Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fingucca

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje már a hűtőben figyelt ez a három üveg, amit egy CBA-ban lőtt a Homár, de megkóstolni nem merte. A korábbi példák ismeretében felmerült a nagy kérdés, azazhogy érdemes még palackozott fröccsökbe fektetni, vagy evólúciós zsákutcaként lezárhatjuk ezt a dossziét? Idei…..
Ma reggel megbabonázottan bámultuk a szemközt ülő utas kezében a friss Nemzeti Sportot és valamiért az alábbi képek villantak fel csodálkozó lelki szemeink előtt. A hónap sportfotója címet rögvest meg is szavaztuk Mirkó István képének, a csodálatos fotográfia mélyebb…..
Új MÁV blog Egy utas elveszett 2008.02.01 14:10:58
No comment:T. Címzett!   A blogban olvasottak után gondoltam, elküldöm az én hozzáállásomat is. Amint látszik, az eszrevetel@mav-start.hu és a vezerigazgato@mav.hu mail címekre már eljuttattam. Igazán szégyen, hogy ilyenek mint Gaskó és társai még mindig a vasutasok pénzén…..
Hova jut ez a világ, teljességgel érthetetlen. Az imént emlegetett Schwarzenegger tartományában, azon belül Los Angelesben ilyen automatákat állítanak fel az éjjelnappali marihuánaellátás biztosítására. Mivel azért Amerikában járunk, nem lesz teljes a káosz. Csak regisztrált,…..
fingucca 2008.01.25 19:40:57
fingucca 2008.01.25 19:44:20
A Homár a fenti szóróanyag láttán rögtön saját levébe főtt, pedig akkor még nem is olvasta, az azóta már Norbi oldalán világító: Ugyan, vega, ne légy már bús, Update lett a HUNÍZ halhús! büntetőrímet. A klasszikus mélymagyar pandacsöki szófordulatok és a termékek…..
Ebben az országban mindenki csak panaszkodik, ahelyett, hogy a kis dolgoknak örülne. Zsolt például képes volt átemailezni ezeket a fotókat a Homárnak, csak mert 1 nap alatt megkapta édesanyja elsőbbségi levelét. Hát semmisejó? A napokban felhívott édesanyám, hogy küld nekem egy…..
Igazi turistanevezetesség lett a képen látható San Francisco-i plakátokból, a részeg egyetemisták ugyanis előszeretettel fotózkodnak előtte és töltik fel Facebook-oldalaikra. Ritka, hogy ennyire egymásra találjon társadalmi célú hirdetés és célcsoportja. Az Unhappy Hour…..
Fura, de eddig nem halmozták el a Homárt jófajta társasházi backdoor-üzenetekkel, így Gábor a területi nyertes a gondnok ultimátumával. A közös költség nemfizetése tipikusan olyan stresszforrás, amit levelezőlistán anyázás hiján (pedig ha tudnák...) a következő…..
Rendszeres önkéntesünk, Darwin Dij római vakációjából hazafelé meglátogatta a Ferihegy 2B terminált, ahol a szokásos anomáliákat tapasztalta: Megerkezunk repulovel 22 ora korul. Eu, belep, remek. Varjuk a csomagokat. No, mint minden civilizalt orszag repteren az ember, aki meg allo…..
Lájtos délutáni összeállításunkból kiderül, hogy a Lidl igazából mélymagyar, az Ikea büféje is aluszik, illetve hány gigahertzes a walkie-talkie: Sokat szidták szerencsétlen Lidl-t, de amint a mellékelt kép is mutatja náluk jobban semelyik üzletlánc nem ismeri a magyar embert!…..
Subba Kopaszkutya vakul 2007.07.23 17:57:00
Az alábbi nagyon érdekes történetet a Quart.hu kommentjei közt találtuk, ahol éppen a koncerteken a fellépőket sokszor zavaró fényképezőgépekről van szó. Van olyan érdekes, hogy megérdemelje a minél szélesebb nyilvánosságot. Szegény hülye Hobó."Egy-két éve a csornai…..
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..
Már megint meg akarja valaki váltani a világot, és természetesen megint egy magyar ember. Rengeteg óriási ötletet oszt meg velünk, például egy elképesztő pedofil lenyomozó módszert. Szerinte meg kell fogni kézzel a vezetéket, amiben a pornós internet…..
Az öregedő Sean Connery állítólag azért nem vállalta a Frigyláda 4-dik részét, mert magyar IC-vonatokon is fognak forgatni. Ezért helyett fiatal olvasónk, ugrabugra kapta meg a magáét. Hali csápos barátom! 06.18. nap folyamán Debrecenből szerettünk volna hazatérni…..
Subba Ilyen a bicikli, néger! 2007.06.14 14:13:00
Éljen a múlt! Óriás jófejség volt a két perce biciklizni "tudó" Pákót kitenni 40 méter magasra. Nagyon vicces tud lenni, ahogy szegényke jajong az utolsó cérnaszálba kapaszkodva. ..
Subba Utána cserélünk mezt? 2007.03.28 19:32:00
Már egy CSOMÓ idő eltelt anélkül, hogy újabb érdekes szexuális szubkultúrát fedeztünk volna fel mindannyiótok, sőt, mindannyiunk örömére, de most aztán egy igazán izgit találtunk. A profi sport világa tele van melegebbnél melegebb helyzetekkel, és végre valaki vette is a…..
Subba Tolyota 2007.03.27 15:41:00
Néha kapunk olyan anyagot, amiről egyáltalán nem tudjuk eldönteni, hogy vajon igazi-e, viszont borzasztó kár lenne, ha más nem röhöghetne rajta...
fingucca 2007.03.27 15:46:54
Először is minden kedves olvasónk elnézését kérjük, sajnos erről az eseményről már lekéstetek, Drágák. Illetve a dedikálásra még odaérhettek, de ahhoz is nagyon gyorsan kell szaladni. A No Thanx-el már máskor is a teljesség igényével foglalkozzunk, így talán nem meglepő,…..
Volt olyan, hogy a nevem is csillagként kiírodott, azt felment egy helikopter megnézni, hogy mi az.Kedves emberek interjút készítettek a felnótással, akit elvittek az ufók. Olyan, mintha 200 normális ember beszélgetését vágták volna össze mindenféle összefüggés nélkül. Néha…..
Subba Barkács hip-hop 2007.02.07 19:03:00
Azt mindenki tudja, hogy az interneten bármit szabad, és egy kis keresgéléssel szinte bármi fellelhető. Gyűjtöttünk hát egy szép kis csokorra valót a kispályás hip-hop különféle értelmezéséről.Lakossági hip-hop, megfejthetetlen kiejtéssel. Amikor a zene annyira…..