzetgazdasági miniszterét.... Gyuri nagyon készült már a koncepciós pereket…..
galoooshka 2013.03.13 08:59:50
Vastagbőr Molinótól plakátokig 2013.02.15 09:15:00
Sejteni lehet, hogy melyik lesz a győztes, de azért erős a mezőny. 1, A molino-ügy kiteljesedéseMivel Csizmadia László CÖF-elnök azt mondta az éhségmenetek Parlamenthez érkezésére „egyfajta flashmobként” kifüggesztett molinóval kapcsolatban, hogy nem kértek, és nem kaptak…..
Egy ideje már ismerjük egymást igaz? Hát akkor nagy vallomást teszek nektek, úgyhogy figyeljetek NERtársak! Voltam már rokkant, közmunkás, munkanélküli, vagy bepalizott munkavállaló, bivalybasznádi Annus néni, bohócügyi államtitkárt kereső mesehős, és még sokan mások, most…..
galoooshka 2013.01.30 09:49:19
@Terézágyú: rosszul tudod.Szivarszoba volt a hotelekben, színházakban, éttermekben, ezek közösségi térnek számítanak.
Los Angelesben nagyobb arányban kerékpároznak a spanyol anyanyelvűek, így az elszenvedett balesetekben is nagyobb a részarányuk. A közlekedők közötti együttműködés fokozására ezért részben spanyol és részben angol nyelvű kampányt indítottak a helyi hatóságok. A kampány…..
A múlt héten a Miniszterelnökség "Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel” hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást írt ki, mivel "kiemelt fontossággal bír az állampolgárok időbeni…..
galoooshka 2012.10.09 09:43:47
@Seduxen (már NEM dr.): köszönöm, read only módban régóta figyelem ezeknek a leépülését, csak ezek az egymondatbanellentmondoksajátmagamnakdeigazamvan-jellegű "érvek" teljesen kikészítenek :)
galoooshka 2012.10.09 09:49:35
@OÁFK: Akkor viszont igazán édespofák, hogy már egy évvel előre szólnak, hogy "kicsit csúszni fog".Igazán vicces, hogy ezt persze egy évvel előre tudják...
Hiába nézted meg hirtelen a dátumot a sarokban, bár én sem szeretem túlzottan ezt a hűvös, nyirkos őszt, meg utána a telet sem igazán, de nem ugrottunk vissza április első napjára. Volt nekem biciklim tizenéves koromban, még ha olyan is, hogy szerintem váltót meg féket is csak…..
galoooshka 2012.09.22 13:50:03
@Bafana: Mivel tökhülye vagy, nem mennék bele mélyebben, miért kell kerékpár út (az, hogy azt a bringás se akar, mert szar, maximum sávot, az már biztos sok volna neked), az egyetlen érvet hozom fel, ami talán eljut az agyadig: anyádért...
És talán elgondolkodhatnál rajta, hogy nem autóútról van szó, hanem közútról, már ha tudod mi a különbség.Bár kétlem.
galoooshka 2012.09.22 13:53:14
@Bafana: a logikád alapján biztos jobb lenne a lelkednek, ha egy benzinmotoros fűnyíró mögött kellene haladnod a közúton, mert ő használja a szent benzinedet.Biztos nem volnál ideges az 5el haladás miatt :)
galoooshka 2012.09.24 18:33:39
@Bafana: ne haragudj már, te milyen érvet hoztál fel, azon túl, hogy benzint használsz? segítek: semmit.Csak erre akartam felhívni a figyelmed.
"A kerékpáros az út négere", állította a városi biciklizéssel kísérletező Para-Kovács Imre tíz évvel ezelőtt. A hasonlat ma már csak rossz emlék, az egyre több városi bringás egyre több figyelmet kap. Ezért is volt érthetetlen a belváros szívében évtizedek óta kint…..
galoooshka 2012.08.28 11:13:27
@Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr: " Ha ennyire következetesen járműnek tartják magukat, akkor tartsák is be a járművekre vonatkozó KRESZ szabályokat.
Akkor majd beszélhetünk. Millió életveszélyes helyzetért is vállalniuk kellene a felelősséget, nem csak a szájukat jártatni."
Ez mind az autósokról is elmondható, nem a biciklisek szabálysértők, hanem az emberek, az autósok sem tartják be az összes szabályt, csak főleg más szabályszegés a jellemző.És ez független is a közlekedés szándékától, és az ehhez szükséges körülmények biztosításáról, amiről szó van.
galoooshka 2012.08.28 11:16:20
@becike4: miért követed, hogy a vizsgálat nem kevés pénzbe kerüljön? Mert az autóé nem kevés pénz?
Abba belegondoltál, mekkora meló egy autó műszaki kivizsgálása és mekkora egy biciklié?
