Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akimaki

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét Oroszország vezeti a világranglistát. Az olimpia után Kanada került az élre, de a rossz vb-szereplés miattOvecskinék visszaelőztek. A dobogó alsó fokáról a svédek a finneket küldték eggyel lejjebb. Ezzel a 2011. évi vb csoportbeosztása is megvan. A szlovákok remek olimpiai…..
A rendőrség kérésére el kell különíteni a két ország szurkolóit, így nem tudjuk beengedni azokat a magyarokat, akik jegye nem a magyar szektorba szól, mondta blogunknak Matjaz Zargi szlovén főtitkár kedden délután. A szlovén szövetség nem kívánja felmondani a magyar…..
akimaki 2010.04.20 22:19:26
akimaki 2010.04.20 22:21:50
akimaki 2010.04.20 22:24:13
4 3
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
akimaki 2010.04.19 23:11:17
@Ringleader: Szerintem csodaszép hely Ljubjana vidám segitőkész emberekkel. A belváros nagyon hangulatos,
a csarnok egy nagy park közepén sétatávolságra a belvárostól. Mindenhova el lehet jutni gyalog, az autot érdemes letenni a szállásnál, mert az utcákon bár van hely, de fizetős a legtöbb helyen, és a belvárosba be se lehet menni kocsival. Az árak nagyon barátiak a sör 2 Euro, egy kávé kb 1 a belváros közepén és a csarnoknál is. Rengeteg kiülös hely van, egy csevapos kaja kb 5 Euro. Az egyik kedvenc helyünkön, pl.megcsináltak egy kaját ami nem is volt az étlapon. Szóval a vendéglátás elsőrangu. Bár mi nem mentünk fel, a város felett levő várba siklóval lehet felmenni, biztos szép a kilátás. Alig várom a csütörtököt hogy visszamenjünk.
akimaki 2010.04.19 23:51:21
@Kevlar_: Közvetlenül a csarnoknál volt pár nem fizetős, és mintha egy fizetős parkoló is lett volna.
A körgyűrűtől bevezető főutca (Celovska cesta) mintha nem fizetös lenne, de a fizetősök is csak este hatig azok ha jól emlékszem.
Kedd délutánig még mintegy száz bérlet vásárolható meg az IBUSZ-irodákban, a csomag tartalmazza a szlovén–magyar belépőt is, erről Gaál Sándor, az IBUSZ sportiroda vezetője tájékoztatta blogunkat. A ljubljanai vb szervezői kedd 16 óráig meghosszabbították a magyar…..
akimaki 2010.04.19 22:35:20
@Yo: Az eddigi magyar meccsek alapján a P oldalon volt a magyar tábor és az ABC oldalon az ellenfél, ami szinte üres volt. A bérlet (amit tulajdonképp 5 jegy ugyanarra a helyre) a P és R szektor. Az www.eventim.si -n van alaprajz.
akimaki 2010.04.19 23:15:39
@Ringleader: Irtam egy kis infot az Irány Szlovénián.
Azok a játékosok, akik utoljára kerültek ki a vb-csapatból, semmivel nem rosszabbak, mint azok, akikkel az utolsó pillanatig küzdöttek a bentmaradásért, értékelte az eseményeket Énekes Lajos, a válogatott edzője. Szerdán előbb az derült ki, hogy Szuper Leventéhez ragaszkodik…..
akimaki 2010.04.15 20:21:28
@BöszmeBivaly: Nézd meg a nézőtéralaprajzot az eladott jegyekről. www.eventim.si Sok-sok jegy van még.
A divízió 1-ből az A csoportba visszajutni készülő jégkorong-válogatott háromnapos nemzetközi tornát rendez a hétvégén. Péntektől vasárnapig a hosszú ideje A-s Norvégia és a hozzánk hasonlóan vissza igyekvő Ausztria lesz az ellenfelünk a Pannon Hoki Gálán. Vasárnap…..
A Hannover Scorpions 4-3-ra nyerte a DEL-negyedöntő ötödik mérkőzését, így az idén szinte végig a kispadon ülő válogatott kapusunk továbbra sem tud a magyar kerettel készülni a szlovéniai világbajnokságra. Az elődöntőben az alapszakasz-hetedik Ingolstadttal találkoznak Szuper…..
Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc…..
Péntektől ismét kaphatóak a magyar szurkolóknak szánt belépők a szlovéniai divízió 1-es világbajnokság legfontosabb meccsére. Az áprilisi eseményre ez az utolsó négyszáz bérlet érhető el itthonról, tehát aki a helyszínen szeretné megtekinteni a szlovén-magyar mérkőzést,…..
Jégkorong Vienna-Fehérvár 6-5 2010.03.02 22:04:00
Őrült mérkőzést játszott kedd este a Vienna Capitals és a SAPA Fehérvár AV19. Állta edzője szavát a fehérvári alakulat, és igyekezett elrontani a bécsiek ünnepét. A házigazdák szereztek vezetést az első harmadban, a sok Volán emberhátrány ellenére történetesen egyenlő…..
