Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snowflake71

3 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az American Gods-nak aligha kellene a nézők kegyeiért versengeni, bestseller regény alapján, hatalmas várakozások által övezve érkezhetett meg a tévék képernyőjére. A pilot alapján én mégis egy kishitű produkcióval szembesültem, amely úgy tűnik, az egyre szélesebb…..
Snowflake71 2017.05.03 04:16:33
@The Man Who Laughs: Tökéletes válasz a "kritikára", köszönöm!

@Danialves, a legnagyobb baj, hogy nem olvastad a regényt. Ezzel belesétáltál egy magadnak ásott nyakig érő gödörbe. Olyanról fogalmazol meg véleményt, amiről konkrétan halvány gőzöd sincs hova tart.
Mintha egy könyv első tíz lapja után írnál róla véleményt. Sicariót előhozni hasonlatnak? Egy lineáris, totál kiszámítható non-fiction sztorit? Nem lehetne mondjuk az ezüst tó kincsét? Nem nagyon ismered Gaiman munkásságát, gyanítom.

Okosabban tetted volna, ha vársz. Persze, hogy nem látod az atmoszférát, a könyvnél is később szakad le az arcod, hogy hoppá, ez most berántott; az elején csak egy olyan "nameglássuk" fajta. Nem szégyen, nem kell védened ezt a botlásodat. Csak ne szégyeld majd bevallani, amikor rájössz, hogy hoppá. Ha meg nem, nem a te hibád. Egyszerűen nem érted. Azt meg hogy olyanok írnak valamiről, amihez lövésük nincs ... Tudod mit? Ez van, erről szól a történet is. Vagy megérted, vagy nem. :) Szerintem mi nem veszítünk, mi értjük, mi már beljebb vagyunk. ;) Max akkor veszítünk, ha az ilyen rövidlátóknak hála bukjuk a sorozatot. Bár akkor sem, a könyv már létezik. Javaslom a könyvtár gyarapítását.
Snowflake71 2017.05.03 14:42:38
@Coligny: Igaz, "fantasybe (!)" kellet volna hogy legyen. Szégyellem (hehe) magam.

@danialves. Pfff. K. Sok sikert. ¯\_(ツ)_/¯ Hogy stílszerű legyek, nekem ez volt a pilot ebből a blogból, nem győzött meg, :q!.
Babuska food, Sveta - Orosz étterem, 1137 Budapest, Katona József u. 24. - gasztro teszt és kritika A Babuskával csak egy igazán komoly baj van és ez az, hogy nincs belőle több! Az első látogatás után többször is gyorsan visszatértünk a helyre. Hogy miért? Mert kedves és gyors…..
„Elvett 20 ezer forintot, azóta sem tudom, mire. Nem szólt róla. Én vettem észre. Amikor jeleztem neki, azt mondta, hogy kellett, de vissza fogja adni” – amikor padlón vagy és egy olyan partnert sodor melléd az élet, aki csak még jobban leránt, vagy ellököd magadtól,…..
Snowflake71 2011.09.13 20:30:46
Sárdobáló Akkor és most 2010.11.07 06:30:00
Tessenek jól figyelni az interpelláció címére, dátumára és benyújtójára. ..
Snowflake71 2010.11.07 23:06:40
Post: Hát ez milyen őszinte mozzanat, és az időutazás első komolyabb jele! :)

@tolsztoj: Ne haragudj, de TE nem vagy magyar és SOHA nem is leszel. Beszélsz mindenféle fröcskölődős idiotizmust és te magad, az űberértelmes hypermagyar, Magyarországot képes vagy maradványországnak, anyósországnak és mittudomén még minek hívni, minket meg a szerencsés szerencsétlen hülye kárhogyélünk flótásoknak, mert ide születtünk. Hát köszönöm szépen, én belőled, és a magyarabb vagyok a magyaroknál hozzáállásból nem kérek. Maradj ott a seggeden ahol vagy, és ne pofázz bele az ITTENI dolgokba. Fingod nincs arról hogy itt mi jó, mi nem jó, mi fáj, mi boldogít. Mint ahogy nekem sem arról, hogy OTT nálad mi van. Ám én nem is akarok belepofázni a TE ottani dolgaidba pláne nem az életedbe, max segíteni, ha kell, nem úgy mint te. Neked minden fáj, mindenki bánt, mindenki téged bántott legalább 850 évre visszamenőleg. Ha ott is így viselkedsz, ne csodálkozz, ha az a "csocsi magyar" vagy mi a szent szart írtál, az a hülyére egy alternatív kifejezés. Mert te kérlek, legmélyebb tisztelettel, egy habzószájú nyáladzó hülye vagy és csak rontod a normális magyarok megítélését. Felb...tad az ideget bennem, kirángattál az inaktivitásból. Maradékország ám a te ........ (kb. 25 percnyi jó ízes HAZAI anyázás az arcodba) Orvosként valószínűleg vannak orvos ismerőseid, akik szívesen kezelnének téged.
Húzz a francba, és ne itt uszíts. Szégyellek téged. Kérlek felejtsd el ezt a nyelvet is, úgyis csak gyalázod.
És kb. kőbe merném vésni, erre az egészre hogyan fogsz reagálni.
 Nem rossz ötlet a szakítós Darwin-díj, felírtam! Első jelöltünk története következik.    A kép innen   Szakításom története LÁDÁCSkába csomagolva.   Én 34, feleségem 32, igazán szép nő, és nagyon csinos . Gyerek kettő. Idén tavasszal elmentem egy…..
Vannak kapcsolatok, amikről csak sok felkiáltójellel lehet beszélni. Hát ez ilyen. Kollégából barát, barátból szerelem, szerelemből szakítás. Hát ez egy hülye történet egy naiv lányról és egy egó fiúról. A lány azt hiszi barátok, a fiú pedig azt hiszi, hogy Ő bármit és…..
András kissé morcos lett, mert az új menetrend miatt. A korábbi 20 percenkénti vonatok helyett, most "random" időközönként mennek a szerelvények a Nyugatiba... Kedves MÁV-Start! Azért csak egy nappal az új menetrend bevezetése után írom levelemet, mert első…..
Snowflake71 2009.04.28 10:50:49
@Budafoki:
Köszi a világos válaszért.
Azért látom, érted a problémáimat, aminek örülök. És akkor az én ellen-DE-jeim :)
1 és kettő, stimmel. Csak mint mondottam, nem a hobbim minden nap, akár minden héten megnézni, hogy éppen mi mászott hová.
3-as pont: Egyszer nem hallottam ilyen bemondást, de konkrétan sehol. És az állomáson direkt nem járok bedugaszolt füllel, hiszen figyelném a bemondást, ha lenne. De nincs.