Messziről virít, hogy csak végtelenül irigy vagy.
galoooshka 2012.08.28 11:22:34
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: rákoskertről budaörsre át kell menni a lánchídon és a teljes belvároson? remek példa :D
Mi tagadást, kicsit megdöbbenve olvastuk a Magyar Kerékpárosklub tanácsait, különösen a buszsofőr-bringás szemkontaktus-teremtése nyerte el tetszésünket, pláne, ha egy busz jobbról előz egy bringást a buszsávban, ahol - véleményünk szerint - semmi keresnivalója nincs. Ennek…..
galoooshka 2012.08.15 11:27:38
@fosdapass: le se tudod írni, hogy szabály, de igazad van, egyedül a te feladatod azt betartatni, emberéletek kockáztatásával is(persze nem a tiéddel, mert az mégiscsak túlzás lenne).Nagyon igazad van egyébként abban is, hogy az hogy téged feltart valaki, nagyságrendileg ugyanolyan veszélyes mint a centizgetős-kormányráhúzós "pedagógia" amit folytatsz.Hajrá, te vagy az utak királya!
galoooshka 2012.08.15 11:38:11
@fosdapass: félművelt a félművelttel, jól eltársalog :)
Azért én legalább nem fenyegetőzöm a félműveltségemmel az egész világ előtt, hogy lássák mekkora segg vagyok.
Remélem a nem indexelő autósra,az elsőbbséget nem megadó autósra,a telefonáló autósra, a buszsávban előrevágó és elől befurakodó autósra is ráhúzod a kormányt, ezzel a hatalmasra fejlődött igazságérzeteddel.
Nem vagyok a kis barátod hál'istennek. Az én kis barátaim ennél azért értelmesebbek :)
galoooshka 2012.08.15 11:46:08
@Dragon.22: tökre igazad van csak még annyi, hogy már 3 azaz három ezer HUFért is lehet kapni, hölgyeknek van ízléses rózsaszínben is :)
Megdöbbenéssel olvastam a fantasztikusnak beállított akcióról a híreket. Felkutattak, felderítettek, felgöngyölítettek, szuperül működött minden. Négy főt őrizetbe vett, 39 főt előállított és kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer…..
galoooshka 2012.08.11 17:03:16
Nem szeretnék túl mélyen belemenni a vitába, de én már voltam párszor Ozorán, és szerintem ez a fajta nézőpont amit sulykolnak róla, elég félrevezető.
Egy szempontból kétségtelen, hogy ott meglehetősen sokan fogyasztanak különböző kábítószereket (including alkohol egyébként,igen, van aki csak azt fogyaszt ott is), de az hogy ezt összemossák az amerikai gettó heroinos bandáival, kissé túlzó.Többségében széles látókörű, egyébiránt értelmes, önálló, döntésképes felnőtt emberek vannak jelen, gyakran, ahogy telnek múlnak az évek, hozzák a gyerekeket is. Zene van, darálós is és chillezős is, lehet kapni hand made tárgyakat, kiegészítőket, játékokat.Van mozis helyszín, leglábbis, mikor én voltam, mindig volt. Úgy kell elképzelni, mint egy átlag fesztivált, csak nincsenek kerítések, és nem feltűnőek a securitisek sem.Az egész hangulata tök vidám, nem a narkóra van kihegyezve, a látogatottsághoz képest pedig soha nem találkoztam semmi verekedéssel, kötözködéssel, az agreszió bármilyen megnyilvánulásával.
Azok, akik ott vannak, sem ott a puszta közepén, sem amikor hazamennek, nem veszélyesek az embertársikra, nem fognak lopni, rabolni, embertölni(egyébként ez a másik, hogy minimális biztonsági intézkedések között sem jellemző a lopás ozorán).
Ettől függetlenül lehet moralizálni a "kábítószer" társadalmi hatásairól, de kicsit túlzó volt a rendőri akció, és ehhez képest meglepően kevés az eredmény...Igazából 30ezer emberre levetítve a "nagy fogást" biztos elgondolkodnék a résztvevők eredményességén...
galoooshka 2012.08.11 17:17:06
@frontember876: azt pontosan hol hallottad, hogy designer drog-dealereket fogtak?
Csak azért, mert én ezt sehol nem láttam leírva, csak azt, hogy külföldi dealereket fogtak, és egyébként ozorán nem az a jellemző irány.Ha ismered a drogokat, akkor tudod ezt is, gondolom.
Nem szeretek beleszólni más emberek életébe. Amíg nem árt senki másnak, mindenki csináljon azt, amit szeretne. Nem akarom megakadályozni, hogy az emberek szabad akaratukból agyölő valóságshow-kat nézzenek, S&M szexet űzzenek vagy vasárnap dolgozzanak. Nem feltétlenül értek…..
A zsűri egyöntetű döntésével továbbjutott a legnépszerűbb brit televíziós tehetségkutató műsorsorozat, a Britain's Got Talent következő fordulójába a Face Team nevű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat. Az öttagú férficsapat az ITV kereskedelmi csatornán évente megrendezett,…..
Hungarian Cycle Chic London look 2012.04.14 07:28:00
Ő hogy maradhatott ki a londoni összefoglaló posztból? Most találtam meg a turistás képeim között.....
galoooshka 2012.04.14 10:58:54
Sokan érdeklődnek a becenevek láttán, hogy akkor most ki, kicsoda, tessék, itt egy vizuális segédeszköz, ide jönnek majd az új szereplők is, és folyamatosan updateljük a beceneveket is. 1. Horváth Éva (műsorvezető) - T69, T69.2 Special Edition, Pinoikkina, Androida 2. Adrienn -…..
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..