Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Victor_Francis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba Records: Ribi Rebi 2009.04.16 07:57:00
Sosem gondoltátok volna, de lassan minden hétre jut egy csillag szupersztár, termékeny terület a magyar! Sejtéseink szerint valahogyan lekeveredhetett egy '96-os Lil Kim kazetta Egom-ba, és ez Rebeccából kihozta az állatot. Elreppelése szerint tizenhárom éves (a WiW kussol az…..
Drága Barátaim! Többen jeleztétek, hogy tegyünk említést az íszt szájdon található Patkó Bandi Étterméről. A csehó ugyan nem óbudai, és nem is kifejezetten kocsma, de a köz érdekében átmentem a nagy vízen, mint Mózes a zsidókkal a tengeren, és meglátogattam ezt a sokak…..
Hát ez egy kemény hely kedves olvasóink! Autentikus egységünk egy bádogtetejű jurtához hasonlít, melyet kékre mázolt acélváz és acélhálós rózsaablak tesz még felejthetetlenebbé! Sokáig csak annyi volt rá kiírva, hogy 574-es számú Korcsma, de az most már idejét múlta, így…..
Victor_Francis 2009.02.07 11:32:25
@daneed:
és persze aranypatak(most amfiteátrum,corner(most orexis) na meg a casino (ami meg pók café)
A donna tonna meg a "viharsarok" :D
Na ez egy nehéz eset. Mihez is hasonlítsuk? Utoljára úgy 1989 körül láttam hasonlót, amikor a siófoki Ezüstpartra tévedtem a szüleimmel. Terméskővel kirakott oldalfalak, fűtés sehol (nyáron minek), ellenben Kádár-kori árak és színvonal. A büszke név: Szarvas büfé…..
Victor_Francis 2009.02.06 13:28:34
Victor_Francis 2009.02.06 13:29:29
@Victor_Francis:
2009 ,de azt is megóggyuk két fröcsi után
Magyarország rettenetesen nehéz mérkőzésen harcolta ki a továbbjutást a budapesti olimpiai selejtezőcsoportban. Bár végül három góllal nyertünk, a második harmad, de különösen az utolsó harmad első fele nem igazán volt a mienk, nagyon kellett Vas János negyedik és Palkovics…..
Annyira szerettem volna egy celebet fotózni valamelyik házfalon, hogy estére teljesen elzsibbadt a nyakam a sok felfelebámulástól, de sajnos nem találtam csak ezt. Tudom én kérem, hogy birkanyírás folyik ezen a remek Révész-Kollár házon a Vörösmarty téren. Az olló is ott van. Na…..
Victor_Francis 2008.10.30 08:58:22