Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doggy

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Amerikában szabadalmaztatott eljárás sikerrel ötvözi bizonyos fűszernövények páratlan antioxidáns hatását azok súlycsökkentő tulajdonságaival. Filozófiája szerint kizárólag biztonságos, egészséget védő és megőrző módszerekkel lehet elérni a természetes…..
Olvasom az Indexen, nagy meg kiemelt állami kórházban tízenötezer egy epidurál. Az is valami? Másik jónevű fővárosi szülészeten meg százötvenezer egy császár. Ki van írva, hogy ne kelljen találgatni. Olyan mondta, aki ott szült. Aztán meg nem fizetett, csak hatvanat.…..
 Csütörtökön kaptam egy ajánlott levelet az APEH-től.  Persze be kellett menni érte a postára. Persze aznap még nem adták oda, mert nem ért vissza a kézbesítő. Egy útMásnap reggel újra elballagtam.Második út.Az értesítés felszólított, hogy a mellékelt csekken, 8…..
hé, 68! Énnékem elegem van! 2008.10.07 14:32:00
Van az úgy, hogy a nő besokall.Tegnap este, miközben a gyerek éppen a fecskefarkot gyakorolta a füzetében, meg a kissé kerekdedre sikeredett karikát, én mindenféle híradókat néztem. Azért kapcsolgattam, mert ugyan nem vagyok notórius kapcsolgató, csak egyszerűen nem hittem a…..