Óriási meccsen szenvedte ki a győzelmet és vele az olimpiai elődöntőt az Egyesült Államok csoportkörgyőztes válogatottja. Gólból nem sok született, de volt minden más, ami a jégkorongot izgalmassá teszi. Fantasztikus kapusteljesítményt láttunk a svájci Jonas Hiller, shutoutot…..
Az első harmad eleje egyenlő erők küzdelmét hozta az EBEL-negyeddöntő 2. meccsén, a vezetést is megszereztük Palkovics révén, ám utána a bécsiek fél órája következett, ennek eredményeként nemcsak egyenlíteni tudtak, hanem előnybe is kerültek. A harmadik felvonásban aztán…..
Fontos győzelmet aratott a Sapa Fehérvár AV19 az Erste Bank Eishockey Liga címvédője ellen. Az első harmadban a KAC lőtt többet kapura, a vezetést mégis a Volán szerezte meg a védő Niklas Andersson révén. Ezt még ebben a harmadban egyenlítette ki Brandner. A harmadik harmad…..
akimaki 2010.02.17 23:49:08
@M.Lac: Köszönöm az infot.
A honlapon láttam hogy nincs már vendégjegy, és a horvát eventimen sem láttam már jegyet. Lehetne még valahogy még jegyet kapni péntekre?
akimaki 2010.02.18 00:27:29
@M.Lac: Nem gondoltam (hm...) hogy ennyire teltházas lesz.
Van valami elérhetőség hozzá, akár privátban akimaki@hotmail.com? Előre is köszi
akimaki 2010.02.18 21:00:24
@M.Lac: Igen , köszönöm a segitséget
Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy ma már a rájátszásba juthatunk, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 másodedzője. Az az Olimpija Ljubljana látogat ma Székesfehérvárra, ahonnan újabb kulcsjátékosok távoztak a héten. "Jól kezdtünk a Villach ellen –…..
akimaki 2010.01.29 18:34:28
@jágör68: Öregem ha a ez müködik akkor én vagyok avilág legboldogabb embere, mert most simán megy az atletico meccs. Én most a világ végén vagyok , egy szigeten (Koh Phangan (google-earth) nem részletezem,mert nem fair az otthoni időjárást nézve. De szivesen lennék most Fehérváron!!! Itt lassan éjjel egy, de nagyon várom a meccset.
akimaki 2010.01.29 19:16:54
@qx92: Inkább nyaralás, mint munka most, épp.
. A múltkori meccset Hongkongból szurkoltam. De jövő héten már otthon és irány Bécs.
akimaki 2010.01.29 19:45:50
Az EBEL legjobb formában lévő csapatainak egyike látogat ma este Székesfehérvárra. A Medvescak a karácsony óta lejátszott kilenc fordulóban 14 pontot szerzett, a Sapa Fehérvár AV19 feleennyit sem, mindössze 6-ot. Ráadásul az EBEL legjobb emberelőny-kihasználó csapata a zágrábi,…..
akimaki 2010.01.19 20:28:57
@regos: messze vagyok de legalább látom ahogy van
akimaki 2010.01.19 21:24:44
Itt az utolsó videónk a Winter Classic előtt, az előkészületek szerintünk jól sikerültek, már csak annyi kell, hogy az időjárás is kegyes legyen a nézőkhöz és a résztvevőkhöz. ..
12:15-kor kezdődik a magyar válogatott utolsó 2009-es A csoportos mérkőzése. Németország ellen kellene megszereznünk első pontjainkat, amelynek kerete sokkal erősebb, mint a mienk, és amely többet lőtt kapura utóbbi három meccsén, mint ellenfelei, mégis mindháromszor veszített. A…..
Jégkorong Alba Volán–Linz 1-4 2009.01.18 21:24:00
Az első harmadban ügyes, a másodikban kevésbé acélos, a harmadikban teljesen tompa volt a magyar bajnok, ki is kapott az EBEL harmadik helyezettjétől, a BW Linztől. A győzelmi esélyek az utolsó felvonás 24. másodpercében múltak el, az ellen akkor növelte kétgólosra előnyét,…..
A magyar bajnok hősies mérkőzésen verte a kőkemény Olimpiját, a legnagyobb érdem a sikerben Szuper Leventéé, aki a szezon második shutoutját produkálta. De nagyon fegyelmezetten és összeszedetten játaszott az egész csapat. A Graz már beláthatatlan messzeségben van, de nem is…..
Szűk egy hónap múlva hazánk olyan erős válogatott otthonában játszik tétmérkőzést, amilyen ellen évtizedek óta nem tett hasonlót. Rigában Lettország lesz egyik ellenfelünk. A négyes csoport győztese részt vehet a vancouveri téli olimpián. A magyar válogatott felkészülési…..
Oktatófilm következik a büntetők értékesítéséről. Dacjuk az oktató, Bäckström nézi. A találatnak és az Osgood által hárított három minnesotai próbálkozásnak hála a Red Wings behúzta a 2. pontot is, és igyekszik ledolgozni a San Jose 6 pontos nyugati előnyét.A mozdulatsor…..