Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ifj. Szurkos András

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap matattam valamit a garázs előtt, és átgurult hozzánk Capris, aki az utcában lakik, és valóban van egy hármas szériás fekete Ford Caprija. De kivételesen nem a Caprival gurult át, hanem ezzel itt:Egy eredeti Csepel BMX-szel. Akkor készült, amikor a Csepel még egy hatalmas,…..
ifj. Szurkos András 2009.05.29 10:07:53
@Kopi3.14: Jah, ismerős: San Andreas-ban is van olyan és szerintem ott kegyetlenjó a BMX-ezés, főleg az esések a viccesek.
A benzint a nyers, természetes kőolajból kapjuk, lepárlás útján. Nyilván tudja mindenki, hogy cseppfolyós halmazállapotú, és jellegzetes szaga (nekem illata) is sokak által ismert. Sosem csak egy-, hanem mindig többfajta szénhidrogént tartalmaz az alkánok homológ sorából. Ebbe a…..
Mielőtt bármibe is belekezdenék, szeretném megmagyarázni a címet, amely a stílusomhoz képest rendhagyó, hiszen nem neveztem meg az autót, amiről írni fogok. Ez azért történt így, mert egy-két dolgot elő kell készítem, hogy meglegyen a megfelelő talaj a márka és a típus…..
   Mielőtt belekezdenék mai cikkembe, szeretném előre megemlíteni, hogy biztos lesz, akinek nem újdonság a történet. Nemrégiben ugyanis olvashattuk, hogy Jay Kay – aki a Jamiroquai nevet viselő együttes alapítója, dalszerzője és egyben frontembere – egyik…..
Nos, lehetséges, hogy ismét nehéz, már-már megkövesedett fába vágtam a fejszémet ezzel a – legalábbis autós bloghoz képest – rendhagyó témával. A cím alapján most bárki megjegyezhetné, hogy nem azért nézett be hozzám, hogy életrajzi blogot olvasson. Úgy is…..
Nos, hogy ne in medias res kezdjem a cikket, elsőként a különös címet magyarázom meg. Az Aston Martin szlogenje a saját nyelvén, angolul úgy hangzik, hogy Power, Beauty, Soul. Mindez ennyit tesz magyarul: erő, gyönyör, lélek. Lehet, hogy ez tőmondat lett, de ez után, a három szép…..
A minap az jutott eszembe, hogy keresek öt olyan autót, amelyet mindenki jól ismer a tévéképernyőről. Ötleteim összegyűjtése után a következő eredmény született: a cikk főszereplőiből hármat sorozatokból, kettőt pedig két, relatíve új filmből…..
Nos, ha arról kellene beszélnem, hogy szerintem melyik a legjobb, sportkocsikra szakosodott márka, akkor azonnal a Porsche jutna eszembe. Most lehetne füttyögetni, szájat húzogatni, hogy azért ott a Ferrari, a Lamborghini és rajtuk kívül is vannak még komoly sportautók.Én azonban az…..
kocsi sziluettje inkább olyan, mintha egy felszállásra készülő, sugárhajtású vadászgépet látnánk, na de kérem, akkoriban ez volt a trend. Ez viszont mégiscsak egy ritkaság, vagy várjunk, nem csak ez, mert minden veteránról el lehet ezt mondani. Ilyen stílusú szépségeket ma…..
ifj. Szurkos András 2008.11.05 15:24:15
  Ismét veszélyes légkörbe kerültem, megint a vadvizeken evezek, újra megküzdök a paripák hadával. Mostani választottam akár vadászrepülőnek is elmenne, formája és karaktere egyaránt emlékeztethet minket a levegő uraira. Ez a vas a Corvette Z06, de még mielőtt…..
Ahogy azt tapaszaljuk, a Toyota mára már teljesen felhagyott a sportautók gyártásával. Nem is értem miért tette, hiszen legendákat szült a műfajban, ezek a Supra, Celica és MR2 nevet viselték. Most azonban a márka reneszánszát éli, ismét nekiiramodott a ragadozók gyártásának,…..
Megszállottság. Ettől a titokzatos szótól indulva akár a lehetetlenbe is belevághatnánk, de most kezdjük valami egyszerűbbel. A kezdő fogalom nagyon sok mindenből állhat, most azonban gondoljunk az egyik legfontosabb építőkövére, a versenyszellemre.  Soichiro Honda szavaival…..
Mi sem nehezebb, mint egy ilyen cikkbe belekezdeni. Nagy szívfájdalmat okoz nekem, hogy egy ilyen csodaszép vasról csak beszélni tudok. Óriási vonzalmat érzek a csillagos márka iránt, az én szótáramban ez igazából a C-osztálytól felfelé kezdődik. Az A és B szerény véleményem…..