Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MoonTiger

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lemond George Lucas, cenzúrázzák a netet, senki sem nézi meg a szűzvonalban-t a címe miatt...mi ez ha nem világégés?..
 ..
MoonTiger 2011.12.18 15:43:53
@bucbuc: Ezzel pontosan tisztában vagyok, de Jar Jar javasolta nyíltan a használatát a Klónok támadásában. Mivel más nem volt, aki lett volna ilyen "bátor".

@factorywow: Ebben egyet kell értsek, azok a jedik a Geonosison nagy valószínűséggel halottak lettek volna, Dooku pedig nyer, de így, hogy használták a sereget Sidious nagyúrnak meglehetősen szép serege lett. Nyíltan Palpatine nem javasolhatta volna, hogy használják, mert akkor az álcája leesik.
 Mindenkinek vannak kedvenc gonosztevői, ahogy megfigyeltem, gyakran jóval több, mint kedvenc hős. Robin Hood le van szarva, de ki ne emlékezne Hannibal Lecterre. Ki ne mosolyodna el Jason Voorhees bohókás kalandjain, kinem nem melengeti meg a szívét Hal 9000 mámorító orgánuma.…..
Woohoo, USA! Szept. 18. Vasárnap 2011.09.19 15:13:41
Igazából semmi... Kipihentük a tegnapot.Kivéve a csajok elmentek a "pasijaikkal". (Anikó összejött egy Mike-kal, Mariann Willel.).Hogy ez kinek mire jó, azt nem tudom, de pénteken elhúznak legalább. :D..
Woohoo, USA! Szept. 7. Szerda 2011.09.08 15:44:00
NYCJó hosszú volt az út, mikor megérkeztünk, eléggé éreztem az este 10 órát. Amúgy fél órával hamarabb is érkeztünk, mint ahogy várni kellett.Sárga taxival jöttünk a hotelbe. Pokoli hosszú volt a sor, de aztán aránylag gyorsan lement végül is. Előtte egy néger csávó -…..
 ..
MoonTiger 2011.06.24 12:13:48
@yaoiflowers: Err.. nem, szerintem nem. Max ha már kissé.. többet ivott a kelleténél.
Küldte: Sütty FORRÁS: 9gag.com..
MoonTiger 2011.06.23 19:18:20
@Krisi92: Bocsi, de ezzel nem értek egyet. Én a mai napig ezer örömmel újranézem a régi idők rajzfilmjeit, akárcsak a maiak közül a minőségibbeket (Avatar: The Last Airbender pl.), de ha egy fiatalabb elé odaraknál a mai CN rajzfilmek közül egyet és a régiek közül egyet szinte 110%-ig biztos vagyok benne, hogy nem az újat választaná.
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..
Lehet nekem is kéne ilyet a Dino Lost in Bedrock-al :D  ..
MoonTiger 2010.10.08 21:46:09
@K.R.Y.S.: alaposan felültél egy trollnak, gratulálok. Succesful troll is succesful.
Ezerésmilliárdbocsánat h régesrégen írtam. Megváltozott pár dolog. Szépensorban elmesélgetem.*Endoval kicsikétnagyon megváltozott a kapcsolatunk. Egymásba szerettünk, és együtt vagyunk. Ha úgyvesszük, én, az egymásba szeretésünk volt az utolsó lökés affelé, h szakítson a…..
 ..
MoonTiger 2010.09.04 23:50:39
@Bdup: És ezt mégis honnan is tudod, ha nem tudsz angolul? Tanulj meg először, és utána gyere vissza ezt mondani, ha megnézted, és meg is értetted őket. Szeretem Freddy videóit, de ők ketten különböznek, ha meg avgn őrültségét komolyan veszed, akkor ott gond van. Én kifejezetten örülök, hogy visszatért a mester az alapokhoz, és nem újabb hiperszuper efekteket dobott be.
MoonTiger 2010.09.05 10:19:28
@Bdup: Erre csak 2 dolgot mondok. Mivel nem tudsz angolul, így angry = dühös, tehát ez a névjegye, hogy dühös, tehát MEGJÁTSZOTT düh.. 2: a nyelvtanórákon figyelj kicsit jobban oda, katasztrofális az írásod =/
Athemil-t nagyon megihlette a Winthorp's Mansion technovikingje és az új 'Pirates Vikings and Knights"-ban toporzékolt egy olyannal  ..
MoonTiger 2010.03.05 22:51:52
@Doooomed: És miért ordítassz? Sima kisbetűkkel is felfogjuk amit írsz...
Ezek szerint van élet a harmadik pálya (f)agyhalála után is, ugyanis hellboi rájött, hogy a játék 2006-ban megjelent PS2-re is (és így utólag taps azoknak, akik helyesen ráéreztek a konzolra a fölösleges almenün keresztül ), persze ahogy lenni szokott, már más néven. Itt Daemon…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.02.02 19:00:00
A rettenetes heteimnek (és a kevés bejegyzéseknek) vége, ennek örömére már e héten új RPCJS epizód várható.A múltkori bejelentésemnél nagy félreértős kommentelés volt, úgyhogy itt újra:A következő videó alanya lesz jelenlegi álláspontom szerint az utolsó autó…..
CzBeno találta ezt a képet a Penny-Arcade honlapon. Fura, hogy a mai napig kapok néha "pro Mortyr" e-maileket. Elfogadom, hogy egyeseknek a nosztalgiafaktor miatt kedves, illetve nem tartozik a világ legrosszabb játékainak elit kategóriájába, de nem változtat a tényen, hogy…..
Marci felajánlott nekem egy játékot, hogy hihetetlenül unalmas és élvezhetetlen. A játék alapötlete valóban innovatívnak is mondható, nevezetesen egy kapust menedzselhetünk és rajtunk múlik hogy egy Király Gábor lesz belőle, vagy egy ilyen pancser. Mielőtt valaki belémkötne,…..
MoonTiger 2009.12.01 09:58:25
@Bárány89: SO what? A régiekkel van probléma, az újakkal nem sok...
Mondták nekem (pl BigBoss), hogy lehet a vízen haladni a busszal. Nos, becsületesen kerestem a vízbe hajtási lehetőségeket, de sosem sikerült, mert mindig ott volt egy fal. Nos, valaki ismert valami rejtett glitch-et, szóval tessék :)   ..
Újra van City Interactive újságárusoknál, ezúttal a fantasztikus "Code of Honor" francia idegenlégiós játék kapható a Kiskegyed és a Body Builder Magazin között. Mindez 2000 forintért, tehát ugyanannyiért, mint a boltokban. Kreáljunk hozzá egy szuperül hangzó…..
-Tipe- küldte el ezt a videót, ahol a készítők valamit összekutyultak A Crysis az egyik kedvenc játékom, már párszor végig is vittem, de ezzel még nem találkoztam. Lehet hogy a játék fizikáját írták el valahol, mert ha erő módban neki megyünk valaminek akkor az eldől,…..