Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KREÁTOR

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ladányi Balázs az egyetemi bajnokságban 2012.04.26. 19:22 F. Kapus..
KREÁTOR 2012.04.29 23:34:30
@Vincenzo90: Az egy meccs az kettő volt, és a másodikon nagyon jól osztotta a zsugát és sokkal komolyabban odatette magát. A csapata pedig tényleg nagyon jó volt nélküle is.
Minek van értelme, és minek nincs? 2012.03.20. 21:45 F.Kapus..
KREÁTOR 2012.03.21 12:40:25
@check: Az sem biztos, hogy az a vita ami a dunaújvárosi jégpálya üzemeltetése körül zajlik szintén jobb megvilágításba helyezi az ottani jégkorongozók lehetőségeit.
Nem csoda, hogy próbálnak a játékosok is elhelyezkedni egy olyan bázisnál, ahol talán több eséjük van tovább űzni ezt a sportot.
Ne azzal foglalkozzunk, ki véd ellenünk 2012.02.20. 22:27 F.Kapus..
KREÁTOR 2012.02.21 18:24:33
@ati91: Nem jó fórumot választottál, az alpári stílusoddal kommentelj a gyikoknál, ők biztosan értékelik az e fajta vélemény nyílvánítást.
Hetényi Zoltán nem ezt érdemelte 2010.12.23. 15:36 F. Kapus..
KREÁTOR 2010.12.23 20:43:38
@Borsy: Kisebb büntetést ültet padra...
Nagyon szabad fordítás
Jó mérkőzések lesznek kedd este a Mol Ligában. A Fehérvár hét EBEL-essel megerősítve várja a Ferencvárost, a Miskolc szeretné megszakítani a HSC Csíkszereda százszázalékos sorozatát, a Brassó–Steaua megjósolhatatlan kimenetelű presztízsmérkőzés, amely a román…..
KREÁTOR 2010.09.21 17:23:13
@csatoimi: A Fehérvár után a Csíkszeredának szurkolok, Ők a szívem csücske.
Figyelemre méltó eredményeket ér el az EBEL-bajnok a nyári klub Európa-bajnokságnak beillő European Trophy sorozaton. Korábban hírt adtunk arról, hogy a finn bajnok otthonában 3-0-ra nyertek. Azóta többször egy góllal kaptak ki svéd élcsapatoktól, de szerdán ismét remekeltek.…..
KREÁTOR 2010.08.28 18:50:33
@vaze: Szerinted vak vagyok, szerintem meg az a vak aki nem látja, hogy mit csinál ez az edző. Több min tíz éve járok nap mint nap a fehérvári jégpályára, nincs olyan OB1 és EBEL meccs amit ne látnék élőben és nem egyszer az edzéseket is végignéztem. Mind két fiam űzi ezt a sportot és láttam pár trénert megfordulni ebben a csapatban és az utánpótlásban is, és ki merem jelenteni, hogy mind közül ez a leg gyengébb edző. Tehát a vak te vagy aki csak a hírekből, szóbeszédből és pár élő közvetítésből tudsz következtetéseket levonni.
A jövő hét végi Ifj. Ocskay Gábor-emléktorna előtt összecsap a magyar bajnok EBEL- és Mol Liga-kerete. A Miskolc a tegnapi nagy siker után a házigazda iglóiak ellen mutathatja meg tudását ma este. A Dab.Doclernek holnap másodosztályú osztrák ellenfele lesz. A Dab.Docler pénteken…..
Eddigi felkészülési mérkőzésein várakozás alatti teljesítményt nyújtott a Sapa Fehérvár AV19. A Medvescak elleni találkozó hozta a mélypontot, biztos volt, hogy a vezetés nem megy el mellette szó nélkül. Ocskay Gábor szakosztályfőnökkel vasárnap este beszéltünk. "Az…..
KREÁTOR 2010.08.23 14:59:20
@jacint70: Ebben teljesen igazad van. Egy F-1-es hasonlattal élve, ha a szezon elején rossz irányba mennek el a fejlesztések ,akkor szinte lehetetlen visszajönni, felzárkózni és a kapkodás további hibákat generál. Ez pedig plusz anyagi terhet is jelent.
Minden esetre ez az edző nem lesz képes ezt megfordítani, jó irányba vinni a Csapatot. Minden esetre ez az én véleményem, bár csak ne legyen igazam.
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
KREÁTOR 2010.04.23 18:18:55
@Kiraly: Ki felejtetted a sorból Tóth Adát,Hajós Rolit,Bálizs Bencét,Maklári Eriket és Hetényi Petit. Igaz nem külföldön játszanak,de van esélyük bekerüli az EBEL csapatunkba.
Azok a játékosok, akik utoljára kerültek ki a vb-csapatból, semmivel nem rosszabbak, mint azok, akikkel az utolsó pillanatig küzdöttek a bentmaradásért, értékelte az eseményeket Énekes Lajos, a válogatott edzője. Szerdán előbb az derült ki, hogy Szuper Leventéhez ragaszkodik…..
KREÁTOR 2010.04.15 16:56:41
@op66: A vasárnapi derbire mennénk többen is, és a beharangozóban a sport tv-ben hangzott el ez a felállás. Ezért felhívtam MJSZ. titkárságát, ahol közölték, hogy pénteken ül össze Szlovéniában a bizottság, ahol megtárgyalják ennek lehetőségét.
Ez délután lesz, tehát csak péntek késő este vagy szombaton fogjuk megtudni. Jó mi??!!!
KREÁTOR 2010.04.15 17:01:07
@AG 2.0: A vasárnapi derbire mennénk többen is, és a beharangozóban a sport tv-ben hangzott el ez a felállás. Ezért felhívtam MJSZ. titkárságát, ahol közölték, hogy pénteken ül össze Szlovéniában a bizottság, ahol megtárgyalják ennek lehetőségét.
Ez délután lesz, tehát csak péntek késő este vagy szombaton fogjuk megtudni. Jó mi??!!!
Tényfeltáró küldöttséget meneszt Magyarországra az Európai Parlament költségvetési ellenőrzési bizottsága, hogy az európai uniós pénzek felhasználásáról vizsgálódjon. A másik két célország Olaszország és Görögország. Ha itt kezdik a munkát, akkor lehet, hogy…..
KREÁTOR 2009.10.07 22:07:25
Makói gázfosztás!!! Tudjon róla minden Magyar!!!

