Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogec

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
Erre a kérdésre nem lehet most olyan világost választ adni, mint 2006-ban. Amikor is a nép piedesztálra emelte ismét a kormányon újrázó szocialistákat. Persze elmondhatnám azt, hogy sikeresen kezeltek egy nem könnyű kihívást, a világgazdaság összeroppantó hatását. Azzal is…..
bogec 2010.04.08 14:48:11
bogec 2010.01.21 12:48:29
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
bogec 2010.01.21 10:54:13
Juszuf apró, de nagyszerű története egy újabb gyöngyszem a parkolási átverések között. A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft-vel bonyolódott vitába, amikor az plusz költséggel terhelte meg a ketyegő bírságát és jól meg is sürgette. De nagyon úgy néz ki, jogtalanul.…..
Évi a TGI Friday's különbejáratú Torkos Hétfőjén szembesült azzal, hogy étkezési jeggyel fizetni speciális kedvezmény. Ennyire rossz a kajajegyek árfolyama? Azt hitte a Homár, hogy már mindenki mindent azzal fizet: Minden héten hétfőn el szoktunk menni vacsizni, általában egy…..
bogec 2009.10.08 09:49:29
Nem mondja a Homár, hogy az OKJ-s tanfolyamoknak nincs semmi értelmük, de érdemes körültekintően választani, ha nincs más megoldás, mert a 2F "iskolában" például elfelejtettek vizsgáztatni az amúgy sem túl aktív oktatók: A 2F iskolával kapcsolatos bosszúságaimat…..
Az alábbi sztoriban mindenki életben marad, pedig a magyar egészségügyben játszódik, de egy kislány arcát csak sikerül kicsit elbarmolni. A történet azért is tanulságos, mert szépen megmutatja, amit tapasztalatból mindannyian tudunk: a magyar kórházak szakrendelései nem…..
"Áthúzlak a vonalon". A szezon legjobb szövegével támadt egy ártatlan tűzoltóra a nyugat.hu cikkének főhőse, az öntudatos béemvés, akinek a felnije drágább, mint a legtöbb autó a környéken. Nem a Homárnak küldték, de bűn lenne nem belinkelni Borsószem Királyfi…..
A Homáron gyakran szerepelnek dühös ügyfelek, sőt ugye a vadak meg a trágárak sem ritkák. J. OTP Bankhoz írott búcsúleveléből több szenvedély süt, mint bármelyik agresszív, anyázó, vagy fenyegetőző levélből. J. ugyanis mélyen csalódott: nem káromkodik, nem emeli föl a…..
bogec 2009.09.04 14:02:32
A Homár meghívja egy békávéhumánerőforrásvégkielégítésre azt, aki megmondja, egész pontosan mikor szűnt meg a jogállam, illetve, hogy volt-e egyáltalán ebben a régióban. Naiv ügyfél 4 milliós autóját azért foglalták le és vonták ki a forgalomból, mert…..
DeTomaso azt gondolta, 25 éve bejáratott T-telefonszámukat egyszerűen áthordozzák cégen belül. Tévedett. Azóta már új számot is kaptak, de a régivel még mindig nem sikerült összekötni: Eddig tartott birkatürelmem a T-home felé, remélem a publicitás segít rajtam is.…..
bogec 2009.09.01 13:57:52
szily Bolgár úr kérem 2009.08.03 02:32:40
én nem véletlenül drukkolok az MTK-nak. Továbbmegyek, drága Bolgár úr: senki se véletlenül drukkol az MTK-nak, azt ugyanis idővel a legszórakozottabb professzor is észreveszi, hogy minden második hétvéégén több száz, szerencsés esetben több ezer fiatal férfi dalban…..
B. gyermekének nyitott, kamatadó mentes számlájáról egyszer csak kamatadót vont le az Erste. Az összeg végül ugyan visszakerült a számlára, de csak 2 héttel később és ha nem veszi észre és nem hisztizik, az 2 hétre a bank hibájából a banké marad, kamatostul. Gyermekem…..
Vicces sztori volt a pinceellenes villányi borturistáé, aki mindenáron látni szerette volna az időmérő edzést, de még viccesebb a pince internetes reakciója. Respekt és süveglengetés! ..
bogec 2009.07.15 09:18:34
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
Aki találkozott már éhes és fáradt négyévessel, az megérti, hogy A. miért követett el mindent, hogy bejusson a Budai Sport Hotel éttermébe, ahol a táblák szerint nem csak a szállóvendégeket várják szeretettel. A szeretet viszont elmaradt, a pincér mindenre talált kifogást, hogy…..
Spontán kialakult egyenruhás sorozatunk következő részében a festői Ürömre kalauzoljuk az olvasót, ahol Gáborra szörnyű gyanú árnyéka vetült: lehet, hogy cserbenhagyott egy kanapét Óbudán? A vérvádat a kanapéban talált zöldkártyára alapozták. Az alanti krimiből kiderül,…..
bogec 2009.07.01 14:33:32
Csaba a Vidanet egyre csalódottabb ügyfele. Sem a cég ügyfélszolgálata, sem a vezetősége nem foglalkozik a panaszával, előbbi ráadásul teljesen hülyének is nézi minden alkalommal. Mi a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot ajánljuk.(Update: a poszt eredetije májusban jelent meg a…..
bogec 2009.06.29 10:08:38
id. Homár jelenti az utakról, hogy állítólag a mobiltelefonos autópályaizé vásárlása műszaki okok miatt nem lehetséges. Hivatalosan is elkezdődött a vakáció, vagy a napfoltok zavarják. Úgyhogy aki most indul, kénytelen lesz benzinkúton sorban állni...
bogec 2009.06.26 14:08:39
Pikáns! Ádám azzal kereste meg a Homárt, hogy kábelszolgáltatója műsorlopással vádolja, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyez, mint amire előfizetett. Ádám állítja, ő nem buherált, hanem hónapokkal korábban díjcsomagot…..
bogec 2009.06.25 12:38:15
Pamutmacska régóta keresett egy olyan felsőt, amire végül a soroksári Auchan üzletsorán talált rá, 20 perccel a zárás előtt. Felpróbálni a záróra közelsége miatt már nem engedték neki, amin annyira kiakadt, hogy kérte a vásárlók könyvét. A következő történt velem ezen…..