Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajaj

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vásárlók körében rengeteg téves információ illetve megalapozatlan előítéletek terjednek a bukósisakok anyagválasztásával kapcsolatban. A héjak készítéséhez különböző alapanyagokat használnak. Az anyagválasztást a gazdasági megfontolások mellett az határozza meg, hogy…..
A haldokló európai piac helyett egyre inkább az amerikaira koncentrál az Ural – ez nem véletlen, egyik tulajdonosa révén erősen kötődik az Egyesült Államokhoz. Legújabb modelljüket már nem is forgalmazzák Európában, pedig fekete fényezésével és vörös csíkozásával…..
hajaj 2009.06.09 23:16:53
Úristen, jobbra is egy, balra is egy, a hónom alól is robogósok bújtak ki. Budapesten még sosem gyűlt össze ekkora tömeg belőlük: ma reggel a Citadellán mintegy 350-400 gép várta, hogy meginduljon a felvonulás. Az első magyarországi Robogófesztivál nyitórendezvényeként az…..
hajaj 2009.05.23 21:04:49
Akad itthon ez a Yamaha XJ-m, ami a legmostohább korban van. Veteránmotornak még túl új és túl műanyag, viszont a súlyos többség már alaposan lenézi és cikisnek tartja. 26 évesen, műanyag idomos, nagy, mégis vékony kerekű japán motornak lenni ma, Magyarországon nem leányálom.…..
Totalbike hírek Speciális Griso 2009.03.20 13:55:00
Megszelídítették az agresszív formájú Grisót, itt a Moto Guzzi legújabb retró-gyöngyszeme. A 90 fokos, keresztbe fordított V-motor szerelmesei már rég vártak a 8V Special Edition-re: színe, barna bőr nyerge, küllős kerekei a régi sportmodelleket idézik. A króm hivalkodása…..
Totalbike hírek Motorosok raboltak 2009.03.09 17:04:00
Miközben a CNN riportere, Sasha Herriman a kamerába nézett, a háttérben négyen kiraboltak egy ékszerboltot, majd két motorral távoztak a helyszínről. Egy londoni könyvbemutatóról tudósítottak Peter Kavanagh operatőrrel, amikor munkájukat robaj és a távozó motorok hangja zavarta…..
  A spanyolországi székhelyű BeOn Automotive figyel a motorosok igényeire: az egyre népszerűbb ultrakönnyű, egyhengeres sportmotorok rajongóinak igazi csemegét kínál. A Project 450GP névre hallgató, saját fejlesztésű készletük 450 köbcentis krosszmotorokat tesz alkalmassá…..
A rendhagyó címet indokolja tán a tény, hogy ma igazi nosztalgia-napot tartottunk. Meg nem magyarázom már, hogyan jutottunk a Ferrari California önsúlyától (valami 1,7 tonna) a klasszikus Dallas-paródiáig, de onnantól nem volt megállás. Következett a zseniális Bakta Rider (alant),…..
Roberto Totti nem tartozik a széles körben ismert motorépítők közé, ennek ellenére Alaszkától Ausztráliáig jegyzik munkáit . Épített már sportmotortól kezdve a chopperig mindent, átvágott Ducatit, Guzzit, Yamahát, BMW-t, Hondát, Triumphot és Harley-t, vagyis mindent, ami a keze…..
-Fater, valami vécepumpagyár hív, hogy születésnapjukra egyedi choppert szeretnének. -Mike, te idióta, küld el őket a brébe. -Fater, megint hívnak, valami Grumman, hogy tematikus motort akarnak, titokban lopakodva. Elhajtsam őket? -Mike, te idióta, azonnal mondj igent, úgyis egy…..
Totalbike hírek Honda titkok 2009.01.11 18:58:00
Tavaly, a tokiói seregszemlén mutatták be a Honda CB1100F tanulmányt, amelyet mindenki megcsodált, mint a gyár retro-naked csodáját. Mára mindenki megfeledkezett a levegőhűtéses motorról, de az Amerikai Szabadalmi Hivatal rosszul őrzi titkait: kitudódott, hogy a Honda Fury chopperrel…..
Harley FLH 1200, ahogy a Bratstyle szeretiMi a japán épített motorok titka? Néhány éve még senki sem gondolt rájuk, ma meg sorra nyerik a custom-bajnokságokat. Egyre terjed a letisztult stílus; már nem csúfolódás, hanem dicséret, ha egy építésre azt mondjuk, hogy japános. 1950-es…..
hajaj 2008.12.04 22:19:22
Az utóbbi évben gyakran olvashattunk Michael Schumacher motorszeretetéről. Az egykori Formula-1 világbajnok előbb a Honda HANNspree Ten Kate csapatnak próbálta a gépét, most pedig a BMW számára tesztelt a spanyolországi Albacete pályáján. Öt darab S1000RR volt a boxban, három utcai…..
Az épített motorok hívei előtt már régóta köztudott, hogy a legtisztább vonalú chopperek és bobberek Japánban készülnek. Természetesen nem a négy nagy gyár valamelyikében, hanem custom-műhelyekben épülnek ezek a nemzetközi szinten is egyre elismertebb gépek. A távol-keleti…..
Sokan siratták a Monstert, mondván, hogy az új, hipermodern változatok már nem az igaziak. A klasszikus levegős L2 Desmo hívei most biztosan a szívükhöz kapnak, egy új, 1100-as Monster erősíti majd 2009-től a szörnycsaládot. A blokk már ismerős, nem ez az első gép, amiben…..