Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rnee_

56 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
rnee_ 2015.01.30 09:22:37
..
rnee_ 2014.12.28 16:58:44
nagyon sok öröm ér, mióta itt vagyok. - a túra lochgoilhead-be Steve-vel, ahol motorcsónakot is vezettem és láttam parton napozó oroszlánfókákat meg felföldi tehenet- állatkertezés- fölmentem az Arthur's Seat-re- duddingston loch and birds sanctuary- gorgie city farm, ahol…..
szülinap  ..
- Dolgos hétköznapok vannak terítéken, ami jó, hiszen ezért jöttünk (és persze Reni a kalandért, meg egy vörös ördögért : D)- El is felejtettem mondani, hogy láttuk a piercing Guinness rekorder nőt, Elaine Davidson-t. 462 piercingje van, ebből 192 az arcán. - Tegnap Katicával…..
- 3 hét alatt jártunkban-keltünkben több jó vágású, sármos férfit láttam, mint otthon egy év alatt. Ahogy vittük be a cv-ket a hotelekbe, annyi jóképű ajtónállót és recepcióst vetett elém a sors, hogy komolyan még szívesebben dolgoznék bármelyikben. :)- Maureen a kanári…..
- Úgy alakult, hogy ki kellett mennem Bathgate-e, ami egy fél órás táv a Waverly Station-ről. Nem volt sok időm gondolkodni, megnéztem a menetrendet (fölírtam hogy merre mennek azok a vonatok amik megállnak ott is), hogy pontosan mikor indulnak a következő 3 órában kifelé és…..
- Február 21.-e Alan Rickman szülinapja volt : ) - Amióta Skóciában vagyok jó pár féle új ételt ki próbáltam már. Pl. a kuszkusz - ehetetlen volt mert tocsogott a curry-ben. Szeretem a fűszeres ételeket, szeretem a curryt, de ezt nem bírtam elfogadni. Hasonló állásponton vagyok a…..
ami zöld, az megvolt : ) - Balmoral kastély. A birtokot Viktória királynő vásárolta 1848-ban, mindmáig a királyi család kedvelt nyári rezidenciája. A balmorali udvarházat eredetileg Sir William Drummond építette otthonául 1390-ben, a részben Albert herceg által tervezett új…..
- Gyakorlatilag beilleszkedve érzem magam. Kb. két nap alatt kiismertük a környéket és a közlekedést, minden olyan egyszerű. Mindenki segítőkész a buszsofőrtől a boltosig, senki nem rohan, megkérdezik hogy vagy és érdekli őket a válaszod. - Voltunk a közeli Lauriston Castle…..
rneee készítette ezt a képet. ..
- Nyugodtan lehet életem örömének is nevezni: az új projektről ezennel lehull a lepel, SKÓCIÁBA KÖLTÖZTEM KATICÁVAL ^^ Még minden nagyon új, de egyre több az önbizalmam használni a nyelvet. Tetszik a környezet, a közlekedés, minden. 8 éve voltam londonban. Előtte is imádtam az…..
rneee készítette ezt a képet. ..
- Havas a táj, de süt a napocska is szépen : ) A kettő együttes erejének köszönhetően olyan világos a szobám, mint még sosem tán. Jó, azért alapvetően sem rossz (úúúúú, mint a teréz krt.-i belsőudvarra néző félemeleti albérletünk... na az sötétebb volt, mint a…..
- Megvan az új projekt három legfontosabb tényezőjéből az egyik. I am so excited! Less than 2 weeks away : DDDDDDD - Jó itthon lakni abból a szempontból, hogy bár szeretek főzni, itt nem kell és mégis finom kajákat kapok. Gyümölcsleves, sült máj, paradicsomos káposzta, hurka,…..
- Skót akcentusos videókat néztem. Elég viccesek voltak, de nem brutálisan érthetetlen : ) - Minden nap túró rudi ^^ Egyébként is sok finomat eszem, mióta itthon vagyok. Nem csak édességre gondolok, tegnap például egy melegszendvicset is igazán érdekesre csináltam. Zöldséges…..
A macska majdnem minden nap vendég a szobámban : ) Dorombol és hízeleg. Tegnap behordtunk egy autónyi fát a kazánházba meg a hátsó bejáratnál lévő száraz részre, én meg minden szabad pillanatomban Sütit simogattam. Olyan jó puha a fülecskéjén a bunda, mint amilyen puha volt…..
Tegnap és ma is verőfényes napsütésre ébredtem, ráadásul éjjel a hold is bevilágította az egész rétet és még a csillagok is látszódtak : ) -5 fok volt és nem fáztam nyitott ablaknál : ) Remélem ma is egész nap fog sütni a napocska, mint tegnap Olyan jó érzés végignézni a…..
Hazaköltöztem recskre. Egy nagyobb projekt indul hamarosan, így föladtam a csodaszép albérletem, amit másfél éve még Tomival vettünk ki. (Egyszer már majdnem elköltöztem, mert a tulaj eladósorba állította a kis fészkem, de "szerencsére" drágán árulja, így megnézni is csak egy…..
rneee készítette ezt a képet. ..
Jó ideje nem volt napi öröm poszt, így ez inkább összefoglaló lesz. Tegnap volt a második alkalom Józsi bácsinál, a lámánál. Hihetetlen energiákat merítek ebből a kiscsoportos összejövetelből. Az elsőről (júli vége, augusztus eleje?) úgy jöttem el, hogy zsongott a fejem…..
A fiatalság mércéje nem az életkor, hanem a szellem és a lélek állapota: az akarat- és képzelőerő, az érzelmek intenzitása, a jókedv és a kalandvágy győzelme a lustaságon. Csak az öregszik meg, aki lemond eszményeiről. Az évek múlásával ráncos lesz az arcod, de ha kialszik…..
Elmaradtam kicsit, mert otthon is voltam meg napközben ennyi időm sem volt, hogy leírjam. - Simogattam oroszlán kölyköket- Megvan életem első 11 centis sarkú platform oxford cipője és tudok benne járni :)))- Izgatottan készülődtem- Izgatottan vártam- Tartottam a frontot főnci…..
- Még ősszel vettem lidl-ben pár gyerekkori édességet. Medvecukrot, szerencsi csokit, gumi cumit... Valamelyik este pakolásztam a konyhaszekrény fölsőbb polcain, amire már nem látok rá csak székre állva és megtaláltam az egyik gumicumit, amit Tominak vettem. Biztos, hogy az övé,…..
- Frissen facsart narancs és grapefruit reggelihez < 3- Végre befejeztem a kétévi vakációt. Baromi lassan haladtam vele, mert csak utazások alatt olvastam és mindig mindenhová gyorsan odaérek, szóval ilyen napi 20 oldalakat tudtam haladni, de megérte. Nem olyan jó, mint a Robinson,…..