Gombostűt a tűpárnában.

Magyarország földjének mélyén, Makó közelében olyan gázkincsre bukkantak hivatásos külföldi kincsvadászok, amely negyven éven át képes volna biztosítani Magyarország gázellátását, vagy a mostani ínséges időkben egy intenzív, húsz évre rövidített kitermelést véve alapul, akkora bevételhez juttathatná a magyar államkasszát, amely rövid idő, mondjuk öt-tíz év alatt a magyar életszínvonalat körülbelül az ausztriaira emelné, és húsz év múltán a magyar gazdaság csak e gázkincsnek köszönhetően felzárkózhatna a gazdag Európához.

Mindebben nincs semmi túlzás. Minden érdeklődő ember tudta, hogy az Alföld mélyén többféle kincs lapul - olaj, gáz, termálvíz -, csak meg kell találni, de az sem nehéz, csupán fúró és némi türelem kell hozzá.

Körülbelül olyan feladat ez, mint gombostűt találni a tűpárnában. A Falcon Oil, ez a kanadai központú multi cég képes volt - saját állítása szerint - egy éven át keresni, amíg telibe találta a gombostűt, vagyis a 600 milliárd köbméteres gáztartályt, lent, hat kilométer mélyen a föld
alatt.

A cég - nem tudni hogyan és mennyiért - kizárólagos jogot kapott 35 évre a magyar államtól a gázkutatásra, és ami elképesztő, a gáz kitermelésére és eladására is. A magyar állam szerényen csak 12 százalék bányajáradékot kér cserébe, vagyis odaajándékozta a Falcon Oil-nak e páratlanul értékes gázkincs 88 százalékát.

Hogy mennyi pénzről van szó? Ebből a gázkincsből az utolsó fillérig ki lehetne fizetni a teljes magyar államadósságot, ami egyúttal a magyar gazdaság elképesztő felerősödését eredményezné. Avagy fel lehetne függeszteni a megszorításokat, sőt emelni lehetne a nyugdíjakat és a béreket, és a gazdaságot serkentő intézkedéseket lehetne indítani.

