Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezsőke

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unikális hanganyagot találtunk a rendszerváltás környékéről. Gyurcsány Ferenc gyújtó hangú beszédet mond, őszintén feltárja a hibákat, felhívja a figyelmet arra, hogy be kell fejezni a hazudozást. Ismerős? A felvétel az 1989-es KISZ Kongresszuson készült, melyen végül…..
dezsőke 2010.03.31 11:42:57
@Bullfrog: te is pszihiátriai eset vagy öregem.
amikor egy ország nem érdemel meg,mert akkora bazi nagy zseni vagy akkor nem az ország összes lakóját kellene elküldeni,hanem annak a "zsenikének" kellene elhúzni a .....ba .
lipótmező megszűnz ,a sok napóleon(gyurcsányi) meg szabadon garázdálkodik.
dezsőke 2010.03.31 12:34:31
@elp: hű ,hogy beszélsz "azállamférfiúról",mindjárt megkapod a "kétkóláérteladomazanyámat" típúsú bérszocialistáktól a magadét!
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
A sors ritkán annyira igazságos, hogy a gazdasági köntösbe bújtatott pártpropagandát 24 órán belül leleplezze, de tegnap ez történt. Járai Zsigmond persze nagyon házhoz ment a pofonért.A Kárpátok Bankárgéniuszának a jelenlegi kormány eredményességéről két lényeges…..
dezsőke 2010.03.11 12:19:36
@desmentir: hú nagyon maga elvtársi körökben foroghatsz..
egy hülyeségre a reakció max hülyeség lehet.
így kleírni ,hogy járai vagy bárki szándékosan tönkretette az országot,bocs de ezt nem kell cáfolni,ez max az elvtársaid körében vagy a kocsmában kelthet derűt.
dezsőke 2010.03.11 13:50:33
@desmentir: maestro,
a hülyeség alapvetően és minden esetben pártfüggetlen.
de... bizonyos emberek fikázása a tények ismerete nélkül,Magyarországon, úgy tűnik kizárólag egy "klónbandához"tartozók stílusához tartozik.
pl. "hogy még te is megértsd"típúsú mondatok(panalek) megint elárulnak rólad és hovatartozásodról elég sokat.Önálló gondolatokra ,mondatokra képtelen figurák,álközgazdasági ismeretekről tanúsító nylonmondatokkal spékelt hozzászólásokkal próbálkoznak ezek,(te is idetartozol)nálam legjobb esetben is a parasztvakító műmájer címet érdemlik ki.
dezsőke 2010.03.11 13:56:41
@Toporodottordog: hóemberek
Tegnap este az MTV esti politikai műsorában voltam, s miután a mi beszélgetésünk csak később, az adás második felében kezdődött, a folyosón szerencsére meg tudtuk nézni a Hír TV-ben a BKV volt vezérigazgatójának „vallomását”. Bár korábban a Magyar Nemzetben már…..
dezsőke 2010.03.08 12:02:20
@artdark: Hát remény az mindig van(kell,hogy legye)csak az idővel van némi gond...Olvasom itt a sok okostojást,hát 2010-ben is,ilyen előzményekkel is,ENNYI MARHASÁGOT,AMIT ITT(IS) LEÍRNAK EMBEREK!?!
Nem csodálkozom,hogy ezek az analfabéta,primitív,pszihológiai és pszihiátriai esetek vezették és vezetik ezt az országot (két kis megszakítással) úgy 1947 óta.
dezsőke 2010.03.08 12:34:29
@is: öregem te napi két üveg kóláért vagy teljesen magadtól vagy ennyire hülye?
Olvasónknak az az érzése, hogy bankja teljesen hülyének nézi."Deviza alapú lakáshitelem van a Raiffeisennél, amit – természetesen – a megnövekedett törlesztő ellenére is pontosan fizetek.Még valamikor a nyáron kaptam egy levelet a banktól, hogy módosítani kellene…..
dezsőke 2010.02.25 14:53:42
@neBaszz: láthatod,itt mindenki okos,van már bankjogászunk is ???!!!,de egy egyszerű kérdésre senki nem tud válaszolni,csak lökik a gyenge dumákat,"sztorikat"...unatkoznak ,na ...
dezsőke 2010.02.25 15:00:51
@igyugyaz: köszi ,ezt én is vágom,ha pl.245 milliót szeretnék egy bankbetétbe helyezni akkor nem a sima mondjuk 5,25% éves kamatot érhetem el hanem lehet 6%-ot, de itt nem ez a lényeg,nem ezt kérdeztem.
a hitel felvevők nagyon nagy része pl lakáshitelnél nem azért fordul a bankokhoz mert sok pénze van.De lehet ,hogy nem hülye,olvasni is tud,meg is érti azt ami egy szerződésbe le van írva,türelme is van,ügyvédje is van,két diplomája is stb MIT TUD TENNI HA NORMÁLIS FELTÉTELEKKEL SZERETNE HITELT FEL VENNI!!!???
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete sajtótájékoztatót tartott, ahol megtudhattuk, hogyan teljesítettek a magyar autóvásárlók szeptember végéig. Hát, srácok, rosszul. Vettetek autót, de nem eleget. Íme a táblázat, amelyben egyrészt ott van az eladott autók száma, illetve…..