Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babsyka

7 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És akkor Makaó-kakaó, mint utolsó helyszín a nagy kirándulásunk alatt. Már előre izgulok, hogy tudom majd érdekessé tenni ezt a történetet...Ha majd nem megy, kitalálok valamit ;).Ha követtetek eddig, akkor tudjátok, hogy első délután Hongkongban sikerült megvennünk a komp…..
babsyka 2010.06.15 13:08:31
@varrobi: Robi!!!!! Te milyen részletekre odafigyelsz, komolyan. Hongkong dollár volt egyébként, de hallod, most újra leellenőriztem az árfolyamot meg minden, nehogy itt beégjek.:) Jól van, kapsz egy 5-öst, mert most már tudom, hogy tényleg követed az eseményeket! :D Köszi! Puszi
És akkor Hongkong...Szingapúrt este hagytuk el, kissé szeles volt az idő megint, de nem késett a gép egy cseppet sem, úgyhogy egész jó út volt....Leszámítva, hogy egyszer megdobta a gépet egy széllökés és kisebb zuhanás ment végbe. De nem volt komoly, csak velem nem történt még…..
babsyka 2010.06.03 07:40:33
@emmuskacica: nem mindenképpen, Anyu ne higgy neki! (utánanéztem hogy írják a higgy-et, ha valaki kételkedne :D)
Társszerkesztő lettem, persze csak ideiglenesen. Emma megkért, hogy írjam meg a legutóbbi utunkat, mert már nem bír el a sok melóval.:) Úgyhogy akkor hajrá!Szóval megszerveztük a Szingapúr-Hongkong- Makaó utunkat olyan jól, hogy szinte alig volt benne izgalom....Kezdődött is a…..
babsyka 2010.06.01 02:00:01
@kopikommentel: Kopi! Érteeeem! ;)
babsyka 2010.06.01 02:00:58
@emmuskacica: Nem is volt napszemüveged! (azt már akkor rég eltörted....)
babsyka 2010.06.02 06:20:16
@varrobi: Egyébként az a durva, hogy még nem tanultam el ezt a csúnya beszédet! ;) De lassan Emmát is le kell szoktatni, hogy igazi komoly, felelősségteljes felnőtt férfiember legyen belőle! Merthogy már közelebb van a 30-hoz, mint a 20-hoz hihihi!
SzevasztokVera kihúzatta a második bölcsességfogát is. Sztem én jobban be voltam tojva mint ő. Újév napján mentünk szal arról nemtok írni milyen volt a városban, de a fogorvosnál nem voltak sokan. Egyébként két csaj haverunk Sziam aki francia-marokkói és a Hönn aki koreai ők…..
  Vizuális Művészeti Programok 2009. január 1. – 2009. december 31.Közterületek Animációs ProgramjaA program részei: 1.) állandó művészi munkák közterületeken; 2) ideiglenes művészi projektek közterületeken 3.) Beszélgetés „A város alternatív…..
 Vilnius Európa Kulturális Fővárosa 2009   Hát akkor essünk neki. A Verával még soha nem írtunk blogot és valószínűleg nem is írnánk ha nem kerülünk ide Vilniusba. Na de itt vagyunk köszönhetően a Magyar Ösztöndíj Bizottság ösztöndíjának és itt is…..
babsyka 2009.01.11 11:55:36
@Mo: Szia! Talán a második irományban, írtunk a kijutási lehetőségekről Vilniusba és örülünk is, hogy most ismét felvetődött a kérdés, mert lehet, hogy változás fog bekövetkezni.
A FlyLal litván légitársaság indított (és reméljük még ma is indít) közvetlen járatot Budapestre októbertől márciusig. (mi 45 000 Ft-ot fizettünk oda-vissza összesen Karácsonyi hazatérésünkkor)
De éppen a napokban hallottuk, hogy megy csődbe a társaság, az egyik internetes hírportál szerint a tél folyamán(mi 16-an voltunk összesen a gépen Budapestról Vilniusba).
Az egyik török lány is jött volna vissza január végén Törökországból szintén FlyLal-lel és neki például törölték is a járatát, most másik társaság után kell néznie. És egy francia lány is hasonlóképpen járt.
Viszont én az imént néztem meg a FlyLal internetes oldalát (www.flylal.com/en/index/flights/search) és jelenleg lehet gépet foglalni Vilnius és Budapest között egészen március végéig, hasonlóan olcsó áron. De hogy mi a biztosíték arra, hogy márciusig még él a társaság...?
A másik lehetőség a vonat, Budapest és Vilnius között, 2 átszállással és kb. 21 óra utazással. Mi augusztusban így jöttünk ki és kb. 15000 Ft volt az egy út...hát nem egy nagy élmény, de kalandos. A menetrendet egy német oldalon lehet megtalálni:
www.bahn.de/p/view/index.shtml

Illetve buszos megoldás is van, bécsi átszállással: www.volanbusz.hu/search_int.php

Reméljük sikerül megtalálni a legjobb és legbiztosabb (!!!) megoldást. Ha egyéb kérdés is felmerül, szívesen állunk rendelkezésre.

 És akkor tovább folytatódik a különböző izgalmas programok felsorolása. Részletesebb információ angol, litván, francia, német, lengyel és orosz nyelven a www.culturelive.lt/en/2009 oldalon található.Konferenciák és találkozók       2009.…..
Kedves Érdeklődők!Akkor most egy kis ízelítőt adnánk a vilniusi eseményekből, amelyek a 2009-es évben várhatóak. Ez talán egy kis segítséget jelent azoknak az érdeklődőknek, akik nem beszélnek litvánul, angolul, németül, franciául, lengyelül és oroszul, hiszen a felsorolt…..