Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pincode

3 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden forint, amit a sportra fordítunk, a nemzet jövőjének támogatását jelenti. Ezt mondta ma a parlamentben Simicskó István arra a kérdésre, miért is építenek Felcsúton háromszor akkora stadiont, mint ahányan az egész faluban laknak. Később azt is megtudhattuk az újdonsült…..
Pincode 2012.11.05 20:53:15
Mondtam én, hogy habonyárpi és a spindoktorgyár komoly bajban van Orbán megszólalásait illetően. De tegnaptól biztos, hogy ezt az egészet ők is unják, és azzal szórakoznak, hogy Orbánnal kimondatják ami ott helyben először eszébe jut. Ő meg kimondja, hisz bízik. Ezek meg…..
Lecsábultam szigetre... megint. Tudom azt mondtam legutóbb is hogy utoljára jártam ott de hát szülinapozás volt meg ünneplés meg állítólag buli hegyek... hát ez utóbbi sajnos nem volt. A hangulatot erősen befolyásolta a szigetet átható feszkó. Zene is gagyibb volt a szokásosnál.…..
Úgy fest a statisztika alapján van legalább egy állandó olvasóm, szóval külön Neki szentelem most ezt a posztot. :) Ülök itthon a gép előtt miközben dolgoznom kellene és Te jársz a fejemben. Nem. Nem vagyok egyértelműen biztos abban hogy Te azért olvasod a blogomat mert…..
Pincode 2012.06.16 13:14:59
Mivel nemrég költöztem, és sok mindenem nincs még amire szükségem lesz így elkezdem írni a listát aztán később majd bővítem, kihúzom...Szorgalmasan figyelgetem a teszvesz vatera páros weboldalát persze.... Mikrohullámú sütőElektromos fogkefe √Mosógép  √Szennyes ruha…..
Fingom szagától bűzlik az utca,kiszakadt belemnek az összes cucca,rá lehetne könyökölni már,olyan büdös, hogy szilárdan áll! (via) A rohadt terroristák szétfingották a nullás lisztet, a palizáló dara meg lassan maga alá temeti az egyszervolt népellenséget is.…..
  Kommentár nélkül. Vitázzunk róla. Szabadon...
Pincode 2012.03.24 17:37:44
@betyár:
Nem az volt a bántó, hanem, a kérdés...meggondolta, el tudja-e tartani? Arról sem tehet, hogy a saját hülye lánya terhes, és gyerekfejjel szül. (megjegyzem ismét, van ilyen a fehérek között is, csak ott elviszik a gyereket abortuszra halkan csendben) Mitől jobb, ha egy frissen érettségizett/egyetemet végzett fehér, aki soha nem dolgozott még szül? Bevallom abban sem látok sok örömöt, de sokat megkérdeznék komolyan gondolják-e. Ez a férfi, 3 éve keres munkát, 3 éve csak azt látja nincs...nem csak neki nincs, többeknek sincs. A lánya mit lát? mit lásson? dolgozó apukát? jól megélő családot? Igazuk van abban, nem segélyt kell adni, munkát, de azt nem ugy kell kezdeni elveszem a segélyt, hanem ugy, adok munkát. Nálam egyébként ennek a romaügyi tótumfaktumnak a rendőröknek tartott előadása során elhangzott pár mondat verte ki a biztosítékot.
Mint arról a sajtóban vastagon lehetett olvasni, 2012. február 9-én gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Juhász Ferenc volt honvédelmi minisztert. Az exminiszter a terhére rótt cselekmény elkövetését tagadta és nem tett vallomást. (Juhász az…..
Közgyűlési előterjesztés2012. február 3.Előterjesztő: Magyar Anna, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnökeÜgyiratszám: 45-10/2012Tárgy: Javaslat Csongrád Megye Díszpolgára cím odaítélésére (zárt ülés keretében)Melléklet: 1 db indokolás a határozati javaslathoz (nem…..
Pincode 2012.02.05 16:57:13
Ma este az Opera környékére fújja össze az ország szemetét a szél: 1. Az Operában a Fidesz és a KDNP ünnepli az új alkotmányt. 2. Odakint a demokraták tiltakoznak, a demokrácia védelmében: Magyar Szolidaritás Mozgalom gepnarancs.hu Civil Kontroll - EMD Kék Szalaggal a…..
Pincode 2012.01.02 15:33:10
@Viktus: Mindegy szarok-e majd lesz választás, de addig...inkább kint.
