Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veston

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD A PC Guru története 2011.07.14 11:00:00
Ahogy a minap jeleztük, itt az első visszaemlékezős-nosztalgiázós (és egy kicsit talán bálványdöntögetős) poszt a PC Gururól, amiben Sashegyi "Sasa" Zsolt mesél arról, hogy is volt ez az egész. Előreláthatólag két részletbern, mert nem lesz rövid. Egyben itt…..
Már korábban esett szó az olyan felnőtteknek szóló játékokról, amik az erotika mellett azért nem nélkülözik a klasszikus értelemben vett játékos tartalmat sem - ilyen e heti alanyunk, Catherine is, aminek címszereplője kerül most terítékre. Vigyázat, a tovább után a…..
veston 2011.02.04 13:47:12
@MrEd: Ezér kell netről rendelni :D
IDDQD 2010 legjobb játékai 2011.01.05 08:15:00
A kommentek és a keresőkifejezések mustrája után 2010-értékelésünk legnagyobb falatja következik a lentiekben, mégpedig az évjátékai-választás. Kicsit gondban voltunk, mert a blogot munkaidőn kívül írjuk, ezért nem tudjuk olyan alaposan követni a játékipar fejleményeit,…..
IDDQD Budapest Game Show 2010 2010.09.26 18:56:00
 Volt némi kavar az idei videojátékos seregszemle körül, de a napokban kaptunk egy levelet, benne két csatolmánnyal, amiben tök részletesen leírta nekünk a rendezvény szervezőbizottsága, hogy mikor lesz, meg hol, meg mennyiért. Lássuk, jól emlékszem-e.Hol: Budapest,…..
IDDQD Kincseskamra 2010.07.13 09:03:00
A széles nagy interneten jártunkban-keltünkben leltük ezt a videót, amit egy Tony Castle nevű fickó mutogatja az InstantAction nevű cég főhadiszállásán felhalmozott több köbméternyi Westwood-relikviát. Na akkor most ki kicsoda? Tony nem más, mint Loius Castle egykori…..
IDDQD Pénteki játékanyu 2010.06.25 14:25:00
Most, hogy Stöki felhívta a figyelmem a tényre, miszerint ma péntek van, gyorsan teszek ide valamit, amin ti legalább annyira meglepődtök majd, mint én azon, hogy Stöki igazat beszélt. Lehet, hogy vírusvideó, vagy csak simán fake, de ha feltesszük egy pillanatra, hogy a videón…..
Illetve a kérdés egészen pontosan így hangzik: hatékonyan készítik-e fel a gyerekeket az előbb-utóbb elkerülhetetlenül bekövetkező zombi-apokalipszisre? Az Onion megint nem hibázik, kíváncsi lennék, hány próba kell egy-egy ilyen videóhoz, mire röhögés nélkül, teljes…..
veston 2010.06.23 08:46:03
Bloodrayne, Dungeon Siege, Alone in the Dark – mindegyik remek játék volt a maga nemében, és milyen borzalmas filmek készültek belőlük. De miért Uwe Boll rendezte mindegyiket? És miért lőnek le annyi, játékból készült filmet még a forgatás előtt? A lenti folyamatábra…..
IDDQD A legnagyobb játékvilágok 2010.05.09 15:30:00
A Diggen találtuk ezt a csodás képet (kattintásra megnő), ami összehasonlítja hét játék virtuális világának méretét (meg még néhány nagyobbat felsorol). A területek négyzetmérföldben vannak megadva, ezeket még meg kell szorozni 2,59-cel, hogy megkapjuk a négyzetkilométert.…..
Másfél hónapja még tülekedés volt a Startcraft II bétatesztjében való részvételért (ugye százdollárokért keltek el bétakulcsok az eBayen), mostanra viszont boldog-boldogtalanhoz hozzávágnak egy bétakódot. Mi is így teszünk, hála az 576 KByte bolthálózatnak, amitől kaptunk…..
Megírtuk március elején, hogy a Modern Warfare 2-t fejlesztő Infinity Ward két főnökét, Vince Zampellát és Jason Westet az Activision kirúgta a fejlesztőcsapattól. Azt is megmondtuk már akkor, hogy a történelem ismételni látszik önmagát – az Infinity Ward ugyanis az…..
veston 2010.04.15 19:32:40
@Eddie Krueger:

Szerintem az "By gamers For gamers" volt.

RIP :(
Érdekes beszélgetést kísérhettek figyelemmel mindazok, akik a PAX East rendezvényén beültek a "PC-s játékok jövője (Mert igenis van ilyen!)" című panelra. A meghívott szakértők között olyanok foglaltak helyet, mint John Abercrombie és Joe Kreiner: az előbbi a…..
Megy már egy ideje a duma, hogy átalakulóban a játékpiac, főleg a pécés, mert a digitális terjesztés így, Steam úgy, Direct2Drive amúgy, meg mikrotranzakciós modellen alapuló játékok, meg MMO-havidíjak. Ismerjük a dörgést na, mondanak ezek mindent, hogy ne nézzen ki olyan…..
veston 2010.03.11 08:54:58
@Archenemy:
Szerintem azért mert a server használat és a support díját fizettetik meg veled. Végülis bárhol és bármikor letölthetsz steam-röl, ha van internet kapcsolatod.
Hm, kicsit freitamásosabb lett volna, ha átszámolom forintba, de sebaj. Pár napja azt találgattuk, vajon mit fog hirdetni az EA az aranyáron megvett fél percében a Super Bowl negyedik negyedében. Tegnap hajnalban aztán kiderült, hogy jó volt a tippünk: azért fizették ki a három…..
IDDQD A Steamen szabad a vásár 2009.11.24 08:24:00
Megint a Montreal International Game Summit játékfejlesztői konferencia programjából fogtunk ki egy érdekeset. Jason Holtman, aki a Steam digitális disztribúciós rendszer vezetője (vicces lehet a névjegykártyáján a Head of Steam felirat a Valve cégnév mellett) tartott előadást…..
veston 2009.11.24 15:23:25
@zéka: és mért kell hogy a világon bárhol hozzáférj a steam-hez? Netán egy hosszabb Laoszi utazást tervezel?:D

Amúgy a steam egy nagyon jó rendszer,egyedül a dobozos CE verziók azok amikért megéri boltban kicsengetni a pénzt, de azt leszámítva a steam gyorsabb/kényelmesebb/egyszerűbb.