Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nuclear Winter

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár ez úton is könnyen pendültünk egy húrra, Inkább a karantén, mint Dettivel egy túra.      ..
Nuclear Winter 2020.04.21 18:48:10
@BernadettF: hát persze szivem. Pont úgy
  Szempillám se rezdül, hisz nemz avar már rég Ha füstöl a zerdő, a zavar meg ég...
Nuclear Winter 2020.03.25 12:29:50
@Frigyes Fodor:
Bár küllemre Ön néha nyomasztó hobó
Legbelül ott egy Nyomasek Bobó.
Detti és a víg fijúg Látogatók 2020.02.01 17:22:34
Volt itt minden: városnézés, Lakomázás, szesz meg méz és Wellness-fitness, szauna, Bakony-flóra s fauna.  ..
Nuclear Winter 2020.02.02 15:11:47
@Frigyes Fodor: szerintem meg nem!
  ARCOD, AMIKOR MEGTUDOD, HOGY MOSTANTÓL ITT LAKSZ...  ..
Nuclear Winter 2020.01.21 06:42:47
Csillagbérc Ezért nem fogysz le 2019.04.01 10:10:01
Végre ragyog ránk a melengető napsugár, és az első alkalom már fel is csillantja előttünk azt a fantáziát, ahogy legjobb formánkban feszítünk a parton lehetőleg nulla zsírpárna és tökéletes barnaság mellett. Legfőbb ideje hát, hogy elkezdd gyötörni kis testedet, hiszen alig néhány hét, és jöhetnek a…..
Nesze!szer Fitneszételeim listája 2019.02.03 17:12:56
    ...de te MIT eszel?” kapom sokszor a kérdést fitneszversenyzőként. Amikor nem versenyfelkészülésen vagyok (ami egy extrém, rövidtávú diétát jelent brutális edzésmennyiséggel), szinte mindent! Nincs csoda-étellista, amelytől erőfeszítés és fegyelmezettség nélkül formába lehetne jönni (még…..
  Október közepén életbe lépett az új hajléktalantörvény. Azóta másról sem hallunk, csak tiltakozásokról, petíciókról, tüntetésekről. Gyurcsány Ferenc - szolidaritásként a fedél nélkül élőkkel - kicsiny frakciójával egy egész éjszakát a parlament lépcsőjén töltött. Hernádi Judit nem csak tüntetett,…..
Nuclear Winter 2018.11.07 10:27:10
@G. Nagy László: "Afrika és Dél-Amerika elképesztően alacsony tudati szinten vegetál, a Közel-Keletről nem is beszélve. A sárgák intelligensek, de szolgalelkűek. Nyugat-Európa a teljes elhülyülés szélén. "

Értem. És milyenek a magyarok?
A magyar focisták megszégyenítő vereségét két kézilabda mérkőzés keretezte. Itthon a női válogatott egy góllal kapott ki a hollandtól, kint viszont eggyel nyert. A dicséretes teljesítménnyel nem volna érdemes foglalkozni egy szakmai rovatban, van viszont valami, ami illik belőle a…..
Nuclear Winter 2018.03.27 09:02:40
@Drizari: Persze. De ha egy magyar edző megy ki Moldáviába, akkor az a minimum, hogy a moldáv focisták valamennyire megtanuljanak magyarul, há mer az edző magyar asztán mégiscsak na! Az a baj, hogy nem látod: 1, az angol az illesztőnyelv szinte mindehol, többek között a fociban is. 2, angolul beszélni nem plusz, hanem minimum elvárás.
Marekblog Az olimpia ellenzőinek 2016.10.15 22:38:33
Az a helyzet, hogy ebben az országban sokan nem szeretik a sportot. Nézni sem, nemhogy művelni. Még többen vannak, akik szerint pénzt kizárólag közjóléti intézkedésekre lehet fordítani. Olyanra, hogy kultúra vagy sport, minek költsünk? Realizál ez GDP-t? Hoz valamit a konyhára? Át lehet konvertálni…..
Nuclear Winter 2016.10.17 11:32:14
@Janossz: Jiháá! pont erre gondoltam én is. A KULTÚRFÖLÉNY például elég ütős.
Sose gondoltam volna, hogy ez az írás egyszer meg fog születni. Kezdem azzal, hogy meg voltam győződve arról , hogy az én életemben már biztosan nem jön el az a pillanat, amikor a magyar válogatottért szoríthatok egy nagy, nemzetközi tornán. Egyébként 36 éves vagyok és valljuk be, hogy az elmúlt…..
Nuclear Winter 2016.06.15 13:51:07
Nyakunkon a nyár, kezdődik a strandszezon Te pedig épp azon agyalsz, hogy a sok edzés ellenére még mindig akad egy kis felesleg deréktájékon? A jó hír az, hogy még van 1,5 heted, amíg beköszönt a naptári nyár, ami most úgy tűnik 30 fokos meleggel fog érkezni. A rossz hír viszont az, hogy ebben a 1,5…..
Gyász: Rich Piana meghalt Aki egy kicsit is otthon van a testépítés és fitness világban, az minimum hallott már Rich Piana nevéről. „Bármi áron, bármibe is kerül.” Ez az ő mottója. Következésképp az életét tette fel erre a sportra és bizony nem is félti azt, amikor szteroidokkal és növekedési…..
Nuclear Winter 2016.06.08 15:21:34
@Lordhell: Nem TVG hanem TGV (Train Grande Vitesse). Btw, a kokszos gyurmamókussal kapcsolatban igazad van. szerintem szánalmas idióta.
Összekeverte. Van ilyen. Elvégre rohadt régen volt, egyik lány olyan, mint a másik, főleg, ha ő csak háromcentis pöccsel nézte a hideg vízből, épp melyik csajszi ül a lelátón. Szóval nem is a kis kefélni szerető kurva miatt ült Kiss. "Ezt benéztem" - mondta a pártállami rendszer nagy publicistája.…..
Nuclear Winter 2016.05.10 13:02:30
@shitgun: Vagy még inkább a battai uszodát!
Gábor György filozófus, vallástörténész nagyon kiakadt a Pesti Srácok alpári gyalázkodásán, ami a Budapesti Fesztiválzenekar remek koncertjét követte, és felháborodását megírta a Nyugati Fénynek. Hej, most megmutatta az újságírás fene oroszlánkörmét a Pesti Srácok nevű közpénzből összegründolt…..
Nuclear Winter 2016.05.10 09:04:17
@wallenberg88051002: Jó Ég! De gáz vagy apám. De legyen igazad. Akkor Ákossal kapcsolatban mi a helyzet?
Karc FM - Mert nyomot hagy Állítólag ez lesz a szlogenje az új jobboldali rádiónak, a 105.9 Mhz-en működő Karc FM-nek, amihez Gajdics Ottó főszerkesztő gőzerővel csábítja a Lánchíd Rádió alkalmazottait, több lóvét és valamiféle homályos szakmai jövőt kínálva nekik. A Lurdy Házban, a Magyar Idők…..
Nuclear Winter 2016.02.09 09:36:39
@Bajer Zsolt: Fejezd már be, mert már figyelnek a munkahelyen mit röhögök ennyit.
Nuclear Winter 2016.02.24 19:34:07
@Mérgező Hulladék: Tényleg nem az. Képes vagyok az Adam Sandleres filmeken is röhögni :-))))
Gusztustalan, pökhendi, undorító stílusban beszélnek az emberrel, amikor az mozogni nem tud. Különösen arrogáns az illető, aki mai napon veszi fel a rendeléseket. A felügyeleti szerv címét nem volt hajlandó megadni.   Tisztelt címzett!   Szeretném, ha segítséget…..
Miután az előző részekben ( 1, 2, 3) megismertük a történet szereplőit és minden értelemben vett előzményeit, végre itt az ideje, hogy rátérjünk a cikksorozat tulajdonképpeni témájára, Przemysl várának ostromára. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy az osztrák-magyar hadsereg a Galíciát megtámadó orosz…..
Nagyvárosban kerékpárra ülni kis túlzással felér egy istenkísértéssel, legalábbis ezt gondolná az ember a balesetekről szóló híreket olvasva. De tényleg annyira rossz a helyzet, mint gondoljuk? A napokban láttak napvilágot a londoni adatok, melyeken érdemes egy kicsit…..
Hajnali 1 óra 35 perckor vetíti le a köztévé a Dunán, új, Földindulás című tévéjátékát. Koncz Gábor már dühöngött egy sort a tegnapi Blikkben, hogy hajnalra teszik a filmjét, ami "Kodolányinak egy nagyon szép, keresztény műve." Ez volt az első darab egyébként, amit a…..
Nuclear Winter 2015.06.25 15:36:31
@micsoda?: Hülyeség. Csak a libsibolsik alszanak, ha részegek. Én pl. kanos vagyok, mikor berúgtam. Amikor meg nagyon berúgtam, akkor hányok. És csak utána alszok.
Nem lehet mindenkiből Photoshop bajnok, hogy legalább a képeken úgy nézzél ki, mint a magazin címlapok sztárjai, így hát a strandszezonra le kell dobni a fölös kilókat és ezt csak befektetett munkával és egy kis odafigyeléssel teheted meg.   Könnyű a partvonalról befelé…..
Szíriai gyerekkatonák kiképzése A koszovói közvéleményt feldúlta, amikor a köztévén beszámoltak arról, hogy egy férfi ezelőtt két hónappal a felesége tudta nélkül ment el 8 éves fiukkal Szíriába harcolni. Az esetről a fiú édesanyja, Pranvera Abazi számolt be a…..
Nuclear Winter 2014.08.30 07:21:12
@mrZ: Kedves izzadóstenyerű, az államigazgatásban dolgozó, főnökeiáltalhalálraszopatott, nötsosemlátottéjjelnappalmaszturbáló drága hittestvérem!
Szerintem teljesen igazad van.
Ezt az állva meghalást el is kezdhetnéd sürgősen.
Egyre kevésbé lehet megállítani az ukrán ultra nacionalistákat abban, hogy lángba-vérbe borítsák Európa keleti és nyugati felének ütközőzónáját. Céljuk, hogy ukranizálják az oroszokat, vagy ha ez nem megy, akkor erőszakkal űzzék el őket az egy nép, egy ország hitleri…..
Nuclear Winter 2014.03.27 10:57:34
V
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
Subba A nap képe 2012.09.12 14:45:50
A fürdőköntösös vizipisztolyos tag hatástalanítva. A kommandósok lezárták a BME vegyészmérnöki karának egyik épületét, és előállítottak egy fürdőköpenybe öltözött hallgatót, aki egy nem éles, de élethűnek tűnő fegyvert rakott ki az egyik előadóban az asztalra.…..
Nuclear Winter 2012.09.12 16:27:33
@Spamet nem küldünk rá: ez mekkora!!!