Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoltixcicusa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Zenekedvelő Barátom!Örülök, hogy rábukkantál az oldalamra! Igyekszem egy elég széles zenei skáláról összeszedni az átalam jónak tartott zenéket, klippeket! Persze várom a kéréseket is, biztos vagyok benne, hogy Neked is van kedvenced, amit esetleg szeretnél itt látni!Az…..
Egy oldalon ajánlják a JOBBIK-ot, a neonácik kedvenc ruhamárkáját, és a Mein Kampfot. Ez a képernyőkép mindent elmond a kurucról, és a mögöttük álló pártról. Nagyításhoz katt a képre Persze több kérdés is felmerül:Hogy lehet, hogy ez a Mein Kampf-ot dicsőítő cikk már…..
zsoltixcicusa 2009.06.11 19:22:15
@idelle: Nem tudom ki vagy,de a páromnak nincs problémája a viselkedésével. Egy betűtenger,mindenki olvasatába mást és mást jelenthet.
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete április 30-ára bejelentett vasúti sztrájkját, május 8-án 0.00 órától 18.00 óráig tartó időszakra helyezte át. A sztrájk támogatottsága és a vasúti forgalomra gyakorolt hatása még nem ismert. Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy…..
zsoltixcicusa 2009.05.08 10:17:56
@Ákibard!: egyik ismerősöm is jegykezelő volt,de sose panaszkodott,mert a fizun kívül is voltak juttatások. Azt már meg se említem,h hogyan kapott 100%-os táppénzt,mert munkahelyi balesetnek számított és a MÁV fizetett rendesen neki :-)
zsoltixcicusa 2009.05.08 10:24:38
@Ákibard!: egyik ismerősöm is jegykezelő volt,de sose panaszkodott,mert a fizun kívül is voltak juttatások. Azt már meg se említem,h hogyan kapott 100%-os táppénzt,mert munkahelyi balesetnek számított és a MÁV fizetett rendesen neki :-) Közben csak otthoni javításokra kellett a lóvé :-)
  Egy csomó napra fogták rá a tudatlanok, hogy babonás. Ezek között első helyen áll a péntek.Vannak olyanok, akik a péntek szerencsétlenségét nagypéntektől számítják, amikor a világ Megváltója a keresztre feszíttetett.Annyi azonban biztos - származzék a péntek babonája…..
 Először is, moss kezet!Igenis, moss kezet. Ez elengedhetetlen.Ebben hajthatatlan vagyok: moss kezet!Rendben van. Most menj a hűtőhöz, és vegyél ki 5 tojást.Azt a 4 tojást,amit sikeresen kivettél a hűtőből, törd fel egy tálkába.Emeld fel a tálkát a padlóról,és töröld fel…..
Aszalt szilvával töltött pulykamell burgonyapürével Hozzávalók (4 személyre): 100 g aszalt szilva, pulykamellfilé, 1 db zsemle, 2 db vöröshagyma, 1 db sárgarépa, 50 g vaj vagy margarin, 50 ml tej, 1 db tojás, őrölt fahéj, 1 dl tejföl, 4 dl húsleves   Köret:…..