Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stabiloboss

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megismételte, ha táppénzre akarok menni, akkor fizessek, nem jöttem le hozzá az első napon, amikor kezdődtek a problémák, így csak akkor hajlandó kiírni, ha fizetek és még örüljek, hogy csak ötezer. Tisztelt Praxis blog!   Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet a blogra,…..
stabiloboss 2012.10.23 09:06:32
@rüfke: szóval nálatok van egy szemét orvos, ezért igaz ez az írás?? pont ezért írnak be ilyeneket mert a nagyon buta emberek meg is védik.. akár nettó akár bruttó, bármit is jelentsen ez a modoroskodó stílusodban..
Vannak, Igen vannak f___fej orvosok, de ez az írás nem az, ez az írás kamu!
stabiloboss 2012.10.23 11:02:27
@Babette_: ezt csak te mostad össze jó politikus módjára, senki más nem állította...
akkor vissazkérdeznék a te politikusi stílusodban: ha nálatok nincs a sarkon másik, "akkor valószínűleg mindenhol így van, mi?" még a poszt írójánál is tudod hogy így.. gratulálok :-) nagyon hamar megcáfoltad magad
stabiloboss 2012.10.23 12:28:16
@cenzorilla: ezért szóltam kizárólag a poszthoz és nem Magyarország általános helyzetéhez, mint azt egyesek vették, mielőtt személyeskedni kezdtek.. (te majom)
Olvasom, hogy a kormány már megint vissza akarja szorítani a diplomások kivándorlását…  Persze adminisztratív eszközökkel, nem ám jobb feltételeket teremtve otthon. És kikiáltva gonosz ingyenélőknek az eltávozókat. Azok a politikusok, szociológusok, akik ilyeneket…..
A fiatalok 80%-a azt gondolja, nem éri meg becsületesnek lenni Magyarországon. Az 1000 fős mintán tavaly év végén végzett kutatásnak vannak pozitívabb megállapításai is, mint például, hogy nagyjából ugyanennyi 19 és 26 év közötti fiatal utasítja el a korrupciót.  …..
stabiloboss 2012.05.04 15:30:19
@Vakmacska: respect az összeszedett gondolatért ;-) nem is olyan egyszerű kijelenteni, hogy mi az "igazságos".
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
stabiloboss 2012.03.26 13:13:03
@TIBI567: teljesen igazad van.. ha odamegyek hozzá azabaj, ha nemmegyekoda hozzá azabaj :-D
csak a Belga szövege az amivel nincsenbaj

egyébként komolyan: ha valami társadalomkritikus az nem baj, ha valami bulizós az sem baj.. itt egyszerűen annyi a baj, hogy ilyet minden tizennyolcadrangú metál zenekar tud.

Nem igaz, hogy ez beleillik a legjobb méreg stb vonalába.. azokban volt egyéniség, kreativitás, igazi stílus.. ez egy megerőltetés nélkül született tömegcikk.
Nyilván számtalanszor hallottátok már a szomorú történetet Magyarországról, ahol megpróbálta néhány lelkes fiatal megváltoztatni a történelmet, de aztán szegények elbuktak, mert... Nos, döntse el mindenki maga, hogy miért, van aki szerint egyszerűen mi örökké lúzerek…..
A Nívó blog felmérése szerint 30 napos próbaidőt, és elhelyezkedésig járó munkanélküli segélyt szeretnénk. Az LMP-s demagógiát sikerült legyőzni egy még nagyobb demagógiával. Több ezer válasz érkezett online felmérésünk kérdéseire, amely bár nem reprezentatív, az…..
Publius Vérciki 2012.03.06 16:20:00
Orbán Viktor interjút adott a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung nevű német konzervatív lapnak - adták hírül a hétfői lapok. Amikor elolvastam, hogy mit is mondott a miniszterelnök úr, teljesen elállt a szavam. Nem baj, reménykedtem, biztos csak a szociálliberális sajtó…..
Tamás kavargó érzelmekkel, elrévedő tekintettel mered a telefon földön árválkodó darabkáira. A hátlap műanyagja deformálódott, a szürke szín az elhajlásoknál erősen elhalványul, szinte fehéresbe csap át. A nemrég még vidáman villogó, most már szilánkos…..
stabiloboss 2012.02.22 10:13:02
stabiloboss 2012.02.22 10:44:58
TComment Útdíj? Észnél vagytok? 2012.02.01 11:10:47
Imádkozzatok, hogy ne szálljon minden autós BKV-ra, mert a gatyátokat is ráfizetitek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Ma sem éltünk hiába 2011.06.27 01:22:00
Mint tudjuk, úgy tartják, ha az ember felesége már benne van a korban, érdemes lecserélni fiatalabbra, a leggyakoribb tipp a harminchat évest két tizennyolc évesre. Mi vasárnap hasonló dolgot műveltünk a két vén Opellel, amit hoztunk – letettük őket, hogy a látványukat…..
A magyarokat az arabkérdés leginkább a benzinár által érinti, de ennél sokkal tanulságosabb, ami odaát történik. Közvetett hatásait majd hosszas átfutással tapasztalja az ország.   Mindenekelőtt nyugi. Az arab forradalmakkal kapcsolatos leggyakoribb félelem, miszerint…..
Eddig jellemzően azzal vádoltak minket, hogy túlságosan atlantisták vagyunk, kritikátlanul imádjuk a kapitalizmust, szeretjük a neokonokat és hogy neoliberálisok lennénk. Ezzel együtt időnként megkaptuk a fasiszta jelzőt, egyszer egy kommentben pedig lekeresztényszocialistáztak…..
   A Totalcar tíz év működés után jutott el oda, hogy népi kezdeményezést indítson. A népi kezdeményezés annyiban más, mint a népszavazás, hogy kevesebb aláírás kell hozzá (ötvenezer), és semmire sem kötelezi a Parlamentet, csak mintegy jelzi a nép igényét…..
stabiloboss 2011.01.04 21:52:41
@Bende Tibor: kedves Tibor, ez a cikkben nincs benne, talán az dísznek született.. :P

