Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlazeHun

0 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miss Eurina még sokkos állapotban van ez előző hetek önfeledt zuhanásától, akit  Mr. Zöldhasú,  a Medvék és talán az iparági adatok is keményen nyomtak, miután megtört a felfelé menetelése 13.7110-nél. Csodálatos esés volt . Szédítő.  Mit mutat a chart? Mit…..
Jó. Megegyezhetünk abban, hogy SOHA ne történjen baj se a gyerekkel, se a szülővel, se úgy általában senkivel. DE! Ha már gond van, jó, ha kéznél van egy Emergency Toy! Igen, már ilyen is létezik! A termék kissé hisztérikus leírásából kiderül, hogy az ember, onnantól kezdve,…..
Winkler letette a telefont, kidugta fejét a monitor mögül: „Árpád ez a te területed!” Nem igazán értettem, mire mondja, és aztán sem lettem sokkal okosabb, hogy kifejtette: „Valami régi CBR Vácott, kevés kilométerrel egy kereskedőnél... hívd fel.” Pár…..
BlazeHun 2011.05.04 18:15:46
jonagy 2011.04.29. 05:27:13 És miért van a hangyász hátuljára egy tatu felmatricázva???? De rég várok erre a kiváló kérdésre! A Hangyász hátulján nem egy tatu, hanem egy földimalac sziluettje látható. Na jó, de mit keres egy földimalac egy hangyászon? Fordítói és…..
Szegény Kubica, vajon mi várja majd itt jövőre, ha visszajön? Akciót akarnak a fontos emberek, csak közben annyira öntözték a káposztát, hogy a kecske beledöglött. Vélemények az azonos című írásunkról...
Hosszú hétvége lesz a március 15-i, az egyetlen az évben. Használjuk ki az alkalmat, szereztem olcsó szállást Egerszalókon, menjünk el a gyerekekkel, jó? – vetette fel hű hitvesem valamikor január végén. Norbi mindig kretén arcot vág, ha objektívet lát Hát persze, ezek a…..
BlazeHun 2011.03.27 17:58:41
Robogó Elmeroggyant robogósok 2011.02.28 00:48:00
Alighogy elindult a robogóblog, máris kaptam egy érdekes üzenetet – kvázi invitációt – valakitől, aki tagja a Mopedrally nevű megmozdulásnak.A Mopedrally nem kisebb dolog, mint nagyjából egy Budapest-Szeged távolság – terepen. Igen, minden civilizált útvonalat…..
Na, gondoltam, hogy ez lesz. Akárhányszor rakom be a szavazásba a Dungeon Mastert, nem végez első helyen, bezzeg az Eye of the Beholdert rögtön megszavaztátok heti játéknak. Ez a kiforrott játékok előnye a műfajteremtőkkel szemben: többen ismerik őket, és sokszor nagyobb sikert…..
Belsőség Ordítottam, hát persze 2010.12.12 07:49:00
Vannak már erősebb, gyorsabb, hangosabb, meg mindenféle egyéb Ladák. De ezek a homológ versenygépek a legromantikusabb lapjai a nagy Zsiguli-könyvnek. Pláne, ha olyanok ülnek a volánjaik mögött, mint Balatonyi Árpád és Németh Gyula. Vélemények az azonos című írásunkról...
Egy rácsos vasajtón és hosszú lépcsősoron át jutottunk le - nem kérdés, hogy sötét üzelmek folynak odalent. Órákkal később kiszáradt szemekkel, de új élményekkel telve küzdöttük fel magunkat ismét a felszínre. Hogy mi történt odalent? A videóból…..
BlazeHun 2010.12.06 17:37:02
A sors furcsa fintora talán, hogy éppen ma, mikor azokra emlékezünk, akik nincsenek már velünk, hogy éppen ma, mikor elég rossz egy kicsit a gyertyalángba mélázva a múltba nézni, éppen ma, pár perccel ezelőtt kaptam a hírt, hogy eggyel többen vannak ők, akik legalább ilyenkor…..
Ön nem taxizik, de nem is rokkant de szeretne híres lenni legalább öt percre? Szeretné, ha önről szólnának a hírek? Úgy gondolja, hogy a biztonsági öv csak egy tudatalatti szolgalélek-kreátor? Itt a megoldás. Vélemények az azonos című írásunkról...
A cseh ČZ motorgyár tavaly volt kilencvenéves. Igaz, hogy a szülinapi buli már több mint egy éve volt, de sajnos csak most hívták fel a figyelmemet erre a pompás képsorozatra. A strakonicei vár udvarán – ami egyes olvasóinknak már ismerős lehet – rendezett találkozóra…..
Utoljára a válság elején, 2008 őszén tartott aukciót a Veterán Autó és Motor, valamint a Oldtimer & Youngtimer magazinokat kiadó Oldtimer Press Kft. A következőre csak most, vasárnap, 2010. október 17-én került sor a Hungexpo Syma csarnokában. A korábbi időkhöz képest…..
Nincs ma ember Magyarországon, aki ne hallott volna a Kolontár melletti vörösiszap-tározó falának leomlásáról, és ennek szörnyű következményeiről. Pár napja azt is tudom, még Hong Kongban is tisztában vannak vele, miről beszélek, ha iszap-áradást említek. Akár azt is…..
BlazeHun 2010.10.15 11:10:17
NAGYON HELYES, EZ KUTYA KÖTELESSÉGE LENNE MINDENKINEK!!!

Egyébként Hajdú Bihariaknak:
www.hbmotorosok.hu, még ma lehet vinni cuccokat!
Elsősorban kaját, vagy meleg ruhát minden korosztálynak!
Mi is segítünk ahol tudunk!
Autófília Egy Benz kálváriája 2010.09.28 10:10:00
Sokak életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, kell egy Mercedes. Kinek hamarabb, kinek később, de eljön. Ha gazdag az illető, akkor viszonylag könnyű helyzetben van, elmegy egy kereskedőhöz, és megrendeli álmai autóját 20-30-40 millióért, megvárja amíg megérkezik, majd…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
BlazeHun 2010.09.07 10:39:18
130
Így adta ki. Ez az univerzális válasz minden miérttel kezdődő kérdésre, ami kommentekben érkezett, és bizonyára érkezni fog az ötszáz dolláros autóvásárlás történetére. Ha nem azon az augusztusi napon érkezünk, nem az a hirdető veszi fel hamarabb a telefont, nem haverkodunk már telefonon össze…..
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..