Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törpemedve

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze hogy a borsnak van szára meg minden egyebe a termésén kívül, de mióta kerül az bele a csomagolásba?  Még sosem láttunk ilyet, amit a Horváth Rozisban talált Fdeyso.  A kérdésére pedig a válasz, hogy az őröltben nyilván ugyanez van, csak őrölve, úgy meg kit…..
Varga István úgy gondolta Óbudán, hogy a T-Kábelről a frissen induló Rubicom internetszolgáltatására vált. Egyelőre mintha megbánta volna. Átverés, cserbenhagyás van, csak a szemérem elleni bűncselekmények hiányoznak a sztoriból. Ami alant olvasható, jó bő lére…..
D.A. csótányokkal múlatta az időt a BVSC uszodában, aztán gondolta jelzi a panaszkönyvben az undorító kis állatok jelenlétét, de a néni szerint már más megtette és úgyis mindegy, bármit tehetnek, a csótányok nem mennek sehova. Mi azért a csótányirtással megpróbálkoznánk a…..
Provisorium 2008.10.26 13:33:18
A provisorium szó jelentése: ideiglenes híd, amit a római légiók építettek, de csak egyszeri átkelésre használtak, aztán kifújt. Remélem új élet, új blog.   ..
Provisorium zenék :) 2008.10.25 13:41:00
szerintem ezt érdemes hallgatni elmélyültendúdolgatós:   borozósbeszélgetős:    szerelmetes     pörgős:     részegen énekelős:   ..