Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hma

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor a vonatok, buszok tetején utazó tömegekről szóló képek ugranak be nekünk, ha az indiai közösségi közlekedésről hallunk. De úgy néz ki ez a kép már a múlté! Hipermodern high-tech buszokat állított forgalomba nemrég az SVLL Connect, amivel forradalmasítaná az indiai…..
hma 2014.08.17 15:48:54
ha ez 7, akkor az argentin ersa vip platinum mennyi? :)

66.7.198.80/~busespa1/galeria/albums/userpics/10148/normal_nuevo-2~1.jpg

kulonvalaszthato "kabinok", sikba dontheto fotelek, irodasarok az also szinten, ha ut kozben melozni kell, ipad, hogy netezhess az uton...
Önök emlékeznek az első sebességgel kapcsolatos élményükre? Arra, amikor először irányítottak egy gépet, és mentek gyorsabban, mint arra két lábon képesek lettek volna? Jól tippelek, ha azt mondom, hogy ez egy biciklihez köthető? Van, aki megunja, és motorra ül, más autóba…..
Gyűjteményem eddigi fénypontját mutatom be nektek, legutóbb már láthattatok belőle egy részletet, méghozzá az egyik ülés formájában. Azóta kettő lett belőle és bekerült a végleges helyére - de ne szaladjunk ennyire előre. Ez az első makett, amit ilyen formában…..
Mielőtt azt hiszik, hogy mi csak egész nap ülünk a fenekünkön és hülyeségeken törjük a fejünket, nézzék csak meg, hogyan fest egy átlagos munkanap. Ritkán jön össze mindenki, hiszen sok a dolog, sok a gond. Az íróasztalok azonban nem hazudnak. Mai belterj-infónkat…..
2011. szeptemberében született egy poszt egy Ikarus 31-es és egy Mávag Tr 3,5-ös felbukkanásáról - bár mindkettő érdekes, kettejük közül utóbbi az unikum, olyanból ugyanis az az egyetlen restaurálásra érdemes példány az országban. Ha látták azt az írást, kaphattak némi…..
hma 2012.05.05 15:47:06
@ddrum77: ez kerdes volt? :)
Volt ugye a nyolcvanas években a vetkőzős pókerek egyszerű, de hálás műfaja, két ilyen program „főhőse” – Samantha Fox és Maria Whittaker – szerepelt is már a játékcsajrovatban. Amikor a műfaj kezdett kifulladni, csajos logikai játékokból jött egy hullám…..
A Last Barons megindult az elvémaxzsoltosodás útján. Vagy ha nem is az egész klub, de a beszerzési részleg mindenképpen. Három hónapja már egészen félkész volt a Cougar. A félkész ez esetben egy optimista félkész állapotot jelentett: az ülések áttömve-áthúzva, a…..
Jó reggelt.A kérdés a következő.Hétfőn a Hungaroringre kivittem a TC hőmérőjét. Úgy háromnegyed ötkor, az újságíró-autóztatás vége felé elővettem, odaballagtam a Porsche Carrera GT2 RS jobb hátsó kerekéhez, ráirányítottam, és megmértem a hőmérsékletét. Aztán jól…..
hma 2010.10.23 02:01:46
Bécsi Lét Ha-ha-ha hatodik 2010.08.19 16:53:00
Nemcsak az ábécésorrend szerint, hanem a szubjektív szavazatok alapján is. Hogyaszongya:"Bécs márpedig érdekes! És ha erről valaki mégsem lenne meggyőződve, akkor kötelezően ajánlott a Bécsi Lét: tele szeretettel és humorral. Öröm olvasni." /mondta a tavalyi…..
Azt mondják, a pók szerencsét hoz, de azt nem mondják, hogy akkor is így van-e ha ébredés után az ágyamban találom meg kilapítva ott, ahol fél perccel azelőtt még a fejem volt. Mert azt tudom, hogy ha kinyírok egy a pókot, akkor a szerencsémet is meggyilkolom, de én álmomban,…..
Bécsi Lét Kék paradicsom 2010.07.13 00:04:00
Jártam már pár helyen külföldön, de olyan fővárosba még nem sikerült betennem a lábam, ahol ne lett volna egy Blue Tomato nevű csehó, étterem, vagy bár. Bécs sem kivétel és ennek nem is tudjátok, hogy mennyire örültök. Ha nincs ugyanis egy ismerősötök, aki elvisz benneteket…..
hma 2010.07.13 07:05:16
XD
 Alakuljon át  minden női vécéfülke akkorára, hogy stratégiai tervezés nélkül egyszerre mehessek be a táskámmal, a kabátommal, (meg az utánam üvöltő, kint maradni nem hajlandó - ez esetben csak képzeletbeli kisgyerekemmel-) és el is férjünk mindahányan kényelmesen…..
Pár évvel ezelőtt, amikor a vágott fenyőfa intézményét környezetvédelmi szempontokból már vállalhatatlannak éreztem, beadtam a lelkiismeretemnek a derekamat, és vettem egy műanyag karácsonyfát. Előtte próbálkoztam cserepes és visszaváltható változatokkal,…..
hma 2009.12.15 19:15:27
Belsőség Csak kép és hang 2009.12.01 17:09:00
Tóth Zolitól kaptuk a videót, mondanom sem kell, hogy pár percre teljes lett a csend a szerkesztőségben, csak innen-onnan hangzott fel egy halk bammeg. Csikós látott már ezt-azt életében, de még ő is fátyolos szemmel nézte az alábbi videót. Nem is lehet máshogy, még akkor sem, ha…..
Bécsi Lét Artúr örülne 2009.10.27 13:50:00
A Gombóc vezetéknevű. Ő csak külön ette a szögletest meg a kereket, ám most megteheti egyben: kapható a kerek szögletes csokoládé. Úgy hívják, hogy Mitzie Blue.Bio termesztésű, fair trade kereskedelem útján beszerzett alapanyagokból gyártott, kézzel készített.24…..
Bécsi Lét Makro1 2008.10.09 17:09:00
Még mindig rohanás van, de muszáj sebtiben megemlékeznem a mai ebédemről. - Mióta Bécsben vagyok, szokásommá vált, hogy bekukkantok minden kapualjba, bemegyek minden utamba kerülő átjáróházba, vagy nyitott udvarra, s sokszor kincseket találok. Tegnap is ez történt. Van egy…..