Felfoghatatlanul sok pénz, ami a jelek szerint majdnem mind a másé lesz. Nem kell, hogy így legyen. A magyar jog ismeri a feltűnően aránytalan szerződés fogalmát. Az ilyen szerződést meg lehet támadni, és amíg jogállami volt Magyarországon, addig a bíróság az ilyen szerződéseket meg is semmisítette. Íme, itt a nagy történelmi pillanat a nagy közös cél, amelynek mentén közös nevezőt találhatnának az ország egymással szembenálló erői.

Senki nem vitatja el a külföldi befektető jogát a tisztes haszonhoz, de senki sem fogadhatja el a tisztességtelen haszon érvényesítését. Tudtuk, hogy Magyarország földjének mélyén kincsek lapulnak, örömmel vettük a kalandos kedvű vállalkozók jelentkezését, azonban az államnak jól felfogott érdeke, hogy az ország földjében rejtőző kincs kiaknázása az ország népének érdekeit szem előtt tartva történjék. Magyarország nem Rhodesia, és ez nem a XIX. század!!!

A (volt) Gyurcsány-kormány lapzártakor hallgatott a szerződés tartalmáról. Van azonban egy pont, ahol már meg kell állítani a dolgok menetét. A makói gázkincs kitermelése nem történhet meg a mostani feltételek között. Az ország népe nem nézheti ölbe tett kézzel saját kifosztását. A történelmi hanyatlásnak és a kollektív hülyeségnek egy ponton véget kell vetni Azért, mert lelkiismeretlen bűnözők a maguk pitiáner hasznára, olcsó jutalékokért kiárusítják apránként és nagyban az ország kincseit, még nem kell feladni mindent, még érdemes harcolni mindazért, ami megmenthető.

A magyar nagytőkének sem áll érdekében az ország kifosztása. Talán vegyünk példát a horvátokról Ők nem adták oda koncesszióba sem 35 évre, sem rövidebb időre, sem a Falcon Oil-nak, sem másnak az Adriát. Inkább maguk építettek autóutat, hogy a turisták kényelmesebben odaérjenek. Nota bene: az ügyes kanadaiak a horvátoktól bérelték azt a fúrótornyot, amivel Makónál gázt találtak.
Az Alba Volán 19-et nagyon erős lengyelországi tornára hívják. Az EBEL végre nem sújtja anyagilag a magyar bajnokot. Valószínűleg horvát csapattal bővül az osztrák élvonal mezőnye. Hajtás alatt első híreink a székesfehérvári klub háza tájáról.A lengyel élvonalbeli…..
KREÁTOR 2009.05.14 18:02:13
@gogosz: És Szélig!
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Az ifjúsági bajnokság aranyérmeséről szóló cikkünk élesítése előtt kaptuk a hírt: az Alba Volán megóvja a döntő negyedik mérkőzését. A Dunaferr másodszor követte el ugyanazt az adminsztrációs hibát: olyan játékost játszatott, aki nem szerepelt a jegyzőkönyvben.…..
KREÁTOR 2009.03.21 15:05:38
@fekete8: 1 az hiba,2 már fegyelmezetlenség és nagyképűség, amit büntetlenül nem lehet és nem szabad megúszni.
KREÁTOR 2009.03.22 11:51:50
@pengekettő: Elgurult a gyógyszered? A csapatod sem tud akkor védekezni,ha a Volánról ezt írtad, mivel tök egyforma a két csapat kapott és lőtt gólja.Szerinted melyik csapat fejlődött többet,ha eddig még megszorítani sem tudtunk benneteket. A csapategységről csak annyit mondanék,hogy meg kéne nézni a döntő fojamán a pontokat a játékos statisztikában.A Volánban jóval több játékos osztozott a gólok és gólpasszok tekintetében mint a Duna.Nálatok két-három ember van, aki gólokat tud lőni.Pavuk hazaérkezésével lett esélyetek a döntőben,különben sehol sem lennétek.
Miként hétfőn a Duna Televízióra hivatkozó MTI-re hivatkozva hírül adtuk, a New York Rangers balszélsője szívesen lenne magyar válogatott, ha úgy adódna. Időközben a tv-ben is lement a magyar származású hokissal készült riport, amely már fent is van a zinterneten, és mi…..