Nem nyitom meg a nyomtatványt, ha nem készülök aláírni, ez szerintem logikus.
stabiloboss 2011.01.04 22:02:21
@streetsta: annak az 1980 előtti lehetőségnek a birtoklói hamarosan kihalnak végleg.. azt állítom, ne jelöljék zölddel (azaz hogy lehet), csak azért mert valaha röpke 30 évvel ezelőttig lehetett. És úgy döntöttek hogy visszavonják azaz hogy általánosan (utoljára ismétlem) NEM LEHET. Annyi történt hogy nem vették el a régieket, és NEM AZ hogy valami előfeltételhez kötötték.

A cik hazudik továbbra is.
stabiloboss 2011.01.04 22:05:45
@streetsta: ezt úgy hívják hogy hatásvadász cikk, abszolút nem etikus ezzel félrevezetni a népet, mert később sokan - mint te is - már csak annyit fog továbbvinni magában, hogy a táblázatban csak kettő, de valójában három.
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
stabiloboss 2010.04.26 10:52:07
@kebes: mint a cikkei nagy részében, itt is nagyon jól tudjuk, hogy tóta nagyon könnyen képes elfelejti a nyilvánvalót is, ha azzal saját magát hazudtolná meg teljes egészében. Igen szegény jellemvonás.

Nem akarja szembeköpni magát, inkább jószoccerként válallja, hogy majd mindenki más köpi szemen.
Úgy sem árt nekik, lám mindig helyükön maradnak...
stabiloboss 2010.04.26 11:14:31
@Ringlósztár: erről beszélek, ha kell van ott még párt, sőt olyan is jöhet, ami még nincs ott :)

Nem arról cikkeznek hónapok óta, h Viktorék nem mondanak semmit? Tóta nem csak felejt, de okosan képzel valótlant is. Így hipnotizál egy szoci tudatlan szavazókört...

Az mszp-t szavazták le az emberek. Ezt nem kell elemezni.
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
Öröm mostanában híreket hallgatni. Amilyen undorral tekertem el régebben az állomáskeresőt egészkor, most éppen olyan lelkesedéssel keresem a hírműsorokat. Letartóztatták, előzetesbe helyezték, házkutatást tartottak, lemondott… Gyönyör füleimnek a menekülő patkányok…..
bodoky Én nem lőttem fejre 2010.01.17 20:49:00
Rebiszesként, vadászpuskával oszlatott 2006. X. 23-án interjúalanyunk. >>> Először beszél, aki lőtt. ..
stabiloboss 2010.01.18 14:35:52
@Trompf:
látatlanban, tanúskodott, intelligens,

Ezek alapján Te nem vagy intelligens, tehát megítélni sem tudod.

@flea:
kulcsszó abban amit írtál: "valószínűleg"