A munkavégzés meg tényleg lassú. Akárhogy nézzük. Hogy épp mire fogják, az meg kis hazánkban beépített tulajdonság, ez van.

A sűrű menetrend is visszalépés volt az előtte lévőhöz (nálunk/nekünk persze), de azzal lehetett élni.
Mivel a menetrend készítés nem a munkám, de elnézést a nagyképűségért, feltételezem, ha meglennének a kellő adataim (és kompetens csapatom hozzá) és ez lenne a _fizetett_ feladatom, ennél a förmedvénynél tudnék jobbat feldobni. És igen, tapasztalatból gondolom, hogy nem olyat készítettek ezúttal. Hiszen ez háborított fel elsősorban. Ha egy ésszerű indokot tudsz hozni, hogy reggel a fő munkába járó időszakban a vágányzár bármelyik munkafolyamatára hivatkozva felborítsák az ember napját, kíváncsi lennék rá.
Snowflake71 2009.04.28 13:50:48
@Ákibard!:
Látom nem érted a bajomat.
Értem a vágányzár fogalmát, célját, menetét. Nem azt mondom, hogy 2-3 percenként hasítson egy vonat arra és csak arra, amerre én akarom. Nézd meg azt a nyökött menetrendet amiből idéztem, nem munkamódszerekről beszélek, hanem konkrét nyavajáról. Ott van kerek perec, reggel a munkábajárást lehetetlenítik el. És akárhogy kell nekem karbantartani, frissíteni, újítani, átépíteni, meglocsolni, kitekerni - lehetőleg NEM cseszek ki azzal, akiből élek. Hacsak nem persze úgy gondolom, hogy nem is az utasból élek.
A menetrendkészítők valóban, láthatóan több tíz éve ....ul végzik a munkájukat, erről is meg lehetne kérdezni az utazóközönséget - akik tudjuk a menetrendkészítőkért vannak, és nem fordítva. :) Pontozott rész értelemszerűen kiegészíthető.
Nem bántódom meg, hogy nem az én általam készített menetrendemre bíznád magad, én sem bíznék meg az ő általuk karban tartott informatikai rendszerben, természetesen mindenki maradjon a munkájánál. Mindig is utáltam az ilyen "csinálj jobbat, mutasd meg" tipusú védekezést az ilyen dolgokban. Csináljon ő jobbat, az ő munkája.
Legutóbb az egyik elővárosi vonal miatt emelt szót egy olvasónk, azóta egyre többen jelezték, hogy az új menetrend rosszul érinti őket. Azt egyre kevésbé értem minek kell erőltetni az IC vonatokat, gyakorlatilag a jelenlegieknek semmi közük a régiekhez. Persze tekinthetjük ezt is…..
Snowflake71 2009.04.27 21:22:48
@PTibor:
hu.wikipedia.org/wiki/Szak%C3%A1ly
Gondolom más sem vette a fáradságot....
Szerintem az utasnak sem azzal van baja, hogy nem IC központ és reptér, hanem, hogy nem tud ésszerűen odautazni... Right?
@Adani: A kulcsszó a zóna... Honnan és meddig? Tudom, nem metró, hogy tíz percenként menjen, de azért lehessen már számolni valamivel. De ahogy elnézem, téged is ugyanez zavar :/
Új MÁV blog Fájni fog 2009.04.27 08:43:00
Ezt ma reggel lőttem a vonatról leszállva: Finoman szólva is bosszantó, hogy egyes kreatív kis gyíkok viccesnek hiszik ezeket. Igen fájni fog, apátoknak kifizetni a takarítást. Vagyis jó lenne, ha fájna, de nem fogjálk őket elkapni... Vagy mégis? Ki tud róluk? ..
Miért mindig az munkavállalóknak, az utasoknak kell megértéssel lenniük GASKÓ és csapata iránt? Eddig nem akartam írni a sztrájkról, de most megint kinyílt a bicska a zsebemben. Nyilván megérti majd Marci, hogy fontosabb a sztrájk, mint az, hogy a nagymamája lássa a…..
Snowflake71 2009.04.24 20:23:56
@Kivlov: Gaskót nem felkötni, sokba van a kender.... Tárcanélküli miniszterséget neki. El is élvezne a gyönyörtől szerintem. De nekünk sem ártana.
székblog Kultúr szék est/II 2008.10.10 08:08:24
A koncert után sokan átvonultak 1 meg nem nevezett moziba, hogy megnézzék az "A Szék" privát vetítését. A filmben főszereplő Pánik Szék (John Bamboo) eltorzult portréja mindenkit ámulatra és lábdobogásra késztetett. Az ihletett tömeg:..
székblog Párosan szék az élet 2008.10.09 10:33:00
székblog A kuka és a szék 2008.10.09 10:02:00
Az első kompozíció - kuka és szék.                    ..