Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timorneverforgets

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztően jó videót találtunk ma a Cink.hu mókablogon: a Pure Love című, népszerű dél-koreai sorozat csinoska főhősnője, a 30 évesen is tinédzser mangaszereplőnek kinéző Han Szujeon hirtelen elkezdi magyarul cinkelni a kollégáit! A látottak kísértetiesen…..
Azt adom! A Google maps fitten tart 2011.07.24 16:55:46
Küldte: L. Dániel ..
Hiába tartják a baseballt a legnépszerűbb amerikai sportnak, hirtelen egyetlen egy tévésorozatot sem tudnék mondani, amiben egy baseballcsapat lenne a főszereplő. Bezzeg az amerikaifutball és holdudvara - rengeteg olyan dráma, vígjáték és reality készült, ami erről a sportól…..
D Vége 2010.08.04 22:13:00
Ennyi volt... befejeztük... egy ideig nem vagyok képes írni... bár úgysem olvasta senki... ..
D I'll never let go of your hand... 2010.07.29 01:43:00
Végre túl vagyunk egy fordulóponton... féltem hogy mi lesz, talán egy korrekt feltételt kaptam és azt hiszem így mindannyiunknak jobb lesz... Másfél napot nem beszéltünk, hogy átgondoljuk az egészet... bár én szenvedtem... neki is hiányoztam, de azt mondta még el lett volna.…..
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
Szép estét! Végre egy eseménydús nap... mondhatni kicsit elterelte a gondolataim... de aztán rájöttem hogy erősen kapcsolódott a dologhoz. Valahogy azt érzem rendet kell tennem magamban... és nem tudom milyen indítatásból de tettem ma pár dolgot ami segített kicsit... és most nem…..
D Frank Sinatra is dead 2010.07.21 22:55:00
Ma eléggé demoralizált voltam... hogy miért... azért mert egy senkinek érzem magam. Úgy érzem megint nevetségessé tettek, és lényegében egyre jobban affelé hajlik ez a dolog hogy előbb utóbb komoly beszélgetés lesz erről... egy nagyon komoly döntéssel. Nem bírom már,…..
D Én 2010.07.21 00:14:00
Igen, én csak egy fiú vagyok, aki szeret egy lányt... egyszerű a képlet...ennyi vagyok, mégis remélem jelent ez valakinek valamit..
D Hola! 2010.07.21 00:07:00
Elnézést, hogy így kezdtem meg a blogoldalt...Csak ez most tört ki belőlem, egy sör után, hullafáradtan...De nagyon haragszom erre a kedves úriemberre... nagyon... és nem fogom megbocsátani neki ezt az egészet... nem akarok hallani róla... de sajnos még fogok... mert nem hagy…..
D Nem fogok sírni... 2010.07.21 00:00:00
Nem is az a bajom hogy le kéne írnom hogy érzek, hanem hogy nem tudom mit írjak... Düh, féltékenység, szomorúság... valami ilyesmi kavarog bennem...Fáj minden...Fáj, hogy elmentélFáj, hogy szeretsz és közben még is van valaki más... aki pár szóval minden meg akar változtatni...…..
A Renault-újonc Romain Grosjean a Forma-1 mellett is folytatja polgári munkáját egy genfi bankban.”Kedden visszamentem dolgozni, hogy ne szakadjak el a valóságtól. Szerintem ez fontos, szeretem, eddig is csak az előnyömre vált” – idézte pilótáját a francia csapat…..
Eltelt egy kis idő azóta, hogy az első bejegyzés megszületett a blogon, és mivel a Blog mindenről szól, úgy érezzük itt az ideje annak, hogy eleget tegyünk régebbi bejegyzéseinknek: végre nem vagdalózni(vagdalkozni) szeretnénk {a két szerkesztő nem tud megegyezni melyik szó…..
timorneverforgets 2008.10.09 20:01:41
Kedves Mindenki (mert ez mindenkihez szól) !
Persze biztos a sárdobálásra sárdobálás a legjobb válasz, de nem tekintenénk mindannyian magunkba? Itt nem az a kérdés, hogy milyen erkölcstelen egy tanár vagy egy diák. Nem is az hogy mindannyian hódoljunk be a tanároknak, és csak nekik lehet igazuk, és ezért akkor itt lázadozunk.(Igen, a királyi többes a végzős évfolyamot jelenti) Én ismerem a "moderátorokat".(milyen ironikus: moderátorok) Egy bizonyos fokig megértem őket, de vajon mi a cél? Lejáratni a dlsb-t....Hóó, álljunk itt meg, miket írok én itt? A Dlsb-t nem lehet lejáratni, hiszen az csak egy tégla-beton épület. A dlsb-nek nincsen hírneve, a dlsb sohasem nyert egy versenyt sem, a dlsb sosem beszélgetett öngyilkos-jelöltekkel. Vannak viszont emberek akiknek az élet mindennapjait a dlsb jelenti. Ők azok akik mindezt megtették, és ezért mi diákok, tanárok, irodai dolgozók, karbantartók, konyhás- és takarító nénik VAGYUNK A DLSB. Ezen kellene elgondolkozni. A dlsb ne fogalom legyen hanem MI. Olyanok akik nem a karrierista, önelégült vágyaik beteljesítésére jöttek ide. Mert lehetne egy olyan út is. Amikor egyszer majd felelősséget vállalunk a társunkért mert tudjuk hogy egy cipőben járunk, meg amikor nem lesz olyan hogy hierarchia, akkor majd visszatérek a suliba és majd elgondolkozom hogy miért nem 60 évvel ezelőtt történt meg ez, amikor még oda jártam.

