Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zakó Zoltán

7 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kázmér tesztelte a Malév rugalmasságát egy mondhatni kiemelt úticél, Brüsszel esetében milyenek az esélyek, ha valaki az utolsó pillanatban szeretne repjegyet foglalni. Röviden: rosszak. Hosszabban: Személyes okokból meghiúsult, hogy autóval térjünk haza Brüsszelből, ezért az…..
  Először is a jó édesanyját mindenkinek, aki robbantásokkal (puskagolyókkal, lövedékkekkel) akar elintézni belpolitikai vitákat!Ez lenne a „lelkiismeretes” cselekedet? Így kell bosszút állni bármiért is? Van olyan sérelem, ami emberek életét fenyegető…..
Belsőség Golf, amivel csajozhatsz 2008.10.24 11:26:00
Talán emlékeznek rá, legutoljára a Porsche 924-esre autonanizáltam, és abban a cikkben előkerült egy név, aminek újra aktualitása van. A Sciroccóról van szó, aminek éppen a napokban kezdték meg a forgalmazását. Fachwerkes téglaház, tűzpiros Scirocco I - igazi germán…..
Kikerült a netre az első hivatalos promó a Lost januárban kezdődő új évadáról. Csak azok klikkoljanak, akik a negyedikkel már végeztek, de ők AZONNAL. Hubazmeg, teszem hozzá. A tippért köszönet gabeszka24-nek! ..
comment:com Zuhan a Tv2 2008.10.22 16:19:00
A Tv2 a Celeb vagyok, ments ki innen indulása előtt még hitt abban, hogy most aztán megcsinálják. Hogy most már aztán tényleg sikerül. Hogy jók vagyunk, baszod. Várdy Zoltán, a csatorna vezérigazgatója a hozzánk került körlevélben köszönte meg október elején a csatorna…..
A Homár egy ismerőse pánikban jelentette telefonon, hogy ma több számtech üzlet, illetve állítólag már nagyker is soron kívül zárva tart, hogy fel tudja árazni a cuccait. Az elmúlt két hét alatt még csak olyan 10%-kal drágultak a hardverek, de a jelek szerint az élelmes…..
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
 Nagy bajban lehet a T-Com, van is rá közvetett bizonyítékunk: hat év után jelentkeztek, hogy megpróbáljanak levenni pár rongyos ezrest egy halott előfizetőtől. Szemfedélillatú részletek hajtás után.   Ismét egy érdekes történet egyik mellékszereplőjévé…..
Zakó Zoltán 2008.10.21 11:50:27
Zakó Zoltán 2008.10.21 11:51:50
Zakó Zoltán 2008.10.21 11:51:50
Belsőség Hummer kerékbe törve 2008.10.20 20:33:00
A Belsőségről már ismert magyar Aprilia Motó 6.5 közösség egyik bandatagja, Krisz küldte ezeket a képeket.  Tesóm fotózta Londonban, az Objektum a saját... "kerekén" parkolt le. Azt mondja, hogy valami vékony tömör gumi van rajta, és egy szerecsen vezette. Húsz…..
Csörgött a telefonom, másik végén egy riporter. Már kezdtem örülni, hogy talán interjút kell adnom, de nem, munkát ajánlott. Kérdezte félek-e a kutyáktól? Habozás nélkül nemmel válaszoltam. Bár ne tettem volna... A megbeszélt helyen találkoztunk, bemutatta fotós társát is,…..
Idióta kacatok Mártír a lámpa 2008.10.17 07:59:00
Zakó Zoltán 2008.10.18 14:15:11
Na, ma Michael Emerson-napot tartunk, annak apropójából, hogy ööö ... már csak 109 nap van hátra a Lost 5. évadának tengerentúli premierjéig (a Comment:com testvérblogján, a Hogyvolton is pörgő óra szerint), ami elég hosszú időnek tűnik, de majd kibírjuk valahogy. Az elvonási…..
Milu kísérleteket folytatott házi részecskegyorsítójával, és Spar-gazdaságos márkából sikerült előállítania a Légy óta előszeretettel használt speciális effektust, amikor a delikvens belső szervei a testén kívül kapnak helyet: Bizony elért minket is a válság, és egyik…..
A gazdasági világválság még megállítható, ha értelmetlen fogyasztásba kezd mindenki háromra, és kivételesen ezúttal zsebből fizeti. Ehhez kínál optimistábbnál optimistább ajándékötleteket a Homár a következő hetekben. A csupán 20 dollárt kóstáló My Zombie Pin-up…..
Tegnap a tv2 úgy készített riportot A Quantum csendje szinkronizálásáról a Mafilm Audio stúdiójában, hogy nem kérdezett semmit Daniel Craig magyar hangjától, Stohl Andrástól. A magyar Jack Bauer, aki végig hülyéskedett, a kínos közjátékot is letudta annyival, hogy "A tv2…..
Napjaink egyik valóság-show celebjét kellett kísérgetnem interjúkra, és egyéb médiaeseményekre. A hölgy öccse kért fel rá, elvállaltam a munkát. Reggel a megbeszélt időpontban vártam a lakótelepi panelrengeteg közepén, egy sötétített ablakú BMW-vel, ahogy kérte. Fél óra…..
Most jól megkapta a puhapöcsű Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, örvendetesen megalázta őket a Fővárosi Bíróság, illetve a Füstirtók Egyesülete, ami Félix Péter egykori HVG-s újságíró civil akciócsoportja. A sztori lényege, hogy a Füstirtók lelepleztek egy nagyszabású,…..
Megállt az idő a Fehérvári úton: Henriett bement a csomagjáért, és ott találta magát, ahol a párttikár szakad. Az illetékes dolgozó a délután hatos zárás előtt egy órával egyszerűen hazament, csomagot átvenni nem lehetett. Dühítő államimonopólium-horror…..
Ha béna vagy és akarsz saját tetoválást, vagy csak fel akarsz vágni, akkor itt egy kösd össze tetoválás, akár behúzod, akár nem, biztos sikere lesz. Popurl ..
Szégyellhetjük magunkat: egy csúnya, érzéketlen multi mutat példát abból, hogyan kell gyorsan reagálni a globális gazdasági válságra. Nem szövegelni kell meg nemzeti kerekasztalozni, hanem lépni, keményen, határozottan. A Danone válasza 2008 kihívásaira gyors, kegyetlen, igaz…..
Hogy miért? Mert jól néz ki és kész, a sok alkesz meg ufót fog kiabálni, de miért is kellene egy esernyő fekete legyen, legyen már valami újítás ezen a részen is. Persze villog is, veled együtt, hiszen van ilyened. Wantofthose ..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
Uwe Stuckenbrock 46 évesen meghalt pár nappal ezelőtt a szcientológia nemzetközi bázisán.   A halál oka: sclerosis multiplex (a betegségről több információ itt). Bár ez "a betegség egyelőre nem kezelhető, csak a lefolyása késleltethető és a tünetek…..
Ma este találkoztam egyik régi kedves ismerősömmel, Budapestre jött pár napra. Sokan ismerik, közkedvelt színész.Kiderült, hogy afféle továbbképzésre jött, tovább mélyíteni a karakterét. Érdekes módon ebben a kis országban akadt mesterére. Megvártam hát a reptéren, és a…..
Az Árkád környékén lakó gazdaságos matricás plakáthekker immáron Budát is mémfertőzi. Legfrissebb társadalmi célú üzenetét Noru fotózta meg a Gellért téren:A csatolt képhez nem fűzök kommentet, majd a többiek... :DHely: Szent Gellért téri buszmegálló, Budapest.Idő:…..