Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Légió

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December elején írta meg az Index, hogy Óbuda Önkormányzata bekeményített és elvette a bérlőktől a kedvezményes parkolás lehetőségét. Vagyis az eddigi 2.540 Ft-os éves díj helyett a bérlőknek ezentúl 82.450 Ft-ot kell fizetni. Viktor ez ügyben erős levelet írt az Óbudai Parkolási Kft-nek, amire mi…..
Légió 2020.02.05 20:26:36
@Zirowe: Nem hogy joga van, hanem kötelező egyébként. @Sipovicsné Zahedli Krisztina: Egyet értek:) Következő legyen a Bkv, mert a buszai átlépnek a közighatáron, de engem diszkriminál, hogy a bérletem már nem jó.
Az Elittárs társkeresőről többször volt szó nálunk is, főleg amiatt, hogy lemondhatatlan, elérhetetlen - bár utóbbit átmenetinek nevezte és az indulás utáni hirtelen giganépszerűséggel indokolta a cég -, és behajtással fenyegetőzik. Kata nem egy elittárssal…..
"...egy túracipő volt, amit utcai használatnak tettek ki...”- a Decathlon ezzel a brilliáns érveléssel utasította el a városi terepen két hét alatt kinyúvadt cipő miatti panaszt. Hát igen, elképesztő, hogy milyen felelőtlen emberek vannak. Nemhogy vitték volna szerencsétlen…..
Légió Elaludtam 2008.10.10 02:46:00
Este "végre" megint elaludtam. A tegnap reggel után szinte csak eldőltem. Nem volt teljesen tiszta reggel. Tudom, hogy van valami pszichés deflektusom, mert ez így nem százas. Na mindegy. Eddig tudtam aludni. Rémálmom nem volt, de folyton hallottam zajokat és felkeltem rá. Nem…..
Légió Eszternek 2008.10.09 09:22:00
Kezdem elveszíteni a fonalat. Ezt még tudom. Ebben még biztos vagyok. Vagy nem. Nemtudom. Kezdek összezavarodni, most semmi sem egyértelmű és tiszta. Tudom, hogy mások furcsának tartják amit csinálok, érzem rajtuk, látom rajtuk.De ez nem abnormális. Csak van. El kell fogadni és el…..