Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eMTé

11 bejegyzést írt és 527 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1984. augusztus 25., a hónap utolsó szombatja Még tart a dinnyeszezon..
eMTé 2021.08.31 18:19:49
eMTé 2021.09.01 11:44:58
@maribor_: de a Népsport lehúzta a sporit hogy mekkorát hibázott az első gólnál. Ha tévében is megnézték volna, ezt nem írják le :-)
Több van benne Tudom én, hogy a szezon kényszerítő ereje, s nem cinikus döntés hozta úgy, hogy az Ónodi Eszterrel készült ásványvízkampányt júliusra, a műanyagmentes hónapra időzítették. Az ásványvíz-lobbi Istent-Földet-környezetvédelmet ugyan nem ismer, de az ember vágyaival annál inkább…..
eMTé 2019.08.04 22:26:10
1982. október 23-24., a hónap utolsó előtti hétvégéje Befejező szakaszához érkezett a búzavetés a töki Egyetértés Tsz-ben is, ahol az idei őszön 1200 hektáron kerül talajba a búza..
A cumi rész a szopjál le, vagy tegyünk egy kis sértést a sérülés mellé elv megtestesülését jelenti. Őszintén szólva a történet kapcsán lehetne arról beszélni, hogy ki melyik felet mennyire érti meg. Mondjuk úgy a video már nem az üzletben történtekről szól, hanem arról, hogy az újságíró utána vissza…..
eMTé 2017.10.17 19:58:58
@Válasszunk: további jo kurvaanyázást. Szevasz.
eMTé 2017.10.17 20:18:28
@Válasszunk: oké, nem mondtad hogy meg kell verni. De miért próbálod mindenképp abba az irányba terelni a dolgot hogy szabo részeg volt? Mit indokolna ez? Miért olyan fontos? Nem mindegy? ez ügyben egyetlen állitást ismerünk, az övét. Ivott. Nem volt részeg. Én is ittam egy pohár bort de részeg nem vagyok
eMTé 2017.10.17 22:57:59
@Válasszunk: Egyrészről azt gondolom, hogy egy ilyen helyen lévő őrnek kezelni kell tudnia a probokáciot is. Ha valaki ilyen magatartást folytat fel kell szoolitani a távozásra stb stb, ez benne is van a cikkben. Másodsorban a Király utcában fel kell készülni ilyen és hasonlo szituáciora, gyanitom heti, napi szinten történik hasonló. Csak azt nem kspja fel a média, mert nem ujságiróval történik. És persze szabo is azt irta hogy nem véletlenül nem az indexre irt, hanem a facebookra, de szinte ugyanoéyan gyorsan el is terjedt. Aztán persze cikk is lett
1981. augusztus 15-17., A nyár utolsó hónapjának második hétvégéje Javában zajlanak a Táncdalfesztivál selejtezői ..
 1981. június 13., Június második szombatja. A magyarországi mozik vetíteni kezdik a Kóma című amerikai filmet..
eMTé 2017.02.08 09:25:13
@Millerdraft: Nemár! AZ egész olimpia egyik legnagyobb sztorija Ovett és Coe versenyfutásáról szólt. Aztán szépen elosztották egymás között, egyik nyerte a 800-at, a másik az 1500-at
eMTé 2017.02.08 09:25:47
@Tököm Állat: Ezt mondjuk nem is értem. miért nem volt tele a stadion, vajon?
Az 1987-es pöstyéni U20-as jégkorong világbajnokság a szovjet és kanadai játékosok hatalmas bunyójával ért véget, amit a tévéközvetítés során a jégkorong magyar szerelmesei is láthattak élőben. Tájkép csata közben..
eMTé 2017.01.09 15:38:56
@Tököm Állat: Én viszont kinnt voltam. Félbe is szakadt a meccs, tán a második harmad közepén. A Fradisták a kapu mögül fújtak gázspayt az előttük verekedő játékosokra. Barátaimmal voltam, vegyes újpestiek, fradisták. A mellettem álló csávó, akit nem ismertem, a megszólalásig hasonlított Ebedli Zolira. Meg is kérdeztem hogy nem ő-e. De nem :-) Viszont jót röhögött.
eMTé 2017.01.10 12:39:00
@Millerdraft: emlékszem, volt két haverom, akikkel egy nyomdában dolgoztunk. Mindkettő súlyosan ultra arc volt (már ha akkoriban ez jelentett valamit), csak az egyikük fradista a másik újpesti és nagoyn jó barátok voltak. A szünetben együtt cigiztek a lelátó mögött :-)
eMTé 2017.01.24 10:40:10
@JuAn: :-)) bocs
Január közepe van, elkezdődött a felkészülés a tavaszi idényre. Ki a bajnokságért, ki a nemzetközi kupákért, ki a biztos bennmaradásért küzd. Az egyszerű drukker megnézné kedvenceit az edzőmeccseken. Megnézné az új igazolásokat, hogy illeszkednek a csapatba. Milyen az új csatár? Milyen az ha két…..
1981. május 27-28., A hónap utolsó hétközi fordulója. Elhuny Pilinszky János, a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője és Varga József, a legnépszerűbb tévébemondó, műsorvezető, kommentátor..
A középkori Európában gyakran pusztított egy betegség, amit akkor járványnak hittek (nem az volt, de erről majd lásd lejjebb). Egy francia nemes fia ebből a betegségből meggyógyult, és mivel ő úgy vélte, Remete Szent Antal ereklyéinek érintése gyógyította meg, hálából alapított egy szerzetesrendet,…..
eMTé 2017.01.05 09:48:08
@John Doe3: Viszont a blogíró nem egy egészségügyi blogot ír (és nem is mezőgazdaságit, ahogy megjegyzi), így ez teljesen irreleváns információ lenne itt.
Kétfős futballszerető küldöttségünk vasárnap Brüsszelben járt. A belga és egyben uniós főváros rengeteg felfedeznivalót, látványosságot kínál, egy nap általában kevés ahhoz, hogy mindent bejárjunk. A színes, multikulturális városban rengeteg náció él, az építészeti stílusok, a kultúrák,…..
Végetért a kézilabda-világbajnokság csoportköre. 16 csapat bejutott az egyenes kieséses szakaszba, 8 együttes pedig kiesett, ők az Elnöki Kupában folytathatják, nagyjából a "legkevésbé nagyon rossz csapat" címéért harcolva.  A kézilabdarajongók szeme vasárnap estétől a…..
eMTé 2015.12.14 21:23:00
@lajafix1: kulturlény vagy, azt látom... elég lett volna a dátumot megnézni, jahh az bonyolult, inkább lebunkózol valakit, mert az egyszerűbb
Hogy rögtön egy méretes közhellyel kezdjem: ez az, amire végképp senki nem számított: rommá vertük Dániát, Dániában, világbajnoki mérkőzésen. Az eredmény még egy kicsit csalóka is, ennél igazából nagyobb volt a különbség a két csapat között.  Fotó: MKSZ, Kovács…..
Az idén is, mint már jópár éve minden nyáron, négy utánpótlás-világversenyt rendeztek. Az éveként váltakozó rend szerint az idei nyáron a férfiaknál két korosztályban világbajnokság, a nőknél két korosztályban Európa-bajnokság került sorra. Az EB-bronzérmes…..
Szomorú emlékek fűzik szerkesztőségünk tagjait, és az egész magyar labdarúgást a mai naphoz. A két mérkőzés egy-egy pillanata. A nagy képen épp gólnak örülünk, a kisebbiken épp nem kapunk gólt... Korosztálytól függően gyermekkorunk meghatározó élményei voltak…..
eMTé 2015.06.03 13:56:10
@GabikA: Ahogy Rich és maribor írja, nincs egyetlen titok. Mindenki azt keresi, de ilyen nincs. Volt egy csomó elrontott dolog a felkészülésben, és egyszerűen így jött ki a dolog. Amúgy semmi meglepő, Dánia is agyonverte Urugayt például.
Hát ez is eljött, az utolsó forduló. Oldalakat tudnánk gépelni arról, hogy milyen szezon volt ez, keserűen és csalódottan. Ami a magyar fociban történik, az kíváló lenyomata az országnak. Egyszer talán vége lesz ennek a rémálomnak. Nem ma lesz ez és nem is holnap, de mi még…..
Válogatott okosságok Elvették... 2015.05.27 12:09:33
Tegnap délután az MLSZ erre illetékesnek nevezett bizottsága azt a jogerős döntést hozta, hogy az élvonalbeli tagságát már biztosan elveszített Lombard Pápa és Győri ETO mellett a Nyíregyháza Spartacusra, a Kecskeméti TE-re és a PMFC-re is kiadja a kilövési engedélyt. A…..
eMTé 2015.05.28 08:42:07
@emmersson: Ez remek hozzáállás. A múltkor láttam egy balesetet, kiderült, hgoy a söfor ivott. El kéne gondolkozni hogy betiltsuk Magyarországon az alkoholt. Esetleg az autókat.
Egyébként mikor voltál utoljára futballmeccsen? Én az újpesti barátaimmal és a 7 éves fiammal mentem Újpestre, de nem láttam széttört metrókat, feltépett székeket stb. Amióta új rendszer van, ezt már nem tehetem meg.
Ismét az utolsó pillanatban, de legalább némi eredményekkel is, Betta! A 26. fordulót tudtuk kielemezni, ami ritka gagyi pontszámokat hozott, a vakok közt a király maribor és losik volt, ők nyertek kőkemény 45 ponttal holtversenyben. Gratulálunk! Hajtás után tippeljenek…..
Ismét csak hirtelen Betta, nagyon sajnáljuk :( Azért tippeljenek jól! Haladás - NyíregyházaTippunk: 0-0Betta: 3-0Újpest - MTKTippunk: 0-2Betta: 3-0Paks - FerencvárosTippunk: 1-2Betta: 3-0Pécs - DunaújvárosTippunk: 1-1Betta: 0-3 Sara Underwood. A meztelen yóga videóját…..
Hiperkésőn übergyors Betta, tippeljenek! MTK - Felcsút 2-0 betta: 1-2Nyíregyháza - Újpest 1-1 betta 3-0Dunaújváros - Diósgyőr 2-1 betta 3-3Honvéd - Kecskemét 0- betta 0-3Lombard - Pécs 0-2 betta 3-0ETO - Haladás 1-1 betta 0-3Ferencváros - DVSC-Teva 1-0 betta 0-3Paks - Videoton…..
Célegyenesbe fordult a csodálatos magyar Nb1. Érdekes egy szezon volt ez. A nézőszámok meredeken zuhannak, kihalt, üres stadionban csicsereg pár ingyenjegyes kisgyerek a meccseken. Mindannyian ezt akartuk. Közben 3-4 csapat legalább a csőd és megszűnés szélén, akár még egy…..
Szombaton együtt ünnepelte az ország jégkorong-válogatottunk szenzációs bravúrját. Krakkóban hajnalig tartott a buli, mivel a helyszínen mintegy 4-5000 ezer magyar szurkoló biztatta Kógeréket. Érdekes módon pár nappal a lengyelországi világverseny után már senki sem az…..
eMTé 2015.04.30 11:15:53
eMTé 2015.04.30 23:24:04
@Püspök utcai gombaszedő: kicsit úgy érzem, mintha direkt nem akarná megérteni a két vitàzó fél egymást.mellesleg már délelőtt is ezt éreztem.
eMTé 2015.05.01 09:42:17
@promontor: Te direkt nem érted meg ezt a posztot?
Újra itt vagyunk, ragyogunk. Fájdalmasan nevetséges nézőszámok mellett csordogálnak a küzdelmek. Minnél nagyobb a kuss, nagyobb a hangulattalanság, annál jobban rákapcsol a sikepropaganda. A stadionokban visszhangzik Debrecentől kezdve Győrig minden, de mindenhol mindig akad egy okos,…..
Üdvözlet mindenkinek! bigacsiga főnök úr elutazott, de ígéri, hogy jövő hétre minden egyes eddig kiértékelés nélküli forduló eredményét elkészíti, így Önök adattengerben úszhatnak majd mához egy hétre. Addig is sűrű elnézést kér, és iszik mindannyiuk…..