Kedves Feleim! Pártunk és kormányunk újabb einstandját tettek követnék, hogy ne nyúlhassák le következmények nélkül a maradék pénztártag lóvéját. Egy kedves barátom gyűjtőhelyet indít a perközösséghez, információgyűjtéshez, tömörüléshez. Gyülekezni és csatlakozni…..
Pincode 2011.12.19 20:15:45
@a szív fészkei: Az a helyzet, az a lényeg :D Hogy itthon minden jogorvoslati utat végigjárjunk, és ki lehessen vinni Strasbourgba. Nekünk még van 10-15 évünk minimum nyugdíjig nem? ráérünk....
Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren és Gellért hegyen is túl, ott ahol az Orbán kormány dúlt, élt egyszer egy Alkotmánybíróság, ami hirtelen meghalt. Itt a vége, fuss el véle.Nem hittem, hogy az Alkotmánybíróságunk valaha egyet fog érteni Sinkovics Ferenccel. De…..
Az a helyzet, hogy mostanában egyéb elfoglaltságom miatt nemigen volt időm írni. A kevés időmet inkább olvasással töltöttem. Ezt a tevékenységet én úgy szoktam elkövetni, hogy a kurucoktól a Népszaváig elolvasok mindent, amit csak bírok. Természetesen a hozzászólásokkal…..
Pincode 2011.12.04 22:59:52
@neonbagi: Azt hiszem, a versenyt a ki lopott többet címért végérvényesen a fidesz vitte a manyuppal.
Főleg, ha hozzáveszed, hogy legujabb hírek szerint az mnb utolsó tartalékait is meg kívánják védeni.
A tűréshatár még várat magára, nekünk Mohács kell, teljes összeomlás, hogy észhez térjünk. addig meg....páran dühöngünk
Jót tett a közéletnek az IMF -hez visszakullogás. Egy átlagos hosszúságú posztba lassan nem lehet annyi szöveget írni, ami alá az összes közröhejes marhaságot be lehetne linkelni. Kusza Szem nagyfőnök igaz dakota módra hinti magából a bölcsességeket, szegénynek annyi esze…..
Pincode 2011.11.22 12:02:05
@gyilkos fűegér: Mit csináljanak? Tisztáta olyan, mint mi a netten. Megadtuk a felhatalmazást? meg. Ezek után csak tépni lehet a szánkat.
Pincode 2011.11.22 12:16:35
@gyilkos fűegér: Szerintem, de ne nekem legyen igazam, akinek van melója fél, akinek nincs, fél, és akárhonnan nézem, megérdemeljük. Nézzd Angliát, ott rommá verték a tüntetőket, nincs ártatlansági törvény. Fr. Ott hónapokig álltak az utcán, a főutakon a "parasztok" nem volt hiszti. Itt? Gasko megkapja a júdáspénzt, és minden rendben van. Hol vannak hát a magyar parasztok traktorostól? Hogy lehet, hogy a Kossuth téren még nem táborozott le senki? hisz orbánék kordont bontottak, a műveleti terület sem erősebb kötelesség! Ha pedig belegondolsz, akik 2006-tól szétverték pestet, meg tüntettek, azok most hallgatnak, mert rájöttek, hiába valóság volt. a nem jót, pocsékra cseréltük.
A Szociális Családiház-építési Program I. ütemének helyszínéül kijelölt Ócsát a szociális körülményekre tekintettel Ócsóra nevezik át. A helyi kínaiak közösségnek tetszik az új név. „Végre egy helységnév, amit ki tudunk mondani” - szerette volna nyilatkozni…..
Pincode 2011.08.13 13:14:55
@mezga-aladar: ott a pont :D:D
Írtam már párszor miért szeretem, ha kormányzati politikusaink a sajátjaik előtt, csakis nekik beszélnek: ilyenkor teljesen átszellemülnek, és ömlik belőlük az alternatív valóság feltartóztathatatlanul, mint Dumberből a foscunami. Esetünkben szorozzuk ezt fel a nyárral, a…..
Pincode 2011.08.07 07:19:54
@menőmano: Társközösséget vállalok, Én is mélyen hanyat esem, ha nem magassarkú cipő van rajtam.
A helyzetet ugy látom, lehet, hogy a magassarkúak fogják szórakoztatni a megfáradt közmunkásokat, közmunka gyanánt :D
Nyugi, csak napi 6 óra....
Sej a mi lobogónkat fényes szelek fújják, sej az van arra írva: a disznótor nem a pecsenyefalással kezdődik bazmeg, hanem a vér felfogásával. Úgy néz ki nem marad más választásunk, mint osztani ezt az ősi felcsúti bölcsességet. Mert ahogy Illés Zozó se tudja merre lejt a…..