Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogaras srác

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I. rész: 107-117. vonalak   „…Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj… …s mi föntről pusztitandó vasút, vagy gyárüzem,   az bakterház s a bakter előtte áll s üzen,   piros zászló kezében, körötte sok gyerek,   s a gyárak udvarában komondor hempereg…”…..
Sokan írtatok, mostmár nem kűzdök magam ellen, én is megpróbálom elmondom, hogy nagy öröm és béke van bennem. De hogyan magyarázzam, hogy megértsétek?   Olyan ez, mint amikor egy ember szívét beteszik a mikróba. Zúgott a doboz, pörgött a tányér és négy nap múlva, amikor…..
Ha akarnám, ott folytathatnám, ahol a legutóbbi bejegyzésemet abbahagytam. Csak akkor nem ez nem egy objektív beszámoló lenne a Nyári Táborról. Bár nem biztos, hogy végülis az lesz… Majd eldöntitek.  Ha akarnám, adhatnám azt a címet e bejegyzésnek, hogy SZÓSZ-HÉTVÉGE…..
 Levél Évinek a messzi Finnországba „Most képzeljük el, hogy egy angyal megjelenik itt a kör közepén és megsúgja nekünk, csak nekünk, hogy hétfőn délben eljön a világvége. Mit csinálnál a hátralévő 3 napban?”Valahogy így tette fel Zoli a kérdést (nem…..
bogaras srác 2009.09.11 22:20:24
Mint krónikás írok most nektek, mivel hivatásos krónikásunk túl van az Óperencián, így alkalmilag felveszem az ő szerepét. Azt még tudnotok kell, h nem szeretem a kronológiát, viszont szeretek elbújni a szöveg mögött.Képzeljetek el egy nagy családot, amint a tűz…..
A minap amint a Szent Péter téren sétálgatok és éppen visszaintegetek a pápának aki a lakosztályából köszöntött engem, a fejemre esik egy könyv. Furcsa volt, mert nem volt felettem senki, még egy pingvin sem. Kinyitottam, belenéztem és rögtön ez a mondat…..