Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogspot

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Apa kocsit hajt 2008.10.14 15:23:00
Budán közlekedni szeretek is meg nem is, mert aki nem őshonos arrafelé, az vagy beáll a dugóba valamelyik főúton, vagy megkockáztatja a jó kis meredek, kanyargós utcácskákat. Goldblum vagy hozzám hasonlóan az utóbbi, kalandvágyó típus, vagy bejáratott menekülőútvonalán futott…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
Még a mocskosszájú naivügyfélnek is válaszolt a türelmes Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft., bár azért a hivatalos válasz után Oszkár kapott egy fejmosást is. A Homár eredeti formájában, vágatlanul közli a válaszlevelet, mint ahogy azt szerzője "elvárja":A…..
M5 Fan találta ezt a backdoor kocsmareklámot, amivel az értéknövelt szolgáltatásaikra hívják fel a t. közönség figyelmét: Az Üllői útról nyíló barátságos kis késdobáló bejáratánál sikerült lefotóznom a backdoor kommunikáció egy újabb gyönyörű szeletét. Igazán…..
Legkitartóbban visszatérő naiv olvasónk, Darwin Dij legúutóbbi kalandja során azt tapasztalhatta, hogy a kvázi monopolhelyzetben lévő Hunguest Grandhotel Galya akkor is szeretettel várja vendégeit, amikor egy csodálatos körpanorámás konferenciatermet építenek, biztosítva a városi…..
Mg, a Homár barátja apa lett. Egy augusztusi hajnalon vitte be feleségét az 1-es számú Klinikára, leparkolt a kórházzal szemben, délre pedig a gyerek mellé egy büntetést is kapott: lejárt a parkolójegye, mert két nyomás és nagylevegő között nem vett újat az automatából. Akkor…..
Bár már nem különösebben eredeti anyjába küldeni a Centrum kft-t, azért mindig jólesik. Neduddki Alfréd egy álcázott feladójú levelet kapott, amiből aztán a szokásos üzenet bukkant elő, egy fantombírság befizetésének jótékony hatásairól szeretné meggyőzni egy…..
Mikor először megláttam a "Kedvezmény Központ" megnevezést a fejlécben, hangosan felnyerítettem és akkor még nem olvastam el László levelét. Miután erre is sort kerítettem, nem tudtam eldönteni, hogy ezen sírjak, vagy nevessek, esetleg mérgelődjek. Családunk egyik…..
blogspot 2008.10.09 23:13:33