Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SINtelen

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Coppa Italia Döntő! Várható kezdőcsapatok, Tv közvetítés, aktuális forma és egyéb információk az Olasz Kupa döntőjéről. Amennyiben a Juve győzni tud, úgy 20 év utána emelheti ismét magasba a haza kupasorozat trófeáját. Aktuális helyezés a tabellán: 1. hely illetve…..
A kiirtott erdők helyén mindig szemétkupacok nőnek. Nőnapon sétáltunk a kerület határán található kertészetbe virágért a fiúkkal. Az utolsó vasárnap, amikor könnyedén megtehettük, kihasználtuk.Tavasz, napsütés, zöldülő rét, sitt és szemét fogadott minket…..
A 4. évadot amiatt tartottam a sorozat eddigi legjobbjának, mert viszonylag messzire távolodott el a harmadik stílusától és hangulatától, egy sokkal összeszedettebb és mozgalmasabb élményt nyújtva. Egyben pedig azt is demonstrálta, hogy a produkció készítői mindig képesek a…..
Az eredeti Star Trek-sorozat Spockja napokkal ezelőtt került kórházba krónikus tüdőbaja miatt, ahol ma életét vesztette. A színészként és rendezőként is elismert Nimoy 83 évet élt. Többé nem mondhatja: "Live Long and Prosper". Nimoy 1931-ben, ukrán származású zsidó…..
SINtelen 2015.02.27 21:06:05
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
Tisztelt munkahelyi terror.   Évek óta olvasója vagyok a blognak, de nem gondoltam, hogy egyszer majd én is fogok ide írni. Aztán beütött majd egy éve krach és olyan magas szintű megalázásban volt részem amit még a leghalálosabb ellenségemnek sem kívánok. Most 1 év után…..
A Juventus hivatalos közleményben hozta nyilvánosságra, hogy középpályása, Claudio Marchisio mintegy 7-10 napig nem áll majd a csapat rendelkezésére. Az olasz válogatott játékos a szerdai edzésen szenvedett kisebb sérülést a bal csípőjén, azt követően, hogy éppen visszatért…..
SINtelen 2013.02.01 14:36:19
Hollywoodban filmet készítenek Dávid és Góliát történetéből. A forgatókönyvet John Payne és Patrick McKay szállította le. A Goliath címre keresztelt film rendezést Scott Derricksonra bízták. Az úriember szállította az adrenalinpumpáló Ördögűzés Emily Rose üdvéért (The…..
SINtelen 2011.01.09 19:31:57
@A nép fia: Ezen sírtam a röhögéstől :D
Quimby - Kicsi ország (Tom-Tom Records) Öt év után december 16-án, tehát holnap jelenik meg hivatalosan a Quimby legújabb stúdióalbuma Kicsi ország címmel. A lemezt legkorábban Budapesten, az Almássy téren található Musicland lemezboltban lehet majd megvásárolni a holnap este 18…..
A tegnap esti Való Világ beszavazás során három műanyagból jól-rosszul összetákolt, izé, ún. nő közül lehetett választani, volt közöttük két átlagosan semmilyen, az egyik biokertész vagy mi a jóisten, a másik meg pornószínésznő. Nem is ők voltak a lényeg, hanem az a…..
SINtelen 2010.12.02 14:08:11
@Terézágyú: Mert mint a világot is ezt két eszement csatornát is a metéltfarkúak irányítják. Egyetlen októl vezérelve,hogy a sok tudatmódosító műsorral elfeledkezz arról a tényről,hogy minden egyes nappal egyre szarabb lesz neked,ők pedig egyre nagyobb hatalmat szereznek meg rajtad keresztül.
Tegnap, Kispest, sikertelen bankrablás. (thx oipeti)..
SINtelen 2010.11.28 08:53:58
@gramercy: Azokat az embereket nevezi Darwin a gyenge kisebbségnek.Az erősek túlélik mindegy hogyan kit mészárolva le, de a túlélés első szabálya legyél te az erősebb ,könyörtelenebb.E szerint kell élni nem holmi erkölcsi útmutató szerint.
Urbanista Van-e pesti koldushumor? 2010.11.23 13:30:00
  Attila lassan házi szerzővé avanzsál az Urbanistán. Legújabb vendégposztjában egy érdekes kérdést vet fel: hol a pesti koldushumor?   Flaszterhumor Most, amikor Budapesten napirenden van a közterületek "hajléktalanítása" és a koldusok megrendszabályozása,…..
Subba Megasztár: Fail 2010.11.05 23:17:00
 Patai Anna, 11 ..