Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herrera kapitány

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap kiderült mi nem lesz a Hegyalján, ma viszont inkább azt nézzük, kik jönnek még a tokaji fesztiválra. A legnagyobb partit a frissen bejelentett csapatok közül valószínűleg a német Scooter (képünkön) adja majd, nem is fejtenénk ki miért. Annyit azért elárulunk, hogy a…..
Herrera kapitány 2011.04.18 20:18:12
@belga6: ha ez a ketto van, inkabb Scooter :D
Egy bizonyos Michael Shagg Washington 250 millió dollárra perelte a Rockstar Gamest illetve a Take-Two Interactive Software-t, mert szerinte az egész 2004-es Grand Theft Auto: San Andreas játék történetét az ő zűrös régebbi életére építették. A modellként valamint a Cypress Hill…..
Bulvármocsokban fetrengő, visszataszítóan kattintásvadász rovatunkban ma a csöcs metafizikai jelentőségét és a marketingben megjelenő hatalmát vizsgáljuk szigorúan tudományos alapon, úgy emberileg mint szakmailag. Szóval Sophitia Alexandra minden idők legkirályabb (jó, ezen ne…..
Herrera kapitány 2010.08.21 12:03:16
Kicsit gondolkoztam azon, vajon a szerdai retro után mekkora sikere lenne, ha mindenféle játékcsajok mutogatása helyett csak megkérdezném, hogy na jó, kinek mi hiányzik, a hónaljkutya vagy a matrózblúz, de az talán már nekünk is túl kommentvadász és bulváros volna, szóval…..
Herrera kapitány 2010.08.13 21:06:08
@Jormund: eléggé, de kicsit mintha le lenne butítva szerintem.
A Strike Back című brit kommandós akciósorozat az év egyik legjobb lövöldözős-izgulós 24-pótlékának bizonyult, szerethető főhőssel, jó színészekkel, hős brit kommandósokkal és megmentésre váró jónőkkel, no meg az ilyenkor elkerülhetetlen, "a köcsög felettesem meg…..
Herrera kapitány 2010.08.05 00:42:06
@tiboru: ja és tippre arra gondol, hogy szerinte ez alacsony nézőszám, és mégis ilyen jó sorozatot ki tudnak hozni - hogyan képesek erre?
Kétségtelen, hogy nem olyan hatásos, mint mikor tavaly a Szigeten megette egy mocskos, akkor feldobott cipő fűzőjét a színpadon, majd visszaöklendezte, de mindenképpen látványos volt, amikor szombat este Wiesenben Mike Patton Faith No More-énekes a hangládákról beleugrik Mike Bordin…..
Herrera kapitány 2010.07.18 23:22:15
Az esélyesség terhét elviselve így fogjuk összeroppantani a Spanyol Armadát:   Német-spanyol live! customer surveys..
Herrera kapitány 2010.07.07 22:26:19
@hitomi: +1
Johnny Depp identitászavarban szenvedő kaméleon? Ezen még valahogy túltesszük magunkat. De Johnny Depp, mint "Idő Úr", a Doctor Who (Ki vagy doki?) főhőseként... ez már keményebb dió. Mégis megvan az esélye, hogy pár éven belül ebben a formájában lássuk a mozikban, ha…..
Herrera kapitány 2010.07.01 20:43:31
@Kőmíves Kelemen: én például nem vagyok az, és nem is tudok róluk mindent :( de királyak :D
Egészen véletlenül, a napi viccesvideó-adagban találtam valamelyik reggel ezt a beszálomót a 2009-es Air Sex Championshipről. (Egyébként ilyen tényleg van, olyan, mint a léggitár, csak az idióták nem gitárszólókat, hanem szexet imitálnak elképzelt partnerrel, minél…..
Csak egy hír jobb annál, mint hogy Ridley Scott készíti az Alien előzményfilmjét: az, hogy két előzményfilmet csinál! Az első rész után nem kérték fel a folytatás elkészítésére, így James Cameron kapta a lehetőséget – a többit már tudjuk. Mivel a Fox úgy döntött,…..
Herrera kapitány 2010.06.16 11:30:26
@Ouroboros: bazeg nekem a bővített abból bejött eléggé :( gáz :D a Robin Hood szerintem szarabb volt. Alien meg nagyon várós, remélem az első rész hangulatát hozza, annál nincs jobb.
A hirado.hu értesülései szerint nem az általunk is említett Szabó Győző lehet a Tűzvonalban új Bordás őrnagya, hanem Nagy Ervin. Az oldal információit egyelőre senki nem erősítette meg. Annyi biztos, hogy a Tűzvonalban producere Szabó Győzőt szeretné Bordás szerepére, a…..
Pár nappal a Metallica budapesti koncertje előtt ismételjük át a metalvilla és a sátánvilla közti különbségeket! Fontos, hogy pénteken a megfelelő villát mutassunk a zenekarnak és az ujjak se gémberedjenek el a folyamatos metalvillázástól...
Herrera kapitány 2010.05.09 13:09:35
 Egy korábbi posztunkra nagyon sok érdekes, tartalmas komment érkezett. Ezek közül ma egyet emeltünk ki, amely nagyon jól foglalja össze a felsőoktatás hiányosságait egy oktató szemszögéből. Rávilágít arra, hogy milyen vezérelvek alapján szerveződik a felsőoktatás, és…..
És azt a viccet ismerik, hogy az Európa Kulturális Fővárosa projekt találkozik a kocsmában az MTV-vel, és azt mondja, hogy „Szevasz, rég láttalak, csináljunk már egy minisorozatot 250 millió forintból”? Most nekem sem jut eszembe, hogy van tovább, de az biztos, hogy a…..
Nagyszerű olvasmány következik, tomboló apával, kisfiúval és 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ váló, szó szerint a szemed elött LENYÜGÖZÖ méreteűvé növekedő pénisszel. Az alapkonfliktus az, hogy Miki egy jojatek.hu-s mailcímről kapott…..
Herrera kapitány 2010.03.03 00:48:16
És már megint hiánypótló beszámolót kaptok egy oltárian vicces és belterjes szubkultúráról. A szerző - Judea - maga is ehhez a réteghez tartozik (nahát), és mivel feldühödött gamerek fakardos hordáinak spontán látogatásától tart, ezért csak álnevét vállalja fel.  …..
Herrera kapitány 2010.03.01 21:06:13
@aribeth: és mondd ARIBETH szerinted milyen most a Bioware? ;)
Mindenek előtt a Gettómilliomos című filmből emlékezhetünk az egzotikus színésznőre, aki úgy tűnik, hogy az Oscar-díjátadón taroló alkotás után kezdi észrevétetni magát. Tény, hogy Dev Patel, a produkció másik főhőse nagyobb és dicsőségesebb utat tudhat magáénak,…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
  A villanyautó-éra Hatschek Bélája egy nő, aki adótanácsadó. Tehát gyanús, hogy a villanyos REVÁkkal tényleg lehet spórolni. A négyüléses, autószerűbb modellt is vezettem. Vélemények az azonos című írásunkról...
Herrera kapitány 2009.11.02 10:27:09
@madsam: én is ezt akartam kérdezni... attól, hogy villanyautó miért nem alkalmaznak egy értelmes designert? Miért kell rondának lennie mindegyiknek?
Kontár [Friss] WTF Ovi? 2009.10.27 19:11:00
"Milliók nem értik. Te igen"- nem, jelentem alássan, mi sem!"Ne butáskodj, menni fog. Óvi. Óvi. Óvi. Mondd szépen utánam. Ovi. Ovi. Ovi Pityuka. Úgy, ügyesen. Annyira egyszerű, felmész, regisztrálsz, megosztasz, ovi. Ovi.com. Ne butáskodj,  Pityuka vagy…..
Herrera kapitány 2009.10.27 23:04:40
Modorosblog Menzán: Az ebéd 1989 2009.10.19 11:54:00
-No kedves csimótáim, mindenkinek megvan a párja? Akkor most az ebédesekkel, napközisekkel levonulunk az aulába szépen, libasorban. Hazemenősök is felállnak, viszontlátásra! -Víííszóóntláátáásra! -Sorakozó, harmadik cé! Indulás, Jokonicsy sem izeg-mozog, igazodik…..
Herrera kapitány 2009.10.20 21:58:37
@HRita: Ráadásul ugye kevesebbet is evett, vagyis még csak pofátlan se volt szerencsétlen :D
A 6.c osztály, ahogy Marika néni előre beharangozta, 1992. április 15-én elindul az egri osztálykirándulásra (ÁSÉS-fiúknak ajánlom a mait is). Az iskola előtt már reggel héttől élénken gyülekeznek a gyerekek, párat a szülők is elkísérnek, hogy égessék kicsit kisfiukat a…..
Herrera kapitány 2009.10.14 11:34:33
Több éves kitartó kutatás után azt hiszem megtaláltam azt a közös nevezőt, azt a láthatatlan kapcsot, ami a politikai, faji, ideológiai és egyéb ellentétek dacára hazánkat (vagy netán az egész világot?) egy boldog, családias, összekacsintó kis közösséggé teszi! Ez a közös…..
Herrera kapitány 2009.10.12 09:34:19
Köszönjük a leveleket, amiket küldtetek, és továbbra is bátorítanánk mindenkit, hogy a írja meg nekünk akár a véleményét valamely iskolai dologgal kapcsolatban, avagy osszon meg velünk egy konkrét esetet, ami rávilágít az iskolai problémákra. Ezúttal Endo tisztelt meg…..
Herrera kapitány 2009.10.11 10:47:39
@Seravy: teljesen egyetértek, pontosan ez az oka szerintem!
Lehet itt kipróbálás nélkül szidni az Apple telefonját, a barikádon túlról magyarázni, hogy az miért szar, miért túlárazott divatcsicsa, mindez azonban elveszti súlyát, ha megnézzük, hogy mennyire elégedettek a tulajdonosok az egyes mobilmárkákkal.A JD Power felmérése szerint…..