Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BrianBrian

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Balázs Zoltán egyetemi tanár (aki a FIDESZ önkormányzati képviselője volt, vállaltan és nem csak az elmúlt három hónapban konzervatív) fájdalmas hangvételű írást közölt a Mandineren.        A Kommentár főmunkatársának avanzsált rezsimpöllencs (jogi képviselőnk kérésére egyre gyakrabban…..
BrianBrian 2018.04.19 20:51:07
      Elképzelem a Beaverfieldmarketborough-i tanácsi választást, amint bekerül a brit lapok címoldalára. Nem, nem tudom elképzelni. Esetleg ha a frissen megválasztott polgármester korábban a Nagy Brit Tortasütés verseny második helyezettje volt (az megvan, hogy a Nagy Brit Tortasütés versenyt…..
Mert egyedül Orbán Viktor képes megvédeni az országot a migránsoktól. (1 pont)Mert kaptam egy trafikot és nem szeretném visszaadni az előző tulajdonosának. (100 pont)Mert én is részesülök az intézményes korrupció áldásaiból. (100 pont)Mert csak ez a kormány támogatja a családokat. (1 pont)Mert…..
       "I've wanted to meet you for a long time. I read 'Soul on Ice'  when I was in high school," said Marlo Lewis, a political analyst with the Heritage Foundation (szerk. megj. ez az amerikai Századvég, konzervatív think-tank) in Washington, D.C."     "And when he spoke, his Republican…..
BrianBrian 2017.12.08 22:13:56
A Neumann (ún.) Egyetem munkatársai (György László és tsai) lírai hangvételű esszében (adatok nélkül, a bizonyítás terhét lerázva) bizonygatják, hogy "a bérarány emelése a hagyományos logikával szemben a termelékenységet is javíthatja", magyarul béremelésből lesz a termelékenység, nem pedig -- egyéb…..
Benjamin Franklinől, Washingtonról vagy Jeffersonról mint az Egyesült Államok korai történetének megkerülhetetlen figuráiról mindenki hallott már. Jóval kevesebben tudnak errefelé a szövetségi Legfelsőbb Bíróság első nagyhatású elnökéről, John Marshallról (1755–1835),…..
Cigányokról A régi nóta 2012.09.21 08:44:34
Érdekes cikket linkelt a legutóbbi bejegyzéshez a nagyra becsült kommentelő a The Economistból (köszönet érte). Világosan kiderül belőle, hogy a Nyugatnak a cigányokhoz való viszonya az elmúlt hatszáz évben lényegében semmit sem változott. A Romániából Franciaországba…..
A Népszabadság egy petíciót tett közé Orbán elűzésének fontosságáról, az ellenzéki összefogás szükségességéről. A kiáltványt neves értelmiségiek, írók, tudományos kutatók, közéleti személyiségek sora írta alá. De megalakult Bajnai Alapítványa, egyesülete is. Én…..
Fogadjunk, hogy sejtelmetek sincs róla, mi is az a Magyar Energetikai Hangterápia?? Hmmm... bevallom, nekem sincs, pedig idáig a honlapjukon időztem. Mindenesetre sok érdekes dolog van rajta, köztük az is, amiért felkerestem: vannak rajta Magyar Versek. Így, nagy V-vel. Magyar himnuszok…..
    1971-ben a francia elit (több elit is van Franciaországban, ez most az ún. Grand Établissement elit, ami az állami tudományos intézetrendszerhez, esetünkben az École des Hautes Études en Sciences Sociales-hez kötődik) történelemtudományi lapja az Annales publikálta Francois…..
A Világgazdaságban ma megjelent véleménycikkükben Scharle Ágota minapi interjúalanyunk és kollégája az új tízpontos programban szereplő járulékkedvezményeket mérlegelik. Egy mondatban: az irányt helyesnek, a célzást pontatlannak találják...
Már reklámoztunk egyszer a blogon a Yale közgazdaságtan tanszékének ingyenes online bevezető pénzügy-kurzusát. Újból a bulldogos honlapon jártunk, és az önképzés barátainak ugyanott további csemegéket találtunk: Robert J. Shiller 2011-es kurzusát a pénzügyi piacokról és Ben…..
BrianBrian 2012.04.19 01:02:40
@Amexrap: Egyelőre csak a "Circuits and Electronics" című kurzusukra adnak, és nem ugyanolyat: "MIT is making a distinction between the certificate on offer for online students and the fully-fledged degree available to campus-based students."
  Ha el akarjuk képzelni, milyen is lenne, ha a Jobbik lenne hatalmon az országban, kóstoljunk bele ebbe a pár percbe a parlamenti közvetítésből. Miután Balczó Zoltán megadja a szót, napirend utáni felszólalásában Baráth Zsolt, egy eddig kevéssé ismert jobbikos a hátsó…..
BrianBrian 2012.04.04 16:31:29
  Tisztelt Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úr! Tisztelt Dr. Hatala József Országos Rendőrfőkapitány Úr!   Engedjék meg, hogy köszönetünket fejezzük ki, amiért az Önök irányítása alatt egyre jobban bízhatunk Magyarország rendvédelmi szerveiben, különösen a…..
Örülünk, Vincent? OMG Vincent 2012.04.01 12:00:00
  Az Örülünk, Vincent blog nem szűnt meg, csak kissé átalakul. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság NER/201204-1 sz. határozata alapján jogsértő tartalom ismételt közlése miatt ideiglenesen felfüggesztette a médiaszolgáltatás továbbítását, azaz magát a blogot. Az…..
BrianBrian 2012.04.01 12:45:07
Fintorgás van. Finnyáskodás: eddig falták több-kevesebb meggyőződéssel, de most egy olyan részhez értek, amelyikben olyan furcsa, barna valami van, és az nem nutella. Szegény butuskáim, azt hiszik, hogy ezt most nekik nem kell befalniuk. Úgy gondolták, hogy ez a kétharmad legalább…..
BrianBrian 2012.03.28 21:12:41
@komment1: "(...) Hol vannak a felháborodott nyilatkozatok? (...)" Itt: http://oktatoihalozat.blogspot.com/#!/2012/03/plagium-az-oktatoi-halozat.html
  Szóval az úgy volt, hogy a kormánypártok szemmel láthatólag megbolondultak, erre fel az LMP megszervezte történetének második értelmes akcióját: képviselői és aktivistái odaláncolták magukat a parlamenti parkoló egyik bejáratához, illetve egy másik helyszínen az…..
  Törökgáborelemez ajánlotta ki a Facebookon a Magyarnarancs.hu Retusálják Pokornit című cikkét, ami szerint a parlamenti jegyzőkönyvben meghamisították (tartózkodásként tüntették fel) Pokorni Zoltánnak a köznevelési törvény ügyében leadott ellenszavazatát. A…..
  2011. július 4-én elhunyt II. Ottó magyar király. Temetésére milliós tömeg és a világ uralkodóinak és államfőinek színe-java zarándokolt el Pannonhalmára, hogy elbúcsúzzanak a „jó királytól" – ahogyan népe nevezte.   Az érzelmek, melyeket ez az esemény a világban…..
  Hajléktalan-ügyben érintettek vagyunk, mivel a házunk egyik befalazott kapualjában él egy idősebb fedél nélküli úr. Azt hogy él, konkrétan onnan lehet tudni, hogy levet ereszt. A lé szarból, húgyból, tablettás borból, barack ízű alkoholos italból és tébécés…..
BrianBrian 2011.11.20 23:23:36
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:

Egy percig se hiszem, hogy ez igazán érdekelné magukat, mit is lehetne tenni a hajléktalanság enyhítésére, hiszen ez a cikk sem az ügyekről (hajléktalanság kriminalizálása és Kossuth tér visszaállítása) magukról szólt, hanem a maguknak nemszeretem tüntetésekről készülő, szellemesnek szánt (és helyenként tényleg szellemes) sorozat egy különösen rosszul sikerült darabja.

Mindazonáltal:

www.menhely.hu/download.php?f=downloads/merretovabb/OGY-Merre%20tovabb-3.pdf
BrianBrian 2011.11.20 23:45:02
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Igen, nénike tollából, nagyon tisztességes poszt volt, olvastam. A többesszám harmadik személy nem a mandiner szerzőgárdájára, hanem KK és TT urakra vonatkozott :-).
Iparpolitikának hívják az ilyesmit. A legtöbb országban előfordul időnként, hogy a politikai szféra úgy érzi, ő jobban tudja, hogy mi a fejlesztendő és mi nem, mint az üzletemberek, akik a saját pénzüket kockáztatják. A mi kormányunk az elmúlt másfél évben határozott jeleit…..
A CIG Pannónia részvényeivel jelenleg a kibocsátási árfolyam alatt kereskednek a pesti tőzsdén. Mostanra az alapítók többségének kezdeti befektetése többé-kevésbé megtérült úgy hogy közben megőrizték a befolyásoló részesedésüket a 38 milliárd forintos tőzsdei…..
BrianBrian 2011.11.05 08:35:17