Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ske

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Extras (Futottak még…) Ricky Gervais és Stephen Merchant második sorozata, melyet – annak ellenére, hogy kezdeti fogadtatása pontosan olyan elutasító volt, mint a brit-com mérföldkövének számító hivatali mesterműé – mára már a The Office méltó utódjaként tart számon…..
Fotómegosztókon szinte sosem lehet gifet megosztani, mert senki sem akarja, hogy az internet hálistennek rég elfeledett kora köszönjön vissza a pörgő-forgó @-ok, villódzó "under construction" felirat mögötti magától mozgó lapátok képében - így az Indafotón első 5 évében sem…..
ske 2012.11.12 01:35:59
@vlmworld: Köszi a visszajelzést, megjavítottuk.
A kis ugrópók hálás, hogy kiolvassuk az IPTC adatokat a jpg-kből. Aki a fotóit valamilyen kategorizáló, nyilvántartó programban őrzi az örökkévalóságnak, az találkozott már a "title", "caption" "tag" fogalmával. Ezek fotónként megadható plusz információk, megadható velük a…..
ske 2012.10.08 08:26:41
@Szentpeter: Nem értem, te akkor mit gyűjtesz, mi a szempontod?
A social network háborút már nem Magyarországon vívják, de még csak nem is Európában, így - ahogy a Blog.hu blogján is olvasható - nekünk is lépnünk kellett. Az Indanet augusztus elején elolvad, de az Indafotót érintő funkciók megmaradnak, sőt, könnyebb lesz őket használni! A…..
ske 2011.08.03 01:57:04
ske 2011.08.03 22:29:14
@darthwalk: Megjavult, köszi! :)
Kedves Felhasználóink!Az Indafotó rég várt, izgalmas funkcióval gazdagodik. Az Indafotóban mostantól egy-egy téma vagy esemény köré szervezett, közösen szerkeszthető albumokat hozhattok létre. Az új szolgáltatást Gyűjtemények néven találjátok meg az…..