Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsera

148 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy regisztrációba kerül!http://kutyakaracsony.aegon.hu/  ..
A lényeg: MEGCSINÁLTUK!!!!12,15-re kellett mennünk vizsgázni, de a csúszások miatt a csoportunk később kezdett, ráadásul a 7. sorszámot húztuk, így már  14 óra is elmúlt, mire sorra kerültünk. A hosszú várakozás, valamint az, hogy az előttünk vizsgázó 6 kutyából…..
Marco Polo Marcival a frizbi napon! 2010.09.06 13:24:00
A hétvégén tápfutáros színekben ellátogattunk a Merkapt Sporttelepre, a Nagy Dobás - frizbi bajnokságra, ahová Marci is elkísért bennünket. Nagyon jó fiú volt, (rosszabba számítottam) pár kör séta után, és egy kis futtatást követően szépen megült a fenekén a sátrunknál.…..
Marco Polo 2 éves lettem! 2010.08.23 14:17:00
A hosszú hétvégén (2010. augusztus 20., péntek) ünnepeltük Marco 2. szülinapját! Ellátogattunk a szüleimhez Letenyére, ahol a lurkó egész álló nap kedvére szaladgálhatott, macskákat kergethetett, a trágyadombon meghempergőzhetett, méregtelenítő kúrát rendezhetett a szilvafa…..
Marco Polo Tiszta Marci 2010.08.26 17:12:00
Erre a festett képre hétvégén Hévízen bukkantunk rá egy utcai árusnál. Rögtön meg kellett vennem, szinte hihetetlen a hasonlóság!..
Marco Polo Angie 2010.07.21 12:07:00
Angie járt nálunk a napokban... Angie, Marco féltestvére, a büszke Roger papa kölkei! :)Angie egy tünemény! Amíg nálunk volt egyfolytában követett, mindenre kíváncsi volt, hogy mikor mit csinálok. Megugatott minden négylábút a tévében, és segített Marcinak a házőrzésben az…..
Tegnap este Manó találkozott Zizuval a westie lánnyal és a Tápfutár Marcijával is (szintén westie). Az első találkozóra a Tulipánkertben, a kutya játszótéren került sor. Velünk volt még Süti (aki meglepő módon most símán jött, nem akart mindíg visszafordulni), Zsani és…..
Minden alkalom után mikor Juditnál járunk kozmetikázáson, hálát rebegek, hogy megismerhettem Juditot és persze a Pet site fórumot. Annyira tökéletes megjelenést varázsol Judit Prézlinek, hogy magam sem hiszem el. Prézli nem a legmegfelelőbb alany, hiszen a szőr minősége elég…..
Nyaralásunk utolsó hétvégéjét Orfűn töltöttük, ahol Tomi főiskolás csoporttalálkozója volt. Hagyományosan minden év augusztusának elején megtartjuk ezt a találkozót (családtagokkal együtt), mindíg más helyszínen. Idén azonban majdnem lemaradtam erről, mert a panzió…..
Prézli westie Emese keresztelője 2010.07.18 20:23:00
Azon megtisztelő helyzetbe kerültem, hogy kedves barátaink a Varga család felkért, hogy legkisebb gyermekük Emese keresztanyukája legyek. Örömmel teljesítettem eme megtisztelő feladatot, hiszen nagyon szeretem Őket. A keresztelőt Balatonfenyvesen tartottuk egy kis templomba, ami nagyon…..
zsera 2010.07.26 21:38:40
Sajnos elég régen tudtam feltölteni Marcoról új képeket, de most gyorsan szakítok rá időt! :) Nagyon jól van a fiatalúr :) Tegnap este Móninál jártunk szépítkezni: Marci megkapta nyári frizuráját! Már nagyon melege volt a nagy bundiban, a lakásban is 28 - 30 fok között…..
zsera 2010.07.19 10:19:54
@Prezliwestie: Szia! oké, akkor beszéljünk majd, és reméljük összejön! :)
Reni, próbáltátok már a Biogance terrier samponját? Milyen? Nem puhította meg Prézli szőrét?
zsera 2010.07.21 14:34:43
@Prezliwestie: Akkor szuper, hozok egyet Marcinak is, csak nem mertem addig, amíg valakitől nem hallok róla visszajelzést! Más samponok nagyon megpuhítják a szőrét, főleg a fején, és olyankor teljesen lelapul... szegény úgy néz ki olyankor mint egy ázott veréb. :D
Manó ma töltötte be 10. hónapját, bár ő erről mit sem tud, hiszen neki egyik nap olyan mint a másik. Minden nap játék, buli, haverok. (Szerintem az iskolát is bulinak tekinti.)              "Mit kapok, juj milyen…..
Prézli westie Vizsga napja 2010.06.20 21:13:00
Eljött ez a nap is, a vizsga napja!!! Ma bemutathatja mindenki mit tanult az elmúlt 6 hétben.Reggel 5 óra 00 perckor keltem, és érdekes módon ma nem használtam a szundi funkciót, a szemeim kipattantak az izgalomtól. Már este össze készítettem a vizsga napra szükséges dolgokat, amit…..
Természetesen szombaton és vasárnap reggel is kutyaiskolában voltunk Prézlivel. Szombaton drága Bogi kislányom eljött velünk, így a fényképeket Ő készítette. Nagyon türelmesen viselkedett, annak dacára is, hogy nagyon melegen sütött a nap. Nagyon tetszett neki a…..
Hihetetlen, de az égiek kegyesek voltak hozzánk és kibírták, hogy egy délelőttöt ne essen az eső. :) Reméljük ez így lesz továbbra is. Mivel a múlthét vasárnap a szakadó eső miatt, játékos rohangászás volt oktatás helyett, szerdán volt pótolva az elmaradt…..
zsera 2010.05.23 16:26:24
Manó sebe szépen gyógyul. Nem pirosodott be, nem duzzadt meg, nem váladékozik. Azt hiszem nem is vesz róla tudomást, mert nem is piszkálja. Ennek örömére tegnap már tölcsér nélkül vittem sétálni, és otthon is csak éjszakára, meg ha nem vagyok otthon adom rá a bodyt.A sétánál…..
7,00 Manó nem értette miért nem kap reggelit. Bánatos szemekkel nézett és minden mozdulatomra kirohant a konyhába, hátha ő következik..8,00 Lementünk sétálni, ahol találkoztunk Kefirrel (westie) és egy macskával. Kefir bemutatta, hogy ilyenkor egy igazi kutya mit tesz. Manó…..
Sikerült megkérni Zserát, hogy Marcit is munkára fogja, azaz futár kutya legyen, és kísérje el hozzánk, miközben elhozzák az általam megrendelt termékeket a tápfutárból. Ha valaki szeretne, egy igazán jó állat felszerelés web áruházat, akkor ajánlom…..
Prézli westie Kozmetika 2010.04.12 22:23:00
Prézlinek ma szépítkezős napja volt. Délelőtt Juditnál járt kozmetikázáson.Ezúton is köszönjük szépen Judit kitartó munkáját. Prézli szaporítótól származik, ezáltal sajnos a szőre minősége nem olyan mint fajta társainak, de Judit hősiesen harcol érte, hogy kb. 1…..
zsera 2010.04.22 10:03:31
@Prezliwestie: Köszönjük! :) Bocsi a kihagyásokért, de hol vagyok hol nem... szóval rengeteget vagyok bent Pesten. Várunk Benneteket! PUszi!
Kedden, amikor elállt végre az eső kirándulni mentünk a Ropolyi tóhoz. Manónak nagyon tetszett a nagy víz, bár óvatosan közelítette meg. Miután felfedezte a környéket, ásott egy jót, megevett egy fél döglött békát (a másik felét Tomi sikeresen berugdosta a…..
Marco Polo Újra itt... 2010.04.05 12:11:00
Az elmúlt hetekben sajnos nem volt időm a blog írásával foglalkozni, de most így a húsvéti pihenés alatt végre mindent be tudok pótolni. :) Marco jól van, éli saját kis világát, amiben remekül érzi magát. :) Időközben óriási bundit növesztettünk (de szerencsére hamarosan…..
Marco Polo Dörzsi 2010.04.05 13:48:00
Még erre a szokására sem tudtam rájönni, miért lehet annyira de annyira jó dolog! Most vagy a kinti szagokat hozza haza és dörzsöli bele a szőnyegembe, vagy a pofiját dörzsöli tisztára…..
Marco Polo A hatalmas réten! 2010.04.05 13:41:00
Rengeteg illat, ahol lovak és más kutyák is járnak... igen-igen, kimentünk a rétre is, amint kijött a jó idő! :) Itt aztán le lehet vezetni a felesleges energiákat! Vittük magunkkal a másik nagy kedvencet Csőrit…..
Marco Polo Letenyén... 2010.04.05 12:31:00
Március elején még hó borította az udvart           Aztán másnapra kisütött a nap, és el is olvadt :)                    "Most…..