Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parancsolsz?kék daru!

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos képeket vizionáltunk eme társasházi backdoor-gyöngyszemtől, de hiába, FairyHarry szerint sem röpült be semmi az ablakon. Szevasz Homár, van a házunkban egy ideggyenge nyomi lakó, aki még a lepkefingra is rendőrt hívna szíve szerint, íme legújabb alkotása, amihez…..
Mindegy mi történt. Mi sem értjük, hogy is volt Horváth Oszkár háromszori befizetésével, különösen az első 130 forinttal. Nem is érdekes ez. Az érdekes a ritmus, a fokozás, a visszafojtott enegia lüktetése, majd az erupció. Igazi vulkanikus gyűlöletművészet virágzik a hajtás…..
parancsolsz?kék daru! 2008.05.28 00:09:52
Subba Sajtosat vagy túrósat? 2008.03.26 19:46:57
A szokásos unalmas/mulatságos/felháborító (nem kívánt törlendő) public pr0n, kis hazai ízzel. Szigorúan 18 éven felülieknek kattintható csak a link...
Csak szex a hétfői első posztban, amiből az érintett férfi igyekszik levezetni számunkra, miért nem működött a kapcsolatuk. A szerelem szó nem hangzik el a levélben, azt inkább jóhiszeműen feltételezzük, mert ez így. A szociális helyzettel megmagyarázni a lányt, illetve annak…..
Szombat délutánra csak egy nagyon rövid lekoptató dumát mutatunk nektek, mert ezek mostanában hiányoznak, és ti is hiányoljátok. A legjobb a zárójeles mondat egyébként, ahogy a lány azért finoman megjegyzi. Tudván tudva.Az én szakitósdim...   A Pasimmal éjszakai fürdésen…..
Ma kiderül, ki az igazi szakítósblog olvasó, és ki az, akit csak a divat hajt ide. Hogyan mérjük le? Minden idők leghosszabb levelével. Kedvenc történeteink most összegyűjtve kapnak szerepet: hosszú kapcsolat, küldföldi szerető.Sziasztok!Olvasva a sztorikat, kedvet kaptam én is az…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..
Sajnos nem tudunk ellentmondani a levélírónak: a lány külföldre importálásá exportálása végzetes hiba volt, ha megkérdezett volna minket, előre szólunk, hogy felesleges visszavárni. De! A héten ez a második olyan sztori, ahol a karate és a párkapcsolat nem fér össze, és még…..
A Zöld Pardon az a hely, ahol szerelmek szövődnek a nyári éjszakában, miközben vad, erotikus táncban hömpölyög a tömeg valamelyik tíz évvel ezelőtti alternatív slágerre. Itt mindig veszélyes ismerkedni, mivel vagy egy 16 évesbe ütközik az ember fia vagy úgy jár, mint a…..
Maci@Work · http://hungaricum.blog.hu 2008.01.03. 18:25:54 valuska,Nem akartok szakitshabirsz bulit tartani? Lehetne ismerkedni meg szabadon kurvaanyazni az ellenkezo nemre par korso sor, vbk mellett:) Mi eredetileg egy nagy, közös, Valentin-napi összeborulásra gondoltunk, ahol a…..
parancsolsz?kék daru! 2008.01.04 21:28:13
sziasztok!
akkor ajánlanék egy helyet:

www.palacsinet.hu/

többszáza ember nem fér be, de annyi úgysem jön el, ahány megígéri...
Szép, szívbemarkoló levélen mutatjuk be, hogy milyen kegyetlen az élet, és egyben itt a magyarázat, hogy miért is lehetnénk mi nők annyira szemetek, mint ahogyan azt sokan itt állítjátok. A posztot állandó kommentelőnknek, dex.ion-nak ajánljuk. A blogot olvasva; mintha…..
Klasszikus eset nóri76-é, bár a barackszedő tábor valami olyan tréfája az univerzumnak, mint a körömpörkölt. De azért lássuk be, borzalmas dolog ez a kedves szó, nehéz tolerálni. Kedvesnek nevezhető a kedves, ha nem is kedves, hiszen megcsal? - ez a mia nyelvfilozófiai…..
A sportolónak szüksége van a szexre egyes elméletek szerint, ahogy a gyári élmunkásnak is. Mások szerint viszont nem kell szex a sport után/előtt. Bár erre is, arra is vannak példák a focivébék ideje alatt, de ezt most hagyjuk. A gyárban szökkent szárba a szerelem, mintha csak…..
parancsolsz?kék daru! 2007.12.04 22:37:40
sziasztok!


beteszek ide én is egyet. szerintem tanulságos!

tizenvalahány éve volt a dolog, egy csodaszép "két szék közt a pad alá"-eset.
egy szórakozóhelyen megismertem t.-t. hát ő volt az első egyéjszakás kalandom, bevallom. el is szégyelltem magam másnapra, el is akartam oldalogni tőle észrevétlenül, ám elkérte a számomat. elkezdtünk randizni. laza egy hónapos dolog volt, mikor azon a bizonyos szórakozóhelyen megismertem sz.-t. nem is tudtam hirtelen, melyiküket válasszam. végül sz. mellett döntöttem. t.-vel telefonon tudattam a hírt, pedig ő akkor már komolyabbra fordulónak hitte a dolgunkat, mert egy csodaszép vadvirágcsokorral indult a velem való lehetséges talira. mint utóbb megtudtam. aztán persze az első kukába helyezte el...
sz.-be beleszerettem, de nagyon, nem tűnt fel, hogy csak szórakozik velem. ő akkor egy farmerboltban dolgozott eladóként. panaszolta, hogy egyik kolléganője rászállt, nem hagyja élni, minden dolgába beleköt, nehezen bírja így a légkört. (én akkor cukrásztanuló voltam.) mindegy, elvoltunk, ő bírta a munkahelyi gyűrődést, én meg az egyoldalú rajongásommal voltam elfoglalva, így ment 1-2 hónapig. aztán a "kedves" barackszedő táborba ment és összejött egy másik lánnyal... már nem is tudom, hogy tudtam meg. talán telefonon mondta meg?????????
nagyon rossz volt. akkor aztán pasi nélkül maradtam. t. még hívogatott, főleg éjjelenként, mert ha berúgva mentek haza a koliba, ahol lakott, mindig nagyon egyedül érezte magát és vágyakozott utánam nagyon.
így lelki vigaszt nyújtottam neki, immár facéran. újabb nyáresték, újabb zenés-táncos helyek, sz. barátjával. egyszercsak sz. is jött... elhagyta a lány, akire engem barackszedés közben lecserélt.
kezdjük újból. nekem sem kellett több. jó. újabb 1-2 hónap happiness, eljött az évvége, kedvesemék céges karácsonyt is tartottak a farmerboltban. az említett kekec kolléganővel a helyzet ekkorra már rendeződött, olyannyira, hogy a párom őt húzta ajándékozáskor. mit is szeret a lány? hát a túró rudit. kéne neki egy monumentális túró rudi! ugye, kézenfekvő, hogy cukrászként kinek kellett ezt megcsinálnia? persze, hogy nekem. aztán jött a szilveszter. közös buli az almássy téren. már akkor valami rossz érzésem volt napok óta. kedvesem eléggé spicces volt, így a barátja hívott félre és valami lányról, meg kollégáról meg ezotériáról hadovált nekem sz-szel kapcsolatban...azért odavágtunk a bulizásnak, nem figyeltem úgy a dologra. picit tudatmódosult állapotban eszméltem később, hogy sz. nincs sehol és mindjárt éjfél. a barátjával és idegenekkel koccintottam végül. hajnalban aztán megtudtam, kedvesem lelépett a cége vállalati bulijára és ott új párjával - utódommal - hát persze, hogy az egykori kiállhatatlan kolléganővel mulat!
nem láttam a fájdalomtól. zsibbadtam reggelig. jan. elsején felhívtam és lezártuk a dolgot.
happy end:
tavasszal színházba mentem egy este és mivel nem volt hol aludnom, t. felajánlotta, hogy náluk a koliban még elférnék. (nem minden hátsó szándék nélkül)
akkor újra kezdtük. hat és fél évig tartott.

(már majdnem annyi ideje vége is és most egy négy éve tartó kapcsolatban vagyok épp.)

hát ennyi.

Mindenki hallott már a rémséges főbérlőkről, és háziurakról, de a www.hudejolakas.com hirdetője egészen biztos, hogy egyenesen a pokolból internetezik. Még azt is leírták, hogy a növényedet cserép alatti vízkifolyást gátló nagyméretű tálcával tartsd majd.…..
A céges bulikon készült videókat felesleges kitenni nyilvános videómegosztó honlapokra, mert az illetéktelen kukkolók csak röhögni fognak. Főleg, ha túl sok volt a hülye tánc...
Extrém fordulatot vett a civil divat. Már legalább fél éve nem látni egy olyan terméket sem, amit a hazai ribanc réteg hord (ilyesmi volt például a plüssmelegítő, vagy az újraélesztett lábszárvédő is).A villamoson utazva, vagy a partifotókból simán lehetett tudni mi az az…..