Mondok egy példát, csak azért hogy bizonyítsam a csizi által felhozott dolgok cáfolatát:
Nagyon jól ismertem az iskola egykori kertészét Vas Tibort (remélem nem sértem meg a jogait de sztem fontos lenne megemlíteni). Szüleimet, nagyszüleimet is ismerte, és így én is megismertem. Egy kicsit valóban fura egy figura, de jó fej volt. Mindig elbeszélgettünk és természetesen pár éve tegező viszonyban vagyunk. "Eltávolítása" az iskolából egy dolog. Igen, átlépett egy határt, amivel szerintem elég nagyon megfizetett. El kellett mennie, ez nem kérdés. De a nyilvános meghurcolást nagyon nem érdemelte meg. Az elmúlt egy-két héten több tanár is felhozta az órán, oda-nem illően, a piás Tibort, aki csak úgy bűzlött mindennap a piától és általában fél 9-re jött be. Igen, és még a tanárok vannak felháborodva ha megbántjuk az érzéseiket. Valószínűleg nagy haszna lesz a diáknak ha ilyeneket is megtanul az órán. Ezentúl beszéljük meg órán, hogy milyen vicces egy munkanélkülinek, akinek van egy fogyatékos lánya és egy kis lakótelepi lakása. Dlsb, mert megérdemlem?
Arra nem gondolt senki hogy vki háta mögött beszélni az milyen is. De legalább jött a Máriusz, aki nagyon jó fej kertész. Persze őt is tegezem, és ő vele is szoktam beszélgetni. Hiába mondja ki a dlsb "házirendje", hogy tisztelni kell minden alkalmazottat azzal hogy magázzuk. Köszönöm, azt hiszem így végzős fejjel el tudom dönteni hogy kit KELL magáznom.(és mielőtt engem is megdobálnak sárral, nem bunkó és lekicsinylő akartam lenni, csak megmutatni hogy milyen összetartó is lehetNE az iskola.
Tanulság: A diák azért háborog mert felnéz a tanárra és nagyon sok dolgot eltanul(nem a tananyagra gondolok persze). A tanároknak kellene megváltozniuk hogy olyanokat tanuljunk tőlük, amiket nem tudunk rosszindulatra használni.

És egy ellenpélda, csakazért hogy eme komment után a berényi sártömeg után nehogy egy konténer szart is rám dobjatok:
Tegnap bementem Újszászi tanárnőhöz vmi hivatalos papírokat aláírni (végzős társaimmal együtt), amíg velünk végtelenül kedves volt, igen letört hangon beszélgetett egy mittudoménki 10.essel aki úgy beszélt a tanárnővel mint egy darab ronggyal. Én köpni-nyelni nem tudtam de a tanárnő lerendezte a kis p..st. Ezért értem meg a tanárokat, mert látom min mennek keresztül. Az alsóbb évfolyamokban szinte semmi tisztelet sincs az egyén iránt(nem csak tanár, diák), és elharapódzott a felszínes viselkedés. Minden tiszteletem a tanároké akik bírják idegekkel.

Kérdezhetnénk: kinek van igaza? Ez senkinek a joga eldönteni. Csak azt mondom radiálisan kell megváltozni mind a tanárnak mind a diáknak(és igen még nekünk végzősöknek is)

U.i.: Várunk